2012-10-28 | 16:50:04 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 2 - The first day...

Previous:
Plötsligt kände jag hur planet började skaka och vi började röra på oss, planet åkte en lång stund innan vi lyfte från marken och Becky spände sig så mycket så man knappt kunde röra henne utan att hon ryckte till. 
När vi väl var uppe kunde hon slappna av och då tyckte hon att det var roligt att flyga, jag skrattade och kände en längan av att vi om 10 timmar är i Paris...
Efter att planet landade följde vi efter våran klass till rullbandet där alla väskor var, jag har alltid haft otur med väskor men denna gången fick jag den nästan först.
- Tänk så tar man fel resväska! sa Becky och tittade skräckslaget på mig, jag skrattade åt henne och tittade på alla väskor som sakta rullade förbi oss. 
Plötsligt såg jag Beckys väska och jag tog snabbt upp den. 
- Jag tog inte fel väska, sa jag och himlade med ögonen, hon skrattade och tittade på väskan så hon var säker på att det var hennes. 
- Okej, men man kan ta fel ibland, sa hon och jag nickade och log svagt mot henne innan vi vände oss mot Annie, vår gamla lärare som snart ska ta pension, jag tror att hon har jobbat på samma ställe i snart 30 år. 
- Vi kommer ta en buss till vårt hotel, alla ska bo två och två och ja... ni får bestämma själva, sa hon och jag började le och tittade på Becky som tittade tillbaka mot mig. Vi båda log och nickade innan vi skrattade åt oss själva. 
Det tog lite tid att få in alla i bussen och innan bussen hade börjat röra på sig kändes det som man skulle somna, klockan var ju ändå 2 på natten, det var inte konstigt att man var trött. 

Efter 1 timmes buss gick vi in till hotellet och fick vårat rum, jag och Becky fick rum 1050 och James fick 1053, alltså 3 rum ifrån varandra. Bättre kunde det inte bli.
- Jag hoppas att sängarna är sköna, sa Becky innan hon låste upp vårat rum. 
Rummet var ganska stort och fräscht, det fanns bättre rum men det var ju ändå en klassresa. Man kan inte förvänta sig 5 stjärnings hotell, jag slår vad om att detta var ett 2 stjärnigt hotell. Ganska bra, ganska dåligt. 
Becky slängde sig direkt på sängen och pustade ut, jag skrattade åt henne och satte mig på min säng. Den var faktiskt väldigt skön, jag visste att jag skulle sova skönt inatt. 
- Ta upp tandborste och pjamas, du vågar inte packa upp dina saker och låta när jag sover, sa Becky innan hon försvann in på toan med tandborste i handen och sin pjamas på sig. 
Jag suckade och försökte hitta min tandborste och min pjamas, det tog inte långttid innan Becky var klar och la sig ned i sängen. Jag gick in på toan för att byta om och borsta mina tänder.

Både jag och Becky vaknade av en hård knack på dörren, jag hoppade nästan upp från sängen för att gå och öppna. 
- Vakna! Vi ska till Eiffeltoret! sa Annie innan hon gick till nästa dörr, jag tittade bak på becky som tittade på klockan och sedan på mig. 
.- Klockan är 7 på morgonen? sa hon och jag skrattade och gick till resväskan för att leta efter något att ha på mig. 
Tillslut hittade jag en rosa tunn stickad tröja och ett par randiga shorts som jag hade köpt förra sommaren, sen tog jag på mig ett av mina hundratals par av ballerinaskor och några smycken. 
- Becky, är du klar? skrek jag till henne, hon var inne på toan och hade varit där inne i säkert en halv timme. 
Plötsligt öppnades dörren och ut kom Becky helt klar, jag log mot henne innan vi gick ut från rummet och tog hissen ned till matsalen eller vad man skulle kunna kalla det. 

Alla satt och åt frukost när vi kom ned, som tur hade James passat en plats till oss vid ett eget bord så vi slapp sitta och prata med de andra i våran klass som vi inte tyckte var helt normala. 
-  Vem var det som tog tid denna gången? frågade han oss när vi hade satt oss med med maten framför oss, jag skrattade och samma gjorde Becky innan hon tog en tugga av hennes mat. 
- Vi blev klara samtidigt, det är inte längre Becky som tar tid, sa jag och tog en tugga av min ostmacka, James skrattade och drack lite vatten. 
- I alla fall kommer bussen gå om 10 minuter så ni måste äta snabbt eller ta och gå till Eiffeltornet som inte är så smart för att ni kommer gå runt i staden och shoppa direkt efter, så... håll er till bussen, sa han och jag nickade och försökte äta upp min frukost det snabbaste jag kunde, vilket egentligen inte var snabbt alls. 
- Mamma ringde innan när du sov, sa James lite tyst till mig, jag slutade att äta och tittade upp på James med en ledsen blick. 
- Du kunde ha väckt mig, sa jag och James nickade men började snart att le. 
- De kommer ringa upp ikväll också och då vill de faktiskt prata med dig, sa James och jag log och skrattade. 
- Jag trodde att de hade slutat att prata med mig, sa jag och började äta igen, James ryckte på axlarna och skrattade. 
- Varför skulle dina egna föräldrar sluta prata med dig? sa han och jag skakade på huvudet och skrattade. 
- Man vet aldrig, sa jag innan vi behövde gå till bussen, Becky släppte argt sin macka och gick till våran klass som stod vid den stora bussen som vi skulle åka i, i minst 5 minuter. 
Så långt var det faktiskt inte till Eiffeltornet... men det var en svår terräng och det är därför man skulle förstöra ens fötter om man gick dit. 
Vi gick in i bussen och letade upp bra platser innan bussen började köra och vi var påväg till Eiffeltornet, vi började prata om hur högt Eifeltornet var. James gissade 350 m, jag gissade 248 m och Becky gissade 490 m. Nu var det bara att vänta och se vem som var närmast. 

Efter bara en kvart stod vi alla och tittade runt oss, vi var precis under Eiffeltornet och nu kunde vi inte gissa alls. Den var verkligen högre än vad jag hade trott. 
- Okej, vem vet lite fakta om Eiffeltornet? sa Annie plötsligt och ingen sa något alls, det var helt tyst och hon skrattade.
- Eiffeltornet är med antennen 324 m hög, den invigdes 31 Mars 1889, sa hon och jag tittade på James som såg äckligt stolt ut, jag skrattade. Vi började gå närmre Eiffeltornet och Annie ställde i kön upp till Eiffeltornet, kön var verligen lång och jag vet inte om vi ens orkade med att stå där i minst 3 timmar. 
- Ska vi stå i denna kön... nu? frågade jag Annie som log svagt och skrattade. 
- Nej... jag ska stå i denna kön, ni får gå runt och titta. Men kom tillbaka om exakt... 3 timmar! skrek hon till alla och jag blev genast mycket gladare än var jag vad innan. 

Kapitlet kom upp idag, jag hoppas att ni tycker om det! 
5 Kommentarer för mer!
2012-10-27 | 17:41:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Vad har hänt?

Ni har kommenterat 2 kommentar på kapitel 1? 
Vad har hänt med alla era kommentarer? 
Ska jag göra så det bara ska bli 3 kommentarer för mer?
2012-10-24 | 07:28:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Svar på kommentar.

Kapitel 1 under!
Alla som undrar... Ja! Jag har bytat namn på Chloe till Becky, jag hoppas att det inte gjorde er för förvirrade :)
Både Alexis och Becky är födda i stratford. 
 
Såklart hoppas jag att alla ni kommer gilla novellen!
2012-10-23 | 18:44:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 1 - Goodbye, Stratford

Alexis Stanford - Lucy Hale
Becky Gale - Britt Robertson 
Alexis Stanford är 17 årig tjej som har stora drömmar, sedan hon var ett litet barn har hennes storebror James varit allt för henne. Hennes mamma Leila och pappa John jobbar väldigt mycket och hinner inte alltid med att prata med Alexis, och då blev James Alexis andra bästa vän. Hennes första bästa vän är Becky som hon har känt sedan barnsben, de är som systrar och många kallar dem för tvillingar. 
I 1 månad ska hennes klass åka på en skolresa till Paris, det händer mycket som förändrar hela hennes liv där men det som är värst är att hon inte visste vem som egentligen skulle förändra det…
 - Herregud, jag kommer dö! sa Becky tyst för sig själv, jag skrattade och tittade på henne. Hon satt och tittade ned i sitt knä och gungade fram och tillbaka. 
- Ta det lugnt, när du väl är där uppe kommer det vara hur roligt som helst, sa jag till henne, hon tittade upp på mig och skakade på sitt huvud. 
- Du kommer ju knappt ihåg din första gång, du var ju typ 3 år när du flög för första gången! sa hon och tittade runt sig så ingen hörde hur rädd hon var, jag skrattade ännu en gång och la min hand på hennes axel. 
- Du kommer sitta jämte mig och... du kommer inte att dö, sa jag och himlade med ögonen, hon nickade och tog ett ljupt andetag innan hon ställde sig upp och tog min hand. 
- Jag behöver en glass, sa hon och drog upp mig från stolen, hon tog hennes väska och började gå till den lilla affären som var närmast, om jag inte hade tagit hennes väska hade hon glömt den där. Typiskt henne.
Jag suckade och började gå efter henne, hon blev alltid hungrig när hon blev nervös. Jag vet att detta är hennes första gång men hon måste verkligen sluta äta när hon är nervös, det hon äter är bara godis eller glass och inte bara lite. 
När hon valde ut sin glass tittade hon på mig men jag bara skakade på huvudet. 
- Jag väntar tills flyget, sa jag innan hon fick sin glass som hon direkt började att äta upp, jag skrattade åt henne när hela hennes ansikte var fullt med chocklaglass. 
När hon själv märkte det började hon också att skratta och snart låg hennes glass på golvet, hennes min var verkligen svår att inte skratta åt men som tur var så kunde jag hålla mig. 
- Becky... sa jag och hon tittade upp på mig och snart fick både hon och jag ett leende på våra läppar, hon förstod äntligen att det bara var en glass som hon hade tappat. Inte hennes mobil. 

Efter att hennes ansikte var helt rent gick vi och satte oss vid våran Gate igen, det var bara några timmar kvar tills vi skulle gå in och jag kände verkligen inte för att shoppa eller bara gå runt och titta i olika affärer. 
- Äntligen hittade jag er! hörde jag James skrika bakom mig, jag vände mig om och såg honom med väskorna över hans axlar, jag skrattade och ställde mig upp. 
- Vi hittade inte dig heller och tyvärr... slutade vi att leta, sa jag och han skrattade åt mig, jag skrattade också och kramade om honom efter att han hade satt ned alla sina väskor. 
- Jag lovade att följa med till paris, även om jag får betala själv, sa han och jag log mot honom och kramade honom igen innan Becky gick fram till honom och kramade också om honom. 
- Jag lovar att detta kommer bli den konstigaste resan jag någonsin kommer vara med om, sa Becky och jag slog henne på armen men hon tittade på mig med seriös blick. 
- Du vet att jag är lite synsk, jag känner på mig det! sa hon och jag skrattade åt henne, hon skakade på huvudet och gick tillbaka och satte sig igen på hennes stol. Jag vände mig om till James som skratatde åt oss. 
- Så, vart är din klass? frågade han och jag tittade runt mig och snart märkte jag en hel grupp som nästan sov i sina stolar, jag pekade på dem och James skrattade. 
- Jag skulle ha märkt det om de inte var så tysta, sa han och tog upp sina väskor igen, jag skrattade och gick tillbaka till min stol med James efter mig. 
Han satte ned sin väska brevid sig och min väska brevid mig, han tog min handväska för att jag såklart glömde den hemma innan idag. Typiskt mig. 
- Mamma och pappa hälsade, de åkte iväg innan du vaknade, sa James och jag nickade åt honom men kände mig ledsen inuti. De är aldrig där när jag vaknar eller går och lägger mig, antingen kommer de hem för tidigt och åker för tidigt eller kommer hem försent och åker tidigt. 
- Jag vet att du blir ledsen av det, men de hälsade verkligen och de sa hejdå till dig ändå... när du sov, sa James och jag tittade på honom och snabbt ned i mitt knä. 
- Jag bara saknar att vara en hel familj, inte bara du och jag James, sa jag och han tittade på mig och nickade innan han pussade min panna och kramade om mig. 
- Jag vet, jag saknar det också, sa han, jag tittade upp på honom och suckade innan jag lutade mig tillbaka i stolen och väntade på att vi skulle få gå in i flygplanet. 

- Alexis, vi får gå på om 5 minuter, hörde jag James säga, jag öppnade ögonen och såg att jag satt mitt i flygplatsen. Jag satte mig snabbt upp och gnuggade mina ögon. 
- Okej, sa jag innan jag ställde mig upp, tog min handväska och ställde mig i kön. James och Becky kom efter mig med snabba steg.
Efter några minuters väntan gick vi in på planet och satte oss på våra platser, jag satt längst in till fönstret, sen kom Becky och sen James. Jag har alltid älskat att sitta vid fönstret så jag hade bytat med Becky som egentligen satt där, hon ville verkligen inte sitta där för att detta var första gången hon flög.
Plötsligt kände jag hur planet började skaka och vi började röra på oss, planet åkte en lång stund innan vi lyfte från marken och Becky spände sig så mycket så man knappt kunde röra henne utan att hon ryckte till. 
När vi väl var uppe kunde hon slappna av och då tyckte hon att det var roligt att flyga, jag skrattade och kände en längan av att vi om 10 timmar är i Paris...

Första kapitlet av min andra novell, vad tycker ni om det?
5 Kommentarer för mer!
 
2012-10-23 | 18:12:03 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Lucy Hale.

Jag vet att vissa inte tyckte om att Selena var "tjejen" så jag har bytat till Lucy Hale istället, jag hoppas alla blir glada nu. 
Jag tror att kapitel 1 kommer antingen idag eller imorgon! :)
2012-10-22 | 22:17:50 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Snällt sätt eller inte alls.

Att få kommentarer som "hejdå, jag läser inte din novell längre på grund av den tjejen" är inte det roligaste att få. Jag tror ni vet det, men sen kom jag och tänka på att jag inte tvingar er att läsa denna bloggen. Jag tvingar er inte att gilla novellen eller tjejen, ni har fått ett val att följa bloggen eller att strunta i den. 
Jag är inte irriterad utan ledsen, jag förstår att vissa inte vill ha Selena men jag gjorde en röstning som ni fick välja att rösta på eller inte. 
Jag kan inte hjälpa att Selena vann. 

Jag kommer välja en annan tjej om ni verkligen inte vill ha Selena, men vissa ville ha henne och det är faktiskt svårt för mig att bestämma vad ni vill eller inte. 
Jag kommer inte välja Shelley eller Selena... utan en helt annan, ge gärna förslag... men.. bli inte sur om det inte blir den som ni ville ha!
Ert val... men jag orkar inte med kommentarer som är som den där uppe, om ni har något att säga... Säg det på ett snällt sätt eller säg det inte alls.

Jag hoppas att ni förstår mig.
2012-10-22 | 16:03:00 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Selena vinner!

Jag har räknat alla röster och jag är faktiskt förvånad över hur många som röstade och hur lika både Selena och Shelley var. 
Ledsen alla som ville ha Shelley, jag kanske tar henne nästa novell. 
Jag vet att många andra har Selena, och att det kan bli tråkigt men vem bryr sig om hur tjejen ser ut? är det inte mer roligare att läsa vad som händer i novellen? ;)

Jag kommer börja skriva kapitel 1 idag, hoppas ni längtar! ;)
2012-10-21 | 22:27:34 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Imorgon.

Okej, ni har tills i morgon att rösta på vilken ni vill ha. Om ni väljer Shelley får ni mindre bilder på henne men om ni väljer Selena får ni mer bilder. 
Selena är mer känd och någonstans måste alla bilder komma ifrån ju!
 
Rösta Här!
2012-10-21 | 08:51:00 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

You Are My Destiny - Handling

UPDATE:
Det är 4 röster på Shelley och 4 på Selena, behöver jag välja själv? ;)
Nu när hela You Are My Boyfriend novellen är slut ska jag börja på en annan som kommer heta You Are My Destiny. 
Jag hoppas att ni kommer tycka om denna lika mycket som ni tyckte om den andra!

You Are My Destiny

Alexis Stanford är 17 årig tjej som har stora drömmar, sedan hon var ett litet barn har hennes storebror James varit allt för henne. Hennes mamma Leila och pappa John jobbar väldigt mycket och hinner inte alltid med att prata med Alexis, och då blev James Alexis andra bästa vän. Hennes första bästa vän är Becky som hon har känt sedan barnsben, de är som systrar och många kallar dem för tvillingar.
I 1 månad ska hennes klass åka på en skolresa till Paris, det händer mycket som förändrar hela hennes liv där men det som är värst är att hon inte visste vem som egentligen skulle förändra det…

 

 

 

2012-10-20 | 20:37:53 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 81 - One year later - The End

Previous:
- Jag är bara glad att du också har hittat någon, men du skulle sagt det lite tidigare, sa jag och tittade på Justin igen, hon nickade och suckade.
1 år senare
För en sekund trodde jag att detta var en dröm, att jag såg Justin uppträda med Lily och Jake. Det känns som allt går i slowmotion, Justin springer runt på scenen och sjunger med Jake som sitter i barnstolen och skrattar medans han får fram några ord ur hans lilla mun. 
Lily sitter och tittar på hennes pappa när han springer runt och sjunger låten som Justin har skrivit till hans familj, Jag, Justin, Lily och Jake. En familj. 
- Katie, vad gör du? hörde jag Sarah bakom mig, jag vände mig om och skakade på huvudet. 
- Va? frågade jag henne och hon skrattade. 
- Du kan inte stå och titta på din familj nu, du måste göra dig i ordning. Du ska upp om 2 minuter! Skrek hon och snart var jag inne i ett rum för att byta om, jag tog på mig klänningen som speciellt är gjord för mig. Den var rosa och i midjan var det ett guldskärp. 
Jag fixade mitt lockade hår i spegeln och satte på lite extra läppglans, sedan var jag klar för att gå ut på scen och sjunga med Justin. 

- 1...2...3... Katie! Ut! Skrek Sarah till mig innan jag sprang ut på scenen, jag log så stort jag kunde när jag hörde publiken jubla när jag kom ut. 
- Hej New York, Hur är det? skrek jag till publiken och till svars fick jag bara skrik. 
- Vad sa ni? skrek jag och då hördes skriken ännu högre, jag log och tittade på Justin som log mot mig. Jag skrattade och vände mig om för att titta på publiken. 
- Nu när ni har sagt ert, är det dags för mig att göra mitt, skrek jag innan musiken började spelas och Justins röst hördes i hela madison square garden. 
Han gick fram till mig, tog min hand och snurrade mig innan vi gick fram till Lily och Jake som skrattade när de såg oss. Jag log snabbt innan jag började sjunga min del av låten som jag och Justin hade skrivit tillsammans...

Efter hela konserten satte vi oss i soffan och satte på Tv:n, efter hela 5 konserter var jag redan uttmattad och jag fattar inte hur Justin har orkat med så många konserter varje år?
- Du var väldigt söt när du stod där ute med din klänning och skrek till fansen, sa Justin och tog min hand. Jag tittade på honom med ett leende på mina läppar. 
- Du var inte dum du heller, sa jag och pussade hans kind, han skrattade och tittade snabbt på Tv:n men snabbt tillbaka på mig, jag skrattade. 
- Det är verkligen roligt att sjunga framför dina fans, sa jag och vände mig om till Justin, han tittade på mig med sina stora runda hundögon. 
- Det är inte längre bara mina fans, sa han och jag log svagt och hoppade närmre honom och lutade mitt huvud på hans axel. 
- Detta har blivit mitt drömliv, att få vara med min familj varje dag och resa jorden runt med alla som jag älskar gör mig gladare varje dag, sa jag och tittade upp på Justin som tittade ned på mig innan han kysste mig mjukt. 
- Ursäkta men ni har faktiskt barn som ni ska ta hand om, de slutar inte skrika, sa mamma efter hennes harkling, jag skrattade och tittade bak på Jake och Lily som satt och grät i deras barnstolar.
Jag ställde mig upp och gick fram till Jake för att ta honom och Justin gjorde samma sak fast tog Lily, snart var båda tysta och då bytade vi så jag fick Lily och Justin fick Jake. 
- Jag har aldrig fattat hur ni får tyst på dem, jag gör exakt samma sak, sa mamma och suckade innan hon gick ut ur dörren, jag skrattade och tittade på Justin. 
- Det fattar jag inte heller, sa Justin och jag skrattade åt honom och tittade sedan ned på Lily som låg i mina armar och sov, jag pussade hennes panna innan jag la ned henne i spjälsängen som var i rummet. 
Jag tittade bak på Justin som hade satt ned Jake på golvet för att leka med honom, jag log och gick fram till de för att leka med Jake jag också. 
Justin tittade på mig medans jag satte mig ned och när jag väl var nere på golvet kysste jag hans mjuka läppar, snart hörde vi ett skratt som liknade Jakes och kyssen avslutades. Jake satt och tittade på oss med sina ögon som han verkligen hade fått ifrån Justin. 
- Du är som jag lilleman, vänta tills du blir 7. Då träffar du din livskärlek, sa Justin till Jake och jag tittade på Justin och kysste ännu en gång hans underbara läppar...

Nu var denna novellen slut, hela novellen har varit dramatisk och sorglig men i slutet kom deras kärlek i första hand. 
Kommentera vad ni tycker och tyckte om kapitlet och novellen, senare kommer ni få en handling om den nya novellen och sedan ska ni få rösta vem som ska vara den nya tjejen i den novellen. 
Ladda er för en ny novell och en ny historia!
2012-10-20 | 17:36:59 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 80 - Afterparty...

Previous:
- Jag älskar dig, sa jag och Justin tittade på mig med sina gulliga stora ögon, han log mot mig och smekte min kind. 
- Jag älskar dig också, sa han och kysste mina läppar.

Allt var klart när vi kom fram till baren där efterfesten skulle vara, vi satte oss vid ett bord och Justin tog min hand. 
- Imorgon kommer vi vara i L.A, sa Justin och jag log mot honom men snart blev min min alvarlig, han började titta frågande på mig. 
- Ville du inte åka till L.A? frågade han mig men jag skrattade och tittade in i hans ögon. 
- Jag har något att berätta för dig, sa jag och han tittade nyfiket på mig men precis när jag skulle säga det kom Sarah, Nate, Ryan, Chaz,Pattie, mamma med Jake i armarna och Liam in genom dörren och snart stod alla jämte oss och log. 
(Lyssna medans ni läser detta stycket)
- Vi har en liten överaskning, sa Sarah och snart kom Trey Songz in till rummet, jag tittade chockat på honom, han skulle sjunga. 
- Har ni planerat detta? frågade jag Sarah, hon log och nickade. 
- Lyssna på texten, sa hon och jag skrattade åt henne, jag vände mig om till Justin och tog hans hand. Han log mot mig men hade fortfarande den nyfikna minen. jag skrattade innan jag vände mig och för att lyssna på låten Trey Songz skulle börja sjunga, jag kände igen låten och visste att den skulle vara perfekt till just idag.
Jag lyssnnade på texten och kunde inte hjälpa att le, snart var hela lokalen full av människor som stod och lyssnade på låten och gungade till takten, jag kunde inte fatta att detta var dagen som alla flickor har drömt om sedan de föddes. Denna dagen är perfekt, jag har gift mig, jag har en överaskning till Justin som jag vet att han kommer gilla och jag har en familj som jag älskar med hela mitt liv. Bättre kan det inte bli, inte i mitt liv.
Jag vände mig om till Justin och tittade han i ögonen, han tittade frågande på mig medans jag stod och log. 
- Justin... Jag är gravid, sa jag.
Justin's Perspektiv
Jag tittade chockande på henne när jag hade hört hennes ord som kom sakta ur hennes mun, var det sant?
- Va? sa jag och väntade på svar, det kändes som evigheter innan hon äntligen svarade. 
- Jag gjorde testet innan jag gick in genom dörrarna, ja. Justin, jag är graivd, sa hon och jag skrattade och lyfte upp henne i min famn, hon skrattade innan hon pussade min kind och höll hårt om mina axlar. Jag skrattade och kände hur lyckan inuti mig blev ännu större. Vi skulle bli en ännu större familj. 
Jag satte ned henne och smekte hennes kind. 
- Jag älskar dig, sa jag till henne och kysste henne hårt, hon besvarade min kind och snart hördes massor av skratt och prat, jag brydde mig inte utan fortsatte att kyssa min älskade fru. Hennes underbara läppar och roliga och söta skratt. 
Jag avlsutade kyssen och tittade henne i ögonene, hon log mot mig och jag såg hur några tårar hade runnit ned för hennes kinder, jag torkade bort dem och pussade hennes kind. 

(Sluta lyssna!)
Katie's Perspektiv
Plötsligt gick Justin upp på scenen och satte sig på stolen och fixade micken, jag började le och kunde inte vänta tills jag fick höra hans röst. 
(Lyssna medans ni läser!)
Jag tittade rakt in i hans ögon när han började sjunga, det började pirra i min mage och snart fick jag några till tårar ned för mina kinder, han underbara röst gjorde så jag blev känslosam och ville bara gå upp och krama om honom. 
Jag mimade "Jag älskar dig" till honom och jag såg hur han började le, jag skrattade och gick lite närmre scenen och lyssnade på musiken som kom ut ur högtalarna. 
- Vad händer? Varför lyfte han upp dig innan? hörde jag Sarah säga jämte mig, jag vände mig om och log mot henne. 
- Jag är Gravid, sa jag och hon tittade chockat på mig men snart gav hon ifrån sig ett tyst skrik och kramade om mig, jag skrattade och tittade på Justin som fortfarande tittade på mig och Sarah. 
- Jag fick veta det innan jag gick igenom dörrarna till bröllopet, sa jag och Sarah tittade på mig och började le svagt, jag skrattade och tittade ned i marken. 
- Det är bara roligt att få veta att vi ska bli en ännu större familj, sa jag till henne och hon nickade och skrattade, hon kramade om mig hårt och sedan tittade hon på Justin som nu tittade på publiken. 
- Ni är nog världens sötaste par, ni har gått igenom nästan allt och ni är fortfarande lika förälskade och galna i varandra som ni var för första gången ni träffades, sa Sarah och jag sken upp som en sol, det som hon sa var sant. Vi har verkligen gått igenom allt som nästan finns men vi är fortfarande som plåster på varandra. 
Jag tittade på Justin som blundade medans han sjöng, jag kunde inte hjälpa att le när jag såg hans otroligt fina ögon som mötte mina. 
- Det kommer bli en ära att leva med i erat otroliga liv, sa Sarah och jag skrattade åt henne och slog henne på armen, hon skrattade också och började gunga till musiken. 
- Jag är seriös, jag är verkligen glad att jag lever i era liv, sa Sarah och jag skakade på huvudet när jag ännu en gång kom ihåg det Nate hade sagt till mig. Jag tittade på henne med höjda ögonbryn och himlade ögon.
- Nate råkade säga att han hade en ny flickvän... sa jag och Sarah tittade ned på golvet, jag skrattade och snart tittade hon upp på mig med en generad blick.
- Jag är ledsen att jag inte sa någonting men du var upptagen med bröllopet och jag har inte hunnit säga det, sa hon och jag skakade på huvudet. 
- Jag är bara glad att du också har hittat någon, men du skulle sagt det lite tidigare, sa jag och tittade på Justin igen, hon nickade och suckade.

 Näst sista! 
Jag hittade inga bra bilder till detta kapitlet, ledsen över det men jag hoppas att den är bra ändå.
Nästa kapitel kommer bli det sista i denna novellen, jag kommer börja skriva det direkt och sedan får vi se när den kommer upp. Kanske idag?
Ingen Gräns!
 
2012-10-15 | 19:34:12 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 79 - My wedding...

Previous:
- Jag vet att du ska flytta till Italien med Justin... men... min nya flickvän är Sarah... och jag är orolig vad hon ska tycka om det, sa Nate och jag tittade chockat på honom, sa han just precis att... Sarah var hans nya flickvän?
Justin's Perspektiv
Jag kände pulsen stiga när jag satt vid bordet, detta var dagen som jag hade väntat på i hela mitt liv. Gifta mig med någon som jag älskar, någon som inte bara tar mig för popsensationen Justin Bieber. 
Jag åt upp det sista av flingorna innan jag gick till mamma som satt vid TVn och tittade på ett avsnitt av America's Funniest Home Videos, en väldigt rolig serie som man får skrattattacker av. 
- Varför går du runt mig? frågade hon mig plötsligt och störde mig i mitt tänkande, det var bara då jag märkte att jag gick runt soffan. Jag skrattade åt mig själv och satte mig jämte mamma. 
- Detta kommer verkligen hända, sa jag tyst till henne, hon log svagt mot mig och sänkte ljudet på TVn. 
- Ett stort mirakel hände när du träffade Katie igen efter år av saknad och orolighet av om hon fortfarande visste att du fanns, ett stort mirakel hände när ni fick Jake och ett stort mirakel kommer hända idag, då ni ska gifta er, sa mamma och såg lika snäll ut som alltid. 
- Jag vet inte vad Katie tänker just nu men jag vet vad jag skulle ha tänkt, såklart är hon lika orolig som du, ni ska gifta er och lova att älska varandra för evigt. Varför ska ni inte vara oroliga över det? sa mamma och fortsatte att le samma leende som innan, jag tittade ned på mina händer och såg Katie framför mig med klänningen som jag inte ens vet hur den ser ut. Blommorna i händerna och jag hör hur hon säger "Ja", jag började le medans jag tittade upp på mamma igen...
Katie's Perspektiv
Jag satte nere vid matbordet, om exakt 3 timmar kommer jag gå in i kyrkan och se Justin så där i kostym, jag log åt mina tankar innan jag stördes av mamma som satte sig framför mig och himlade med ögonen. 
- 3 timmar är allt vi har med dig nu, skynda, vi måste åka till kyrkan och göra dig ännu snyggare än vad du är nu!  sa hon och skrek på Sarah så hon kom ned, mormor kom också ned med Jake i famnen och Valpen Maia bakom henne. 
Jag skrattade åt dem, de var stressade medans jag var nervös och orolig, egentligen visste jag inte varför jag var nervös, jag skulle ju gifta mig och då ska man vara glad och nu är jag orolig så min mage kurrade. 
Jag tog på mig mina skor och sedan min jacka, snart var det dags att fixa mig till bröllopet...

Jag hade bestämt mig för att inte ha några proffsiga sminköser, istället ville jag att mamma och Sarah skulle sminka mig, även om det inte blev riktigt riktigt fint ville jag vara neutral och det kunde mamma och Sarah göra.
Efter sminket fixade dem håret, som sagt ville jag ha det uppsatt fast annorlunda och jag kände på mig att Sarah visste hur jag ville ha det. 
De plattade håret, satte upp det, lockade och sen fick jag sätta på mig min klänning som vi hade valt ut för ungefär 2 veckor sedan, den var såklart vit och hade blommor ned till midjan, det var verkligen en prinsessklänning. 
När allt var på och jag var klar var jag beredd att titta mig i spegeln, när jag såg mig själv fick jag en chock av hur vacker jag var, det syns på mig att jag älskar klänningen. 
- Gud... du är så... vacker, hörde jag Sarah säga bakom mig, jag tittade bak på henne och kände hur tårarna började samlas bakom mina ögonlock, jag började andas ljupt för att inte börja gråta. Jag ville ändå inte förstöra mitt smink som mamma och Sarah har fått jobba med, jag tittade mig snabbt i spegeln innan jag vände mig om och tittade på mormor, mamma och Sarah, alla tittade på mig som om jag var en prinssessa som skulle gifta sig, jag kände mig som en prinsessa som skulle gifta sig. 
- Min lilla flicka börjar bli stor! sa mamma och sprang fram för att krama mig, jag besvarade hennes kram och snart samlades vi alla i en gruppkram. 
- Nu saknas bara din man, sa Sarah och log svagt mot mig, jag besvarade hennes leende och tittade ned i golvet, ja... nu saknades bara min man. 

Folk började strömma in genom dörrarna in till kyrkan, jag kände nervositeten stiga högre och högre för varje person som satte sig på sin plats. 
Plötsligt såg jag Nate och hans familj komma in och det gjorde mig lite bättre men min mage gjorde fortfarande ont, men då kom jag på att Nate hade sagt att Sarah var hans nya flickvän, det gjorde att min mage blev värre och jag kände mig yr. 
- Är du okej? hörde jag Liam säga bakom mig, jag vände mig om och när han såg mig blev hans ögon stora som stenar. 
- Oh, gud, sa han och jag log svagt mot honom men jag kände mig illamående, han tittade in i mina ögon och skrattade. 
- Det är verkligen du, min syster, sa han tyst och gick närmre mig. 
- Vänta, hur mår du? sa han sedan, jag skrattade och skakade på huvudet. 
- Jag vet inte, jag blev plötsligt illamående, sa jag och suckade, det var säkert nervositeten igen, det var därför jag hatade att bli nervös... även om det var en bra nervös känsla. 
- Yr, illamående, ont i magen? frågade han mig och jag nickade, han suckade coh tittade oroligt på mig, jag tittade frågade på honom medans han gick närmre mig. 
- Känner du inte igen beteendet? sa han till mig och det var då jag kom på det... nej... gud...
Justin's Perspektiv
Jag satt i soffan och tittade oroligt ned i golvet, undra hur Katie såg ut, undra vad hon tänkte. 
Det enda som var i mitt huvud nu var hur Katie hade det och många frågor om henne, hon är här för jag har fått träffa Jake och just nu har mamma honom men vart är hon egentligen? Jag kanske kan leta efter henne och se vart hon är, tänk om hon inte är okej? 
- Ta det lugnt, bro, hörde jag Ryan säga, jag tittade upp på honom och Chaz som kom in genom dörren, jag ställde mig upp och gick fram och tillbaka. 
- Har ni träffat Katie? Hur mår hon? Är hon okej? frågade jag dem medans dem satte sig i soffan och tog en varsinn läsk som stod på bordet, båda skrattade åt mitt beteende. 
- Igen. Ta det lugnt, Bro! sa Ryan, jag suckade och satte mig ned i soffan jämte honom. 
- Det är normalt att vara nervös, tänk på att vi ska säga ett tal sedan och jag är inte bra på att skriva tal, sa Chaz och tittade seriöst på mig, jag skrattade och kände mig genast på bättre humör. 
- Seriöst, har ni träffat Katie? sa jag sedan lika alvarligt som hans min var, Chaz och Ryan suckade medans jag satt och väntade på svar ifrån någon av dem. 
- Nej, vi har inte träffat hehnne. Vi hittade inte henne, bara henens bror, sa Chaz och drack en klunk ifrån läsken. 
Jag lutade mig tillbaka i soffan och suckade, jag får verkligen ta och lugna ned mig. Såklart Katie var okej, annars skulle någon säga det till mig.
Plötsligt kom det in en kvinna som jag intekände igen, hon var vit klädd och hade mörkbrunt hår. 
- Det är dags att gå ut, sa hon snabbt innan hon gick ut igen och min nervositet steg, jag ställde mig upp och rättade till min kavaj innan jag, Chaz och Ryan gick ut till alla som satt inne i kyrkan. 

(lyssna medans ni läser!)
Det var dags, låten började spelas, folk började ställa sig upp och jag kunde inte sluta titta på dörren som vilken sekund som helst skulle öppnas och ut kom min underbara fru. 
Jag och Katie ville inte ha samma gamla låt som alla bröllop hade när bruden kom in utan vi ville ha en annan som gjorde så att vi båda blev glada och en låt som vi båda tyckte om och tyckte passade till vårat förhållande.
Det kändes som allt var i slowmotion när dörren äntligen öppnades, efter Sarah såg jag henne framför mig, Katie med ett stort leende på hennes läppar.
Vi tittade in i varandras själar när hon kom gåendes i mitten på den röda mattan, hennes klänning var underbar men det mest perfekta var att hon skulle bli min. Nu och föralltid.
Katie's Perspektiv
Jag gick sakta till Justin som stod längst fram med Ryan och Jeremy jämte sig, hans leende fick mig att le det största jag kunde. 
Jag gick upp för de 3 trappstegen och snart stod jag uppe med Justin och höll i hans händer, jag skrattade och tittade in i hans underbara hasselbruna ögon. 
- Vi har samlats här idag för att förena 2 familjer, en stor lycka är vad som händer när man gör något i sitt liv som man inte har planerat, man kan kanske skaffa barn. Gifta sig eller bara flytta ihop, men det som man borde komma ihåg är att kärlek är det som vi alla älskar mest i världen, kärlek är en stor del av vårat liv och de som hittar den när de är unga har tur. Man borde komma ihåg att kärlek är det som kommer finnas förevig, det som alla kommer känna förevigt, prästens ord fick mig och Justin att le, kärlek kommer alltid att finnas med oss. 
- Har ni något att säga till varandra? frågade prästen oss, Justin log mot mig och började säga sina ord. 
- Denna stunden har jag längtat efter sedan jag såg dig för första gången på trappen, de underbara bruna ögonen som jag mötte, det underbara leendet som jag alltid har älskat, skrattet som ännu får mig att le. Dagarna som går är en gåva som jag är glad att jag fick, att vara med dig är som att vara med en ängel som precis har fallit ifrån himlen, det kommer att vara en ära att leva med dig i hela mitt liv, sa Justin och jag kände tårarna bakom mina ögonlock av hans ord.
- Jag vet inte vad som är bäst, att du kommer vara med mig förevigt eller att jag kommer ha en underbar och kärleksfull man vid mig varje kväll, att känna känslan att vara din gör mig svag och jag vill aldrig lämna den känslan, att vara utan dig är som att vara utan ens hjärta, en lycklig liten tjej var jag när jag såg dig för första gången och jag kommer vara en lycklig liten tjej när vi tillbringar vår sista dag tillsammans, sa jag, Justin började le och jag såg hur det började rinna några tårar ned för hans kinder. 
- Justin Drew Bieber vill du ta Katie Angel Jackson till din hustru och älska henne i nöd och lust?
- Ja, sa Justin och satte på mig min ring,  min klump i magen släppte, jag visste inte varför jag var nervös över vad han skulle säga men jag ville verkligen gifta mig med honom. 
- Katie Angel Jackson vill du ta Justin rew Bieber till din man och älska honom i nöd och lust?
- Ja, sa jag och satte på Justin ringen, jag ville bara slänga mig upp i Justins famn och kyssa hans mjuka läppar.

Vi gick ut ur kyrkan och höll varandras händer, Sarah kastade ris och rosenblad medans Pattie skrek som om hon blev rädd för något, mamma stod och grät med massor av näsdukar runt omkring sig. 
Vi satte oss i limousinen och snarft var vi borta ifrån kyrkan, vi hade bestämt att ha efterfesten i en lokal i stan, det fanns bar och scen där man kunde sjunga. Justin hade sagt att han skulle sjunga något för mig och det var jag också lite nervös över.
- Vad tänker du på, Mrs Bieber? sa justin och pussade min kind, jag tittade upp på honom och log. 
- Jag älskar dig, sa jag och Justin tittade på mig med sina gulliga stora ögon, han log mot mig och smekte min kind. 
- Jag älskar dig också, sa han och kysste mina läppar.

 Äntligen!
Det tog typ 3 veckor! jag är så ledsen men nu fick ni ett långt och jag hoppas bra kapitel.
Ingen gräns!
2012-10-15 | 19:01:51 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

81 kapitel!

Just nu vet jag att jag inte kan skriva både bröllopet och efterfesten i samma kapitel så det blir 1 extra! 
Jag jobbar på kapitel 79, jag tror att det blir klart idag. 
Tror!
2012-10-13 | 15:36:12 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Jag är verkligen så ledsen!

Hejsan, det känns som om jag inte har varit här inne på evigheter men jag har inte hunnit skriva alls! Jag har haft prov och läxor, det är jobbigt för tillfället! 
Denna helgen är jag upptagen, idag och imorgon ska min familj på fest, jag vet att ni får vänta skit länge men jag hoppas att ni stannar ändå!
Jag är verkligen så himla ledsen!
2012-10-07 | 17:21:06 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Förlåt!

Jag är så ledsen över att ni får vänta men jag hinner inte skriva just nu! Jag har börjat med kapitel 79, det kommer bli låånnggt för att bröllopet händer i det kapitlet :D
Ha tålamod!