2012-11-23 | 18:10:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 7 - Stuck...Again?

Previous:
- Jag har inte fått veta era namn, sa han och tittade bak på Becky som började att le. 
- Becky, sa hon och jag log också. 
- Alexis Stanford, sa jag innan jag gick fram till becky och vi lämnade affären...
När vi kom tillbaka till hotellet efter en hel shopping dag lade vi oss på våra sängar och bara tittade upp i taket. 
- Visst är Justin gullig? sa Becky, jag suckade. 
- Jag kan inte fatta att du har fått "Bieber-fever", sa jag och hon tittade på mig men en irriterad min, jag skakade på huvudet och tog upp min mobil från min ficka och såg att jag hade fått ett SMS ifrån James. 
"Jag såg er, ni kom från stan! Ni skulle vara kvar här och vila!"
Hade han skrivit och jag skrattade åt honom.
"och du ska egentligen lyssna på vad jag säger..."
Skrev jag in innan jag skickade det och väntade på svar .
- Vem var det? sa becky nyfiket, jag tittade på henne och visade SMSet, när hon såg att det var från James och inte sin "drömkille" la hon sig ned igen och tittade upp i taket. 
- Jag hoppas vi träffar honom imorgon igen, sa hon och jag suckade, jag hoppades på att jag skulle slippa vara i tidningen för att vi träffar honom så ofta. Imorgon kommer vi säkert att vara i tidningen med rubriken "Biebers nya vänner?"
Plötsligt hördes en hårt knack på dörren och jag sprang fram för att öppna, utanför stod James och viftade med mobilen. Jag skrattade och släppte in honom. 
- Har något roligt hänt idag då? frågade han oss när han satte sig i den lilla soffan, jag skakade på huvudet men tittade på honom och log svagt. 
- Fråga Becky, sa jag och slutade le och la mig ned i sängen igen. 
- Okej, du vet den där "killen" som öppnade toa dörren till oss igår? Jaja, i alla fall så var det Justin Bieber och idag träffade vi honom igen och vi letade efter skor till honom! sa hon och visade upp sina nyköpta skor, jag ville bara hålla för öronen och inte lyssna. Justin var okej, men tanken av tidningar och paparazzis gjorde mig galen.
- Okej, sa James och pillade runt på skrivbordet, Becky tittade argt på honom medans jag höll på att skratta ihjäl mig. Jag skulle gjort samma sak. Jag bryr mig egentligen inte om massor av stjärnor och artister, det enda jag bryr mi om är mitt liv.Ingen annans. 
- I alla fall så ska vi åka till tivolit här i närheten imorgon, alla måste gå upp klockan 5 om vi ska slippa stå i en kö i 5 timmar, sa James och jag suckade, gå upp klockan 5 och klockan var nu 12 på kvällen. Perfekt!
 
Efter en kvart var vi alla tvungna att gå och lägga oss, imorgon skulle vi upp tiding och om vi la oss riktigt sent skulle vi aldrig komma upp. 
- Han kanske är på tivolit! sa Becky och log mot mig, jag suckade och skakade på huvudet medans jag sprutade ut lite tandkräm på min tandborste.
- Varför skulle han vara där? Det är massor av folk och dessutom, det tivolit är säkert tråkigt ändå, sa jag och började borsta mina tänder. Nu suckade Becky. 
- För det första, han kan klä ut sig. För det andra, sluta vara så negativ! sa hon och började borsta tänderna hon med. Jag ryckte på axlarna och tittade på henne. Hon skakade på huvudet och spottade. 
- Imorgon kommer det säkert att vara riktigt roligt bara för det, sa hon och började borsta igen. Jag suckade och spottade och torkade mig om munnen innan jag gick till sängen och la mig ned. 
Jag började tänkta på hur tivolit skulle vara, säkert bara 3 karuseller och allt annat bara träd och folk. Det tog inte långt tid innan mina ögonlock blev tyngre och snart somnade jag in med många tankar i mitt huvud.
 
- ALEXIS!!! Hörde jag att Beecky skrek till mig, jag öppnade snabbt ögonen, satte mig snabbt upp i sängen och tittade runt mig.
- VAD? skrek jag tillbaka innan jag förstod att jag inte behövde skrika, hon stod rakt framför sängen. 
- Okej, bara för att jag skriker behöver inte du skrika.... men okej, jag överdrev... i alla fall så är klockan 5 nu, vi måste göra oss i ordning, sa hon och gick fram till sin resväska och letade upp något att ha på sig. 
Jag skrattade åt henne och gick upp och gick fram til min ostädade fula resväska, i låg alla kläder huller om buller men man kunde hitta sakerna man skulle ha på sig i alla fall. Det är väll det viktigaste.
Jag tog upp ett par ljusgröna shorts och en vit tunika, till det tog jag en väska som jag tyckte passade till det och sedan några smycken som också passade.
- Klar? sa Becky efter en halv timme och jag nickade innan vi gick ut genom dörren och fram till hissen, becky tryckte på knappen för att den skulle komma upp men inget hände. Hon tryckte igen men inget hände, tillslut bestämde vi oss för att ta trappan men dörren in dit var låst och då insåg vi att vi ännu en gång var inlåsta. Fast denna gången i vårat hotell. 
- Jag ringer James, sa jag och skulle ta min mobil ur väskan när jag insåg att jag inte hade den där, jag suckade och tittade på Becky. 
- Säg att du har kortet in till vårat rum, sa jag och hoppades på ett ja men det jag hörde var.
- Va? Jag trodde du hade tagit det! sa hon och jag suckade och satte mig på golvet. Detta kan inte vara sant, inlåsta igen. Perfekt!
- Jag kanske har min mobil, sa hon men när hon skulle känna ned i sin väska skakade hon på huvudet och suckade. 
- Jag lämnade den där inne, den behövde laddas, sa hon och satte sig jämte mig på golvet. 
- Denna gången kommer inte Justin komma och rädda oss, sa Becky och tittade ned på hennes händer, jag skrattade och ställde mig upp och gick runt och knackade på alla dörrar men ingen öppnade. Hur många åt frukost klockan 5?
- Det kanske finns en extra trappa någonstans, eller extra hiss, sa jag och började gå till slutet av hela korridoren men det ända jag hittade var en soptunna och en läskmaskin. Vi blir i alla fall inte uttorkade. 
- ALEXIS! skrek Becky från andra sidan korridoren...

 Det tog lånnngggttt tid, jag vet! Jag är så himla ledsen men jag hinner kanppt med att sitta vid datorn längre!
Ingen gräns!
 
Postat av: Anonym

Mereeeeeeeeeeer

2012-11-23 @ 22:10:36
Postat av: miranda

bra, men jag tycker du ska uppdatera mera (Y)

Svar: Jag vet att jag ärligt talat suger på att uppdatera! Jag försöker förbättra mig! :)
Ida Larsson

2012-11-25 @ 10:57:18
Postat av: Jenny ッ

Hej, vill du göra ett länkbyte? :)

2012-11-25 @ 12:08:31
URL: http://anotherdirection.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: