2012-10-20 | 20:37:53 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 81 - One year later - The End

Previous:
- Jag är bara glad att du också har hittat någon, men du skulle sagt det lite tidigare, sa jag och tittade på Justin igen, hon nickade och suckade.
1 år senare
För en sekund trodde jag att detta var en dröm, att jag såg Justin uppträda med Lily och Jake. Det känns som allt går i slowmotion, Justin springer runt på scenen och sjunger med Jake som sitter i barnstolen och skrattar medans han får fram några ord ur hans lilla mun. 
Lily sitter och tittar på hennes pappa när han springer runt och sjunger låten som Justin har skrivit till hans familj, Jag, Justin, Lily och Jake. En familj. 
- Katie, vad gör du? hörde jag Sarah bakom mig, jag vände mig om och skakade på huvudet. 
- Va? frågade jag henne och hon skrattade. 
- Du kan inte stå och titta på din familj nu, du måste göra dig i ordning. Du ska upp om 2 minuter! Skrek hon och snart var jag inne i ett rum för att byta om, jag tog på mig klänningen som speciellt är gjord för mig. Den var rosa och i midjan var det ett guldskärp. 
Jag fixade mitt lockade hår i spegeln och satte på lite extra läppglans, sedan var jag klar för att gå ut på scen och sjunga med Justin. 

- 1...2...3... Katie! Ut! Skrek Sarah till mig innan jag sprang ut på scenen, jag log så stort jag kunde när jag hörde publiken jubla när jag kom ut. 
- Hej New York, Hur är det? skrek jag till publiken och till svars fick jag bara skrik. 
- Vad sa ni? skrek jag och då hördes skriken ännu högre, jag log och tittade på Justin som log mot mig. Jag skrattade och vände mig om för att titta på publiken. 
- Nu när ni har sagt ert, är det dags för mig att göra mitt, skrek jag innan musiken började spelas och Justins röst hördes i hela madison square garden. 
Han gick fram till mig, tog min hand och snurrade mig innan vi gick fram till Lily och Jake som skrattade när de såg oss. Jag log snabbt innan jag började sjunga min del av låten som jag och Justin hade skrivit tillsammans...

Efter hela konserten satte vi oss i soffan och satte på Tv:n, efter hela 5 konserter var jag redan uttmattad och jag fattar inte hur Justin har orkat med så många konserter varje år?
- Du var väldigt söt när du stod där ute med din klänning och skrek till fansen, sa Justin och tog min hand. Jag tittade på honom med ett leende på mina läppar. 
- Du var inte dum du heller, sa jag och pussade hans kind, han skrattade och tittade snabbt på Tv:n men snabbt tillbaka på mig, jag skrattade. 
- Det är verkligen roligt att sjunga framför dina fans, sa jag och vände mig om till Justin, han tittade på mig med sina stora runda hundögon. 
- Det är inte längre bara mina fans, sa han och jag log svagt och hoppade närmre honom och lutade mitt huvud på hans axel. 
- Detta har blivit mitt drömliv, att få vara med min familj varje dag och resa jorden runt med alla som jag älskar gör mig gladare varje dag, sa jag och tittade upp på Justin som tittade ned på mig innan han kysste mig mjukt. 
- Ursäkta men ni har faktiskt barn som ni ska ta hand om, de slutar inte skrika, sa mamma efter hennes harkling, jag skrattade och tittade bak på Jake och Lily som satt och grät i deras barnstolar.
Jag ställde mig upp och gick fram till Jake för att ta honom och Justin gjorde samma sak fast tog Lily, snart var båda tysta och då bytade vi så jag fick Lily och Justin fick Jake. 
- Jag har aldrig fattat hur ni får tyst på dem, jag gör exakt samma sak, sa mamma och suckade innan hon gick ut ur dörren, jag skrattade och tittade på Justin. 
- Det fattar jag inte heller, sa Justin och jag skrattade åt honom och tittade sedan ned på Lily som låg i mina armar och sov, jag pussade hennes panna innan jag la ned henne i spjälsängen som var i rummet. 
Jag tittade bak på Justin som hade satt ned Jake på golvet för att leka med honom, jag log och gick fram till de för att leka med Jake jag också. 
Justin tittade på mig medans jag satte mig ned och när jag väl var nere på golvet kysste jag hans mjuka läppar, snart hörde vi ett skratt som liknade Jakes och kyssen avslutades. Jake satt och tittade på oss med sina ögon som han verkligen hade fått ifrån Justin. 
- Du är som jag lilleman, vänta tills du blir 7. Då träffar du din livskärlek, sa Justin till Jake och jag tittade på Justin och kysste ännu en gång hans underbara läppar...

Nu var denna novellen slut, hela novellen har varit dramatisk och sorglig men i slutet kom deras kärlek i första hand. 
Kommentera vad ni tycker och tyckte om kapitlet och novellen, senare kommer ni få en handling om den nya novellen och sedan ska ni få rösta vem som ska vara den nya tjejen i den novellen. 
Ladda er för en ny novell och en ny historia!
Postat av: Liv

Awesome novell!

2012-10-20 @ 23:02:36
Postat av: Anna

Grymt bra! När kommer nästa novell och vad kommer det handla om???

Svar: Det får du veta idag (söndag) :)
Ida Larsson

2012-10-20 @ 23:12:47
URL: http://storiesbyanaa.blogg.se
Postat av: Karin

Novellen var super bra!!! Längtar tills nästa! :D

2012-10-21 @ 08:53:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: