2013-01-14 | 17:40:14 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 14 - No clothes?

Previous:
Justin hjälpte mig ut ur den stikande stora soptunnan och hoppade sen ut själv, när han kom ut kände han hur vi båda luktade och gjorde lika konstiga grimaser som jag gjorde, jag skrattade och log mot Justin som också skrattade.
- Kom, vi åker till mitt hotell, du får duscha där om du vill, sa Justin och jag log tacksamt mot honom.
- Gärna, sa jag innan vi började gå mot Justins hotell...
Jag väntade på att Justin skulle bli klar i duschen och passade på att titta omkring i hans hotellrum, jag tittade i bokhyllan och på tv-bänken. 
Allt jag hittade var hans mobil, ett par hörlurar, mobil laddare och kortet in hit. Jag satte mig sen på sängen igen och tittade mig omkring, det var ett väldigt lyxigt rum som jag mer än gärna skulle velat bo i hela tiden. Men det skulle jag inte haft råd med, plötsligt öppnades dörren och Justin kom ut med bara byxor på. Jag tittade snabbt bort och försökte att inte bli generad men det hjälpte inte så bra. 
- Det är din tur att duscha, jag känner lukten ända hit, sa Justin från toadörren och jag ställde mig upp och skrattade. 
- Jag kunde duschat först men jag ville bara snoka runt lite, tyvärr hittade jag inget intressant, sa jag och log mot honom han skrattade och gick bort ifrån dörren så jag kunde gå in. 
- Jag ska varna dig, du kanske inte har varmvatten kvar på... några veckor, sa jag innan jag gick in och låste dörren, jag hörde hur Justin skrattade utanför dörren. Jag log svagt och tittade mig i spegeln, jag såg inte okej ut... 
Jag hade utkletad mascara över hela ansiktet och jag luktade skit, jag äcklas av mig själv. Usch...
Jag tog av mig mina kläder och satte på duschen på det varmaste och klev in, flera droppar rann ned för min rygg och jag började smörja in mitt hår med schampo... Justins schampo... det luktade ritigt gott faktiskt men problemet var att jag skulle få ritkigt frissigt hår utan balsam, jag hoppas att Justin har en borste som han kan låna ut...
 
Efter 10 minuter klev jag ut ur duschen helt klar, om jag hade balsam att smörja in också skulle det ungefär ta 20 minuter men utan går det snabbare men man kan inte njuta av det varma vattnet lika länge.
Jag tog en handduk om mig och tittade runt mig, vilka kläder ska jag ha på mig? Jag suckade och låste upp dörren och kikade ut.. Justin satt på sängen och pillade med sin mobil, jag öppnade dörren och höll hårt i min handduk som jag hade om mig. 
- Okej, vad vill du gö... 
Han slutade prata när han såg mig med bara handduk på mig, jag tittade generat ned i golvet och han skrattade. 
- Jag har inga... kläder med mig, sa jag och log svagt mot Justin han log tillbaka och gick till garderoben och letade upp något som han trodde skulle passa mig. 
- Här, sa han och gav mig kläderna, när han nuddade min hand med sin hand rös jag, han tittade in i mina ögon och kom närmre mig, snart möttes vi i en mjuk och passionerad kyss. Det kändes som om det tog flera år innan Justin avslutade kyssen men när han väl gjorde det log jag och tog kläderna ifrån hans hand. 
- Tack, sa jag och gick sakta in på toan igen, jag stängde dörren och tittade chockat in i spegeln och log stort. Vad hände precis?
Jag tog på mig joggingbyxorna och en stor tröja, sedan tittade jag ned på mig själv och upp i spegeln igen. Jag skrattade åt hur jag såg ut, med stora... riktigt stora joggingbyxor och en tröja som en klänning kände jag mig inte riktigt tjejig. Till sist tog av joggingbyxorna, tröjan blev ju som en klännig för att den var ganska lång. Jag hoppas att det inte kommer stå i tidningen om "En mycket stor troschock" 
Jag gick ut igen och drog ned tröjan lite då och då för att inte visa mina trosor, när jag kom ut skrattade Justin bara och tog tillbaka sina joggingbyxor. 
- Jag har tyvärr inga andra som passar dig.. kankske passar dig, sa han och jag ryckte på axlarna och log svagt. 
- Bara det inte kommer i tidningen om världens största troschock, sa jag och satte mig på sängen och tog ut min mobil ur min ficka. Jag hade 5 missade samtal ifrån James och 2 SMS ifrån Becky, jag började med att titta på SMSen. 
"Hej, jag undrar bara vart du är, ring mig, snälla! Jag börjar bli orolig!"
"Ring mig! Vart är du? Jag är verkligen orolig nu Alexis, ring och säg vart du är!"
Jag skrev tillbaka till henne att jag ska ringa James nu och att hon skulle sluta oroa sig, jag ville inte att hon skulle stressa upp sig om jag var okej. 
Jag slog in James nummer och ringde honom, det gick bara 2 signaler innan han svarade. 
- Tack och lov att du är okej! Vi har varit oroliga! sa James och jag nickade precis som om han skulle se mig men skrattade och skakade på huvudet. 
- Jag är okej och du vet vart jag är, sluta vara orolig, jag är okej, jag vet inte när jag kommer till hotellet men snart... kanske, sa jag och väntade på ett svar ifrån James när jag fick svar ifrån en orolig Becky. 
- Alexis? Jag har varit så orolig! Du bara försvann på bussen och när jag frågade James ryckte han bara på axlarna, hur kan han vara din bror och är inte orolig? Nästan skrek hon, jag skrattade och tittade på Justin som satt med sin mobil i fotöljen jämte sängen.
- Han är orolig men visar det inte så mycket, i alla fall så måste jag gå men... var inte orolig, jag är okej, hejdå! sa jag innan jag la på, jag ville inte höra Beckys "men". jag visste att hon skulle säga "Du måste komma hit innan flyget" eller "varför säger du inte vart du är?".
James visste vart jag var och jag hoppas att han kan göra Becky lugn, jag älskar Becky men ibland måste hon sluta oroa sig, det gör henne bara stressad och då blir det ännu värre för henne på flyget. 
Jag la min mobil på bordet och ställde mig upp och gick fram till Justin och tittade ned på honom, han följde min kropp med sina ögon tills han kom fram till mitt ansikte och började le. 
- Vad vill du göra? frågade han och jag ryckte på axlarna och gick runt i hotellrummet och snokade.. för andra gången. Jag är ganska säker på att jag  inte hittar något annat. Men jag ville inte stå och titta på Justin och möta hans ögon för länge. 
- Kan du inte beställa mat, jag är hungrig, sa jag och log mot honom och satte mig på sängen med bena i skräddarställning, som tur var var hans tröja lång...
- Okej, vad vill du ha? Hamburgare, pizza, flingor... det finns ganska mycket men tyvärr inte allt... Som... Hummersoppa, sa Justin och jag gjorde en äcklig min.
- Tur det... jag hatar hummersoppa, sa jag och justin skrattade och tog upp service telefonen.
- Tur att du sa det, jag hade tänkt mig det på våran nästa... dejt, sa Justin och jag skrattade.
- Jag vill ha... Pizza! sa jag och såg på när Justin ringde för en stor pizza som vi kunde dela på, vilken pizza visste jag inte.. men jag är säker på att den var god.
Jag tog upp min mobil igen och tog fram bilden när Justin hade tagit foto med mig innan han släppte av oss vid vårat hotell, även om jag inte ville så gjorde han det ändå. Jag började faktiskt att gilla tanken om mig och Justin, jag tror att jag verkligen börjar gilla honom. Jag hoppas det...

 Jag vet att det og lite längre än vad det egentligen skulle ha gjort men nu har jag 1 klart och ska försöka göra klar 1 till, sedan är jag lugn igen!
tack för alla otroliga kommentarer, jag älskar verkligen dem, fortsätt så! :)
Kommentera!
 
Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeer

2013-01-14 @ 17:59:58
Postat av: Fanny

Meeer :)

2013-01-14 @ 18:49:56
Postat av: hana

OMG!!! MEEEEEEEEEEEER!! En fråga kan du göra en heder/collage till min novellblogg?´´ om Justin snälla om du kunde göra en skulle jag bli hur glad som helst!!! Ps: om du kan göra en till mig vill jag bara ha en snygg justin heder fast collage med och huvudspelrna snälla kontakta mig på justindbiebertimeblogg.se KRAM:)

2013-01-15 @ 16:36:18
URL: http://Justindbiebertime.blogg.se
Postat av: Myonedstorys

Hallååå, du svarar inte på mejl ju.

Svar: Jag har inte haft tid, jag hoppas att jag får det denna veckan :)
Ida Larsson

2013-01-15 @ 16:45:22
URL: http://www.myonedstorys.blogg.se
Postat av: Arlinda

Merraaaaaaa!!

2013-01-15 @ 18:41:43

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: