2012-08-18 | 23:45:44 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 67 - Hospital Date...

Previous:
- Ja, det är jag, vaken och glad, sa jag och Sarah skrattade och satte kaffet på bordet innan hon kom fram till mig och skulle krama om mig när hon jag stoppade henne och gav Jake till Justin. 
- Nu kan vi kramas, sa jag och kramade om Sarah...
Vi satt och pratade om allt som hade hänt medans jag låg i koma dom senaste 2 veckorna, att missa 2 veckor var som att missa 2 år i mitt liv.
- Okej, det roligaste var nog när Jake började att gråta och Justin kom upp med världens fulaste frisyr, sa Sarah och jag skrattade och tittade på Justin som tog min hand och log mot mig. 
- Jag skulle vilja se den frisyren, sa jag och han skrattade och Sarah skakade på huvudet. 
- Jag kan inte fatta att ni är föräldrar, sa Sarah och jag tittade på spjälsängen och skakade på huvudet. 
- Kommer du ihåg när jag var liten och när jag verkligen ville gifta mig och skaffa familj med en riktigt gullig kille? sa jag till Sarah som nickade och började le svagt mot mig. Jag tittade på Justin som tittade på mig med ett stort och stolt leende på hans läppar.
- Jag tror att jag har hittat han, sa jag och tittade på Sarah igen som såg ut att hon snart skulle börja gråta, jag skrattade och tittade ned i mitt knä...

Efter några timmars pratande behövde Sarah gå hem, jag gick till spjälsängen och tittade ned på Jake som låg och sov. Jag log för mig själv när jag kände ett par armar krama om mig bakifrån Jag skrattade och vände mig om och möttes av Justins stora hasselbruna ögon. 
-  Jag har saknat dig, viskade han och pussade min kind jag log mot honom och kramade om honom. 
- Jag har saknat dig med, sa jag och tittade in i hans hasselbruna ögon och kysste han mjukt. 
- Jag har en överaskning till dig, sa Justin efter han hade avslutat kyssen, jag himlade med ögonen och började att le svagt. 
- Jaså? sa jag nyfiket och han nickade och gick och hämtade ett blått stort paket, jag nästan hoppade av glädje och tog det ifrån honom och satte mig snabbt på sängen innan jag tog bort locket och såg en svart klänning. Jag log svagt och tittade fort på Justin som satte sig jämte mig och tittade på klänningen. 
- Är den okej? frågade han och jag skrattade och nickade innan jag kramade om honom hårt, han besvarade kramen och kysste mig mjukt. 
- Ta på dig den så jag kan få se den på dig, sa han och jag skrattade och nickade innan jag gick in på toaletten med klänningen i mina händer. Justin var för gullig. 

När jag kom ut ifrån toaletten stod det ett bord mitt i rummet, det var fint dukat och allt var så romantiskt. Jag kunde inte fatta att Justin hade gjort detta när jag var inne och bytte om på toan, så långt tid tog det väl inte? 
- Justin? sa jag och tittade runt mig, jag hörde steg utifrån och tittade snabbt på dörren när den öppnades och in kom Justin med Jake i sina händer. 
När han såg mig började han att le och la ned Jake i sin spjälsäng innan han kom fram till mig och smekte min kind. 
- Du är så vacker, sa han och jag log svagt och kysste han mjukt, Justin besvarade kyssen innan han tittade mig i ögonen och log. 
- Jag hoppas att detta är bättre än sjukhusmat, sa han plötsligt och tittade ned på bordet, jag tittade frågande på honom. Han skrattade och tog bort dom silvriga locken på talrikarna och då såg jag att det var lasange. Jag log mot Justin och nickade. 
- Jag älskar dig, vet du det? sa jag och log mot honom, han bet sig i läppen och nickade och snart började han att le svagt och drog mig intill sig. 
- Jag älskar dig mer, sa han och kysste mig innan vi satte oss vid bordet och började äta, det var riktigt gott. Det var verkligen länge sedan jag åt Lasange eller någon annan riktig mat. Det märkte jag nu och det kändes skönt att äntligen vara vaken och vara med sin familj. 
De var något som jag kände på mig skulle göra mig att må mycket bättre. Jag har fortfarande skuldkänslor av att jag inte berättade om den killen på skoldansen för Justin...

(Lyssna medans ni läser!)
När vi båda hade ätit upp började det att spela en låt, vart det kom ifrån visste jag inte men jag visste att det var Justin som hade planerat det. 
- Skulle du vilja dansa med mig, Mrs Bieber? sa han och jag började le stolt och nickade, han log också och ställde sig upp snart var han framme vid mig och pussade min hand. jag ställde mig upp och bugade för honom, jag kunde inte hjälpa att skratta. 
Vi gick till en öppen yta och jag la mina armar på Justins axlar och lutade mitt huvud mot hans axel. 
- Utan dig skulle jag inte kunna leva, viskade jag till honom, han pussade min kind och log svagt. 
- Utan dig skulle jag inte kunna andas, jag skulle inte kunna leva mitt liv. Jag skulle inte kunna tänka mig mitt liv utan dig, sa han, jag kände hur tårarna samlades bakom mina ögonlock. 
Jag skulle aldrig kunna lämna Justin, allt han gör för mig är helt fantastiskt. Nu fattas bara bröllopet och vårat hus i Tailand. 
- Justin... sa jag tyst och tittade upp på honom, han tittade frågande på mig och jag skakade på huvudet och skrattade. 
- Vad ville du säga? frågade han och jag skakade ännu en gång på huvudet och log svagt mot honom. 
- Inget, sa jag och Justin tittade på mig med sin oroliga blick, jag skakade på huvudet och skrattade åt honom.
- Var inte orolig, Jag lever fortfarande, sa jag och han skakade på huvudet och skrattade. Jag skrattade också och lutade mitt huvud mot hans axel igen. 
Plötsligt såg jag att det stod en skål med jordgubbar på bordet och jag tittade upp på Justin och han skrattade åt mig och slutade att dansa. 
- Är du alltid såhär hungrig? Jag trodde det var för att du var garvid men nu? sa han och jag skrattade och skakade på huvudet. 
- Jag älskar verkligen jordgubbar, det är inte så att jag är hungrig men jag är verkligen sugen på det nu! sa jag och tittade på Justin med min hundvalpsmin. Han skrattade och nickade innan vi satte oss på sängen med jordgubbarna emella oss. 
- Vad var det du ville säga? sa han och jag tittade på han och sen ned på mina händer. 
- Jag vet inte om det var därför men på skoldansen kom det upp en kille och viskade till mig att... jag inte var bra för dig och att du förstörde mitt liv. Samtidigt tryckte han på magen och jag verklige kände hur allt trycktes ned, men det var 1 månad sen så det kan inte ha varit därför, sa jag och tittade på Justin, han tittade oroligt på mig.
- Varför sa du inget... innan? sa han och jag skakade på huvudet. 
- Det var inget, allt har blivit okej. Ellerhur? sa jag och Justin ställde sig upp och sa inget mer utan gick ut genom dörren. Jag ställde mig upp och sprang efter han men när jag väl kom ut från mitt rum var han borta...

Det kom sent jag vet men jag har inte hunnit idag, det kom i alla fall upp ett och jag hoppas att ni tycker om det! 
Vad kommer Justin att göra?
5 Kommentarer för mer!
Postat av: Arlinda

OMGGGGG!!! faan vaa braaa

2012-08-19 @ 00:36:51
Postat av: Nora

omg omg omg, älskar verkligen deeen!<3

2012-08-19 @ 00:37:16
Postat av: Miranda,

Neeeej, dom ska ju inte bråka! Allt var perfekt ju! Lös det här annars börjar jag gråta.. <3

2012-08-19 @ 10:06:46
Postat av: Arta

Asssååå faaan vaa braaa! Kan inte beskriva ddet med ord!!

2012-08-19 @ 10:08:15
Postat av: Becka

Bra :)

2012-08-19 @ 10:22:49
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Postat av: Alberina

meeeeeraaaaaa

2012-08-19 @ 13:28:35

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: