2012-08-07 | 17:20:38 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 59 - Breakfast..

Previous:
Jag tittade frågande runt mig men när jag såg att Liam, Sarah och mamma hade snöbollskrig ute så skrattade och och gick snabbt fram till dörren och tog på mina vinterskor och min vinterjacka, snabbt kom Justin efter mig och gjorde samma sak och några minuter senare var vi ute vid dom och hade ett kalt snöbollskrig i den vita snön...
1 dag senare
Jag vaknade av en hand som smekte min kind, jag öppnade sakta ögonen och möttes av ett stort leende. 
- Vaken? sa Justin och jag nickade och gäspade, Justin skrattade och smekte min kind medans jag höll på att börja somna om igen. 
När jag kom på vad som skulle hända idag så suckade jag för mig själv och Justins leende försvann, han tittade istället ledsamt på mig. Jag satte mig sakta upp och tittade ned på mina händer. 
- Lova mig att du ringer varje dag, sa jag till han och Justin suckade och hoppade närmre mig och nickade. 
- Jag lovar om du lovar att jag inte ska bli pappa förrän jag har kommit hem, sa Justin och jag log svagt åt vad Justin just hade sagt. 
Jag visste att jag skulle sakna Justin, men jag visste också att det var hans karriär. Han verkligen älskade att sjunga och sina fans så jag får offra mig.  Dessutom är det bara 3 månader, inte 1 år...

Jag ställde mig upp och gick fram till fönstret och tittade ut, det låg snö på marken och det fall ned snö ifrån himlen. 
- Jag är ledsen att jag behöver lämna dig, sa Justin och kramade om mig bakifrån. Jag skakade på huvudet och vände mig om och tittade in i hans ögon. 
- Var inte ledsen, Justin. Det är inte ditt fel och dessutom så gäller det din karriär, du ska inte vara ledsen! sa jag och Justin tittade fortfarande lika ledsamt på mig. Jag började att le svagt mot han och försökte vara glad över att han skulle spela in sitt album i L.A i 3 månader.
- Jag kommer bli okej, sa jag och smekte Justins kind och kysste hans mjuka läppar. Han besvarade kyssen och log sen mot mig. 
- Jag älskar dig, hur du bryr dig om andra och hur du bara pratar får jag pirr i magen av, sa Justin och jag skrattade och nickade. 
- Jackson fever, sa jag och log onskefult mot honom innan jag gick till garderoben och letade efter kläder. Justin skrattade bakom mig och jag kände i nacken hur han tittade på mig

Vi gick ned till bordet, inget satt där och åt frukost för att dom alla satt vid soffan och tittade på TV som dom brukade göra alla morgonar när jag och Justin kommer ned. 
Denna gången tittade dom säkert på my litte ponny eller något barnsligt, i så fall skulle det verkligen vara likt mamma. Hon älskade barnserier, speciellt bamse...
- Undra om jag blir lik mamma med alla barnserier, vad gulligt det skulle vara om... sa jag men stannade när jag skulle säga namnet på bebisen men det kom inte fram något. Vad skulle han heta?
- Har något hänt? Vad händer? sa Justin oroligt och jag skakade på huvudet och tittade på han. 
- Vad ska han heta? sa jag och Justin stannade upp, hans min ändrades från orolig till frågande. Jag tittade ned på min mage och sen upp på Justin igen. 
- Vad ska han heta? viskade jag för mig själv, Justin började att le och gick fram till mig. Jag tittade frågande på honom för det såg ut som om han hade ett förslag. 
- Jake, sa han och jag log mot han och skrattade för mig själv, jag tänkte på hur det skulle vara att ropa han det när han hade växt upp lite.
Efter att jag hade tänkt lite så nickade jag mot Justin, han sken upp som en sol och bärde upp mig. Jag skrattade så att jag inte kunde andas när Justin försökte hålla mig uppe. 
- Justin, jag väger mycket mer nu än innan, sa jag och log svagt mot Justin som satte ned mig. Han skrattade sen och jag skakade på huvudet. 
- Jag är hungrig, sa jag och Justin skrattade och gick till kylskåpet och tog fram pannkakor, när jag kände lukten av pannkakor började min mage att kurra ännu mer och jag kunde inte sluta tänka på mat.
Justin tog sen fram 2 gafflar och satte sig sen jämte mig.
- Jag är också hungrig, sa han och jag skrattade och började äta dom utsökta pannkakorna...

Ganska kort jag vet men ville ge det till er så fort som möjligt för att ni har fått vänta länge! :)
Jag kortar ned kommentarerna lite, ni tycker ju inte om att kommentera!
5 Kommentarer för mer!
Postat av: Febe

Skibra! när kommer nästa ? :)

Svar: nästa kommer när ni har kommenterat 5 kommentarer, men jag kommer säkert börja på den innan det har kommit 5! ;)
Ida Larsson

2012-08-07 @ 20:15:23
Postat av: Becka

Bra :)

2012-08-07 @ 21:03:47
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Postat av: Marion :)

hej, bara undrar ifall du har lust att fixa min design på min blogg?
skulle betyda supermycket!

föresten, MER!
ÄR GALEN I DIN FF! :D

2012-08-08 @ 03:57:51
URL: http://idontknowthename.blogg.se/
Postat av: Miranda,

Super bra!

2012-08-08 @ 05:03:28
Postat av: Arlinda

meeraaa!!<3

2012-08-08 @ 12:30:25
Postat av: Arta

mer mer mer!!

2012-08-08 @ 12:30:39
Postat av: alberina

faan ba braa!:))

2012-08-08 @ 12:30:56
Postat av: Karin

BRA! :D

2012-08-08 @ 12:43:45

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: