2012-09-29 | 09:54:52 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 77 - Birthday party!

Previous:
- Jag hoppades på att du skulle gilla den, sa han och jag nickade och tog upp hela klänningen, när jag var liten hade jag alltid velat ha en dyr och prinsesslik klänning som min födelsedags present, att få denna av Justin känns helt fantastiskt. Det säger mig bara att han känner mig mer än vad jag trodde han gjorde...
Jag stod inne i mitt och Justins sovrum och tittade på mig sälv i spegeln, klänningen jag fick av Justin var helt fantastisk och jag kan inte vänta tills alla andra ska få se den. 
- Varför står du här och väntar, Chaz, Ryan, Nate och hela din släkt kommer snart, sa Justin och gick fram till mig, jag tittade på honom och gav han ett svagt leende. 
- Klänningen är fantastisk, sa jag och mötte hans blick i spegeln, han tittade ned på den och sen upp på mig igen. 
- Hela du är fantastisk, men... jag har en sak till som du måste ha till klänningen, sa han och tog fram en svart liten låda, det såg nästan ut som om han skule fria men ja... det hade han redan gjort 1 gång. 
Inuti lådan låg det ett halsband, halsbandet hade en hjärtformad diamant längst ned som glittrade när den mötte solljuset. Jag tittade chockat på Justin som tittade mig i ögonen. 
- Gillar du det? frågade han mig, jag nickade ivrigt och skrattade. 
- Det måste ha varit dyrt, sa jag tyst, Justin tittade på mig och skakade på huvudet. 
- Tänk inte på priset, du behöver inte oroa dig, sa han och jag tittade ännu en gång på det underbara halsbandet som passade perfekt till klänningen, jag kan inte fatta att jag får ett sånt här halsband. Mer kan jag inte drömma om. 
Jag lyfte upp håret och Justin hängde den över min hals, jag kände den kalla diamanten hänga runt min hals, den var lite tungare än alla andra små grejer man får som kostar 150 kr. 
- Den är fantastisk, men... 
Mer hann jag inte säga för att Justin gjorde "shh" åt mig, jag skrattade och tittade honom i ögonen. Jag kan inte fatta att han känner mig så bra som han gör. 
- Tack så hemskt mycket, jag vet inte hur jag ska kunna gottgöra dig, sa jag och kände en hand på min kind, Justin skakade på huvudet och skrattade. 
- Det är din födelsedag, du behöver inte gottgöra mig! sa han och jag suckade och skrattade jag med, jag ville så gärna bara köpa något lika dyrt till Justin men jag hade inte pengarna till det och har och kommer aldrig att fråga Justin om hans pengar. 
   Plötsligt plingade det på dörren, jag hoppade till medans Justin stod lika stilla fast skrattade lite tyst åt mig. Jag är verkligen lättskrämd om jag hoppar till av en dörrklocka. 
Snart hördes det röster där nere och jag förstod att det var mormor som hade kommit för att gratta mig, jag började le stort och tog Justins hand medans jag sprang ned till dem andra med Justin bara ett fotsteg bakom mig. 
- Katie, du har blivit så stor. Snart växer du om mig, sa mormor till mig medans hon kramade om mig. 
- Ingen fara mormor, jag kommer inte bli längre nu, sa jag till henne och hörde hennes snälla skratt, hon log mot mig innan hon såg på Justin som stod jämte mig och såg lika snäll ut som alltid. 
- Detta måste vara den populära Justin Bieber, jag har hört så mycket om dig, sa mormor och snart möttes dem i en kram också, jag skrattade åt mormor. Denna familjen var verkligen kramgo. 
- Vart är lilla Jake? frågade hon efter kramen med Justin, jag tittade runt mig och såg att Sarah satt i soffan och höll i Jake, han är inte lika liten nu längre och ändå är han bara 5 veckor. 
- Jake Noah Bieber, väldigt passande namn för en liten pojke som han, sa hon och gick fram till Sarah och snart började dem prata om någonting. Säkert om bebeisar eller bröllop, det skulle inte förvåna mig...

Efter 1 timme var alla samlade i huset, vissa stod i köket, vissa satt i soffan och jag, Ryan, Nate, Chaz, Justin och Sarah gick och satte oss i hallen. Vi ville inte höra alla prata och vi ville defentivt inte höra om hur mamma var som tonåring. Varje gång mormor kom hit började hon berätta om hur stökig mamma var och hur bättre jag var. 
- Nu är det bara jag kvar, sen är alla 18 utom Nate som är...19... sa Sarah med ett stort leende på hennes läppar, jag skrattade och nickade. 
- Tiden har gått snabbt, det känns som jag är 25, sa jag och skrattade åt mig själv, jag kände en arm om mig och såg Justin stå jämte mig, jag log svagt åt honom innan jag tittade på Sarah igen. 
- Inte konstigt, du gifter dig snart, du har ett barn och... du är om 2 timmar exakt 18 år! sa Sarah och ryxkte på axlarna som om det var väldigt normalt att ha ett barn när man var 18 år, jag hörde Justin skrattade bakom mig och snart började jag le. 
- Det jag försöker säga är att du förkänar att känna dig som 25, du har varit med om så många konstiga saker i  hela ditt liv, sa Sarah och log svagt mot mig, jag log tacksamt mot henne innan jag mötte Nates blick, ett par tomma ögon mötte mina och jag kände hur det gjorde ont i bröstet. Något hade hänt med Nate. 
- Är du okej, Nate? frågade jag honom, han tittade på mig och efter en stund gav han ifrån sig ett leende och nickade. 
- Varför skulle jag inte vara okej? sa han och tittade på alla runtomkring honom, jag kände en oro i min mage. Jag kände igen det där uttrycket. Det fick han när han sa till oss att han skulle hjälpa oss leta efter Justin, han var orolig över något. 
   Jag skakade på huvudet och log svagt mot honom, han log svagt tillbaka och sen så började han prata med Chaz. Jag hoppas att han var okej.
"Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Katie, happy birthday to you"
Snart hörde jag hur alla började sjunga runt mig, alla ställde sig upp och Justin gick med mig bort till bordet som var fint dukat med tallrikar och glas. 
- Jag älskar dig, grattis min ängel, viskade Justin i mitt öra innan jag satte mig ned på min plats vid bordet, mamma kom fram till mig och viskade i mitt öra. 
- Maten är inte klar än, vi får ta tårtan först, sa hon, jag höll igen skrattet som egentligen skulle forsa ut ur min mun av det mamma just sagt. 
Tårta ställdes framför mig och Justin började skratta när det var ett foto på mig när jag var liten och hade glass över hela ansiktet, det fotot hade jag glömt. 
- Grattis, Katie! skrek alla samtidigt som jag blåste ut alla ljusen, det fanns knappt plats för alla 18 ljusmen mamma var tvungen att sätta på alla 18. Typiskt henne.
- Okej, jag ska säg sanningen, maten är inte klar än men vi kan la äta tårta först istället? sa mamma och jag hörde skratten runt om i hela vardagsrummet, mamma skrattade också och jag hörde hur Chaz, Nate, Ryan, Sarah och Justin också skrattade. 

Efter både att tårtan och maten var uppätna satt vi alla i vardagsrummet, vissa på golvet, vissa i soffan. Min släkt är verkligen knäpp. 
Plötsligt kom mamma fram med alla presenterna som jag hade fått, vissa var stora och vissa var små, dessutom var det inte bara lite. En hel hög med presenter låg på golvet framför mig, jag fick nästan ett chock när mamma kom med mer. 
- Alla ville ge dig mycket, du blir ju vuxen och flyttar snart in med Justin... sa mamma och när hon sa "flyttar" visste jag att hon blev lite ledsen, men hon har ju ändå Liam som bara är 15. 
- Öppna nu, Katie, sa hon innan hon satte sig ned på golvet jämte mormor, jag skrattade och tog upp ett stort paket, jag öppnade det och i låg det ett par klackarskor med hög klack, jag visste att det var ifrån Sarah. Jag tittade direkt mot henne och log stort, hon besvarade mitt leende innan jag tog upp en till present och öppnade det. 
En stor parfym tog jag ut ur lådan, jag tittade på den och försökte komma på vem som hade gett mig den, och då kom jag på det... Mormor äger en parfym affär i stan, den måste vara ifrån henne. Jag tittade upp på mormor och hon skrattade och nickade, jag log svagt mot henne innan jag började öppna en till. 

Efter alla hade gått hem tittade jag på allt jag hade fått, kläder, skor, parfymer, jag fick till och med en stekpanna för att jag skulle flytta in hos Justin. 
- Dina presenter är inte slut än, sa hon och log svagt mot mig, jag tittade frågande på henne medans hon gav mig en liten present. 
Jag tog upp ett hundkoppel och tittade frågande på det men mitt svar kom när en liten golden retriver valp kom springandes genom vardagsrummet, jag tittade chockat på hunden och sen på Justin som stod bakom mig. 
- Får jag... en hundvalp? sa jag chockat, mamma nickade och tittade på Justin. 
- Det är ifrån mig och Justin, du och Jake måste ha lite sällskap på tourerna som snart börjar, sa mamma och log stort mot mig, jag skrattade och kramade om mamma hårt, hon besvarade kramen och pussade min kind. 
- Du har växt upp så fort, om jag ändå bara kunde sakta ned tiden, sa hon, jag skrattade och nickade åt mamma. 
- Tack så hemskt mycket, sa jag och tittade bak på Justin som log mot mig, jag vände mig om och kysste honom mjukt innan jag kände att något litet sprang vid mina ben. Jag tittade ned och såg hundvalpen sitta och titta upp på mig och Justin. 
Detta var verkligen världens bästa födelsedag...

Ett låånngtt kapitel för att ni fick vänta så länge, jag hoppas att ni tycker om det och... snart är novellen slut, inte än men jag vill gärna veta vad ni har gillat och inte gillat om hela novellen! :)
Ingen gräns men kommentera ändå för att jag ska få skrivlust!
 
Postat av: Arlinda

Jag gillar inte novellen. Jag älskaaaar den! Helt amazing är/var den! Älskar den sjuuukt myckeet!<3 Btw: vad heter nästa novell? :)

Svar: Vad bra att du gillade/gillar den! :DOm nästa novell kommer efter denna som är snart, jag ger inte ut några ledtrådar men har börjat planera och tänka på vad den andra novellen ska handla om och jag känner på mig att den kommer bli lika bra som denna eller kanske till och med bättre? :)
Ida Larsson

2012-09-29 @ 22:03:15
Postat av: Michelle

JAg gillar det hoppas nästa kommer up snart

2012-09-30 @ 15:39:30
URL: http://twitter.com/michan_94
Postat av: Klara

Awesome as Usual:)xxx ahhh

2012-10-04 @ 18:16:57
URL: http://Www.Novellen.devote.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: