2012-05-05 | 15:40:04 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 7 - Why?

Previous:
Jag tog fram ett par shorts och ett linne sen en tunn kofta över. Sen gick jag tyst ned och satte mig på köksstolen och tog fram min mobil. Jag hade fått ett SMS från Chaz.
"Vi måste träffas! det är viktigt!"

"Vad är det?"
skrev jag tillbaka till han och skickade det, jag tror jag visste vad det var men jag var inte säker.
- Vad gör du? hörde jag Sarah säga bakom mig, jag vände mig snabbt om och log mot henne. Hon kom till mig och satte sig jämte mig.
- Chaz SMSade mig, sa jag och tittade på henne, hon tittade ledsamt på mig.
- Vad ville han? frågade hon och jag suckade och visade henne min mobil. Hon suckade också och tittade på Liam som satt och tittade på oss. Han log mot henne och gick sen upp till sitt rum. Jag gick till sofffan och satte mig och tittade på SMSet. Jag läste om det flera gånger och la sen ifrån mig mobilen och tittade på Sarah som bredde sin macka. Hon visste vart precis allt var här hemma, från handdukar till lampor. Det plingade i min mobil och jag läste SMSet som hade kommit till mig.
"Vi behöver prata, alla!"
jag suckade och ringde upp han, efter 3 singnaler svarade han.
- Katie, sa han.
- Vem ska jag prata med? frågade jag han och han suckade.
- Justin, sa han och jag suckade.
- Du vet inte hur det är Chaz, snälla! Om jag pratar med han igen så... då kommer jag falla för han igen och.. jag vill inte att han sårar mig igen. Det räckte med en gång! sa jag
- Justin vill säga något till dig, snälla kom hit. Jag vet Katie, att träffa någon som har sårat en är inte roligt men du måste försöka att träffa han. Det är det bästa du kan göra nu! sa han och jag suckade och nickade.
Okej, jag kommer om en kvart, sa jag innan jag la på och tittade på Sarah som tittade på mig med en frågande min.
- Vi åker till Chaz om en kvart, sa jag och hon nickade och gick upp och bytte om. Jag gick ut till poolen och doppade mina ben igen. Det var riktigt varmt idag.
*
Efter några minuter kom Sarah ned och vi åkte till Chaz.
Efter 5 minuter var vi framme vid hans hus och ville knappt gå in. Jag var osäker på att träffa Justin igen. Jag stördes i mina tankar av att jag hörde en bil parkera på parkeringen jämte min bil och i satt Justin med sina solglasögon och tog av dom när han såg mig. Jag tittade bort och gick och knackade på hos Chaz. Det tog inte långtid innan han öppnade dörren och vi fick komma in.
Vi satte oss i soffan och väntade på att Chaz skulle komma med Justin, jag tittade på Saraha som tittade intressant runt sig och log sen mot mig. Jag skrattade lite och tittade på Chaz och Justin som satte sig i soffan mittemot. Jag och Sarah tittade frågande på dom, jag tittade bara på Chaz. Jag kände att justin tittade på mig men jag tittade inte på han, jag ville inte ens prata med han!
- Varför kom vi hit? frågade jag dom och Justin ställde sig upp.
- Jag vill säga förlåt, Katie. Jag vet inte varför jag slutade SMSa. Jag hade inte tid och jag.. jag vet inte okej? Snälla var inte arg! Jag vill vara din vän, snälla Katie förlåt mig! sa han och jag tittade ned i mitt knä men ställde mig sen upp och tittade i hans ögon.
- Vet du hur svårt det var att släppa dig? Att låta dig leva din dröm och låta dig GLÖMMA mig? Jag grät varje dag för att du inte SMSade mig tillbaka. Du förstår inte hur mycket jag led pågrund av att jag släppte dig. Ena dagen kändes det som det allitd skulle vara vi två Justin, men sen kändes det som om jag var en smula för dig! Du fattade inte hur många bilder jag hade på dig, jag tittade på dom varje minut nästan för att jag saknade dig! Jag tittade på nyheterna varje dag för att titta så du inte var död! Ja, jag trodde ärligt att du dog. Jag trodde det var anledningen för att du slutade SMSa mig! Justin, JAG ÄLSKADE DIG! skrek jag, jag kände tårarna ned för mina kinder.
- Du förstörde mitt liv! Varför, varför Justin. Varför skulle jag vara den tjej som fick gå igenom det? Du vet inte hur mycket känslor jag hade för dig! Jag var alltid där för dig men när du åkte iväg var du aldrig där för mig! skrek jag till han och det rann ned tårar för hans kinder, jag torkade snabbt av mina tårar och sprang in på toan och låste dörren. Jag började gråta ännu mer och jag hade så många känslor i kroppen att jag knappt kunde ställa mig upp.
Justin's Perspektiv
När hon sa dom orden kändes det i hjärtat, jag hade verkligen sårat henne. Varför hade jag gjort så?
Jag kunde inte ens förklara varför jag hade slutat SMSa henne för att jag visste att det skulle såra henne mer. Jag träffade en annan tjej, det var därför jag slutade SMSa henne. Varför kunde jag inte bara fortsatt att SMSa med henne? Det skulle varit mycket bättre än detta! Hon skulle aldrig förlåta mig.
Jag torkade bort tårar från mina kinder och tittade på Chaz som tittade chockat på mig och ställde sig upp.
- Bro, du sårade henne rejält, sa han och jag tittade på han och sen dit där hon hade sprungit. Jag visste att jag hade sårat henne.. rejält!

Imorgon kan kapitlet komma ganska sent eller inte alls för jag ska knappt vara hemma då. Men vi får se.
Kommentera!
Postat av: Alexandra

Super bra :) meerraa!

2012-05-05 @ 18:57:54
Postat av: Liv

Awsome

2012-05-05 @ 20:01:18
Postat av: Josefine

Love it <3

2012-05-05 @ 22:26:44
Postat av: Becka

Bra :)

2012-05-06 @ 17:16:30
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: