2013-06-27 | 20:58:52 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Imorgon.

Kapitel 46 hade jag tänkt komma upp imorgon men jag tror inte att jag hinner lägga upp det imorgon, hela dagen ska jag vara upptagen och kommer tyvärr inte ha tillgång till en dator, jag är ledsen för det men som sagt, jag tror inte jag hinner, man vet aldrig!
 
2013-06-26 | 19:56:21 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 45 - Get out of my house!

Previous:
- Nej, vi möts där, även om vi bor grannar, hämtar du inte mig, okej? sa jag och han nickade och log stort mot mig, jag försökte tränga fram ett litet leende som skulle göra mig lite gladare at jag precis sa ja till en "träff" med Lucas istället för att spendera så mycket tid med min pojkvän som möjligt innan han åker vidare på sin tour efter julen, varför sa jag ja egentligen?
Nästa dag 
Jag tittade på Justin som snabbt tog på sig sina byxor och sin tröja, jag har inte berättat för honom om att jag ska träffa Lucas senare idag. Undra hur han tar det. 
- Justin? sa jag snabbt innan jag hann tänka på vad jag skulle säga till honom, han vände sig om och tittade på mig med nyfikna ögon. 
- Lucas frågade mig igår om jag skulle vilja träffa honom idag, bara som vänner såklart,  jag sa ja... sa jag och tittade på hur han skulle reagera, han nickade sakta och började gå fram till mig och vilade sina armar runt mn midja. 
- Okej, jag har en intervju idag ändå, du vet hur tråkiga dem är... så jag antar att du kommer ha det roligare med Lucas än med mig... Just idag, sa Justin och log stort, jag tittade tveksamt på honom men besvarade hans leende med mitt och tittade in i hans ögon medans jag smekte hans kind. 
- Hur kan jag ha fått en pojkvän som är så perfekt och omtänksam som du är? frågade jag honom, han skrattade och ryckte på axlarna.
- Av en toa, sa han och jag skrattade och kysste honom lätt innan jag tog min mobil som låg på nattusbordet och gick ned till alla andra hand i hand med Justin.
 
Justin hade åkt till intervjun och nu var det bara jag kvar i hela huset, James och Becky har åkt till stan och mamma och pappa var tvungna att jobba. 
Jag gick rastlöst runt och visste inte vad jag skule göra, jag oroade mig samtidigt om träffen med Lucas idag. Det känns som om han tar det som en dejt och inte som en "vänskaplig träff", dessutom känns han mycket mer tillbakadragen nu än vad han gjorde innan. Det känns helt enkelt konstigt att veta att jag ska tillbringa en eftermiddag med en som känns som en främling för mig, jag har en dåligt magkänsla om det. 
- Du oroar dig för mycket, hördes en röst ifrån dörren, jag tittade snabbt dit och såg Lucas stå i dörröppningen, jag tittade chockat på honom medans jag skakade på huvudet. 
- Varför är du här? Klockan är knappt 12, sa jag och rynkade pannan av oro och nervositet.
- Ledsen, jag såg att du var ensam och tänkte att du kanske ville ha sällskap, sa han och jag skakade på huvudet och suckade. 
- Tack, men nej tack, jag oroar mig inte alls för mycket, sa jag och satte mig på soffan, jag hörde hur Lucas kom närmre mig med varje steg han tog vilket gjorde att jag skakade på huvudet, vad gjorde han här? Jag har inte lust att prata med honom just nu.
- Så du oroar inte dig över att jag tror att detta är en dejt och ingen träff mellan två vänner? frågade han innan han satt sig ned jämte mig, för nära mig, våra höfter nuddade varandra vilket jag inte alls tyckte om. 
- Varför knackade du inte? Du bara steg rakt in i mitt hus! sa jag irriterat, han lutade sig fram och vilade sina armbågar mot hans lår och tittade rakt på mig med en stel blick.
- Dörren var öppen, jag gick in för att jag inte är en seriemördare och du känner mig, sa han och jag himlade med ögonen och tittade på honom, han ryckte på axlarna som gjorde att jag ställde mig snabbt upp och gick till köket för att ta fram lite vatten till mig, han kom bara in för att han tyckte att jag kände mig ensam, inget att oroa mig för, intalade jag mig själv medans jag snabbt drack upp vattnet ur glaset. 
Plötsligt kände jag hur hans hand nuddade vid min midja och jag stelnade till, snabbt väde jag mig om och såg Lucas le svagt mot mig. 
- Vad gör du? sa jag tyst och såg hur han undersökte mig uppifrån och ned vilket gjorde mig rädd och nervös över vad han ville göra. 
- Jag tror du måste gå, sa jag lika tyst och gick fram till dörren för att öppna den och låsa när han hade gått ut, han kom sakta fram till mig och la sin hand på min kind, jag backade ett steg och tittade på dörren, jag såg i ögonvrån att han tittade på mig med en delvis ledsen blick men också irriterad och arg. Han har verkligen förändrats, vad hände med honom?
- Jag vill att du går ut, sa jag högre och tydligare men han brydde sig inte, jag vände mitt huvud mot hans och tittade in i hans ögon.
- Gå ut! sa jag och han suckade och gick fram till dörren och tittade sedan tillbaka på mig. 
- Jag ger inte upp, sa han innan han lämnade mitt hus och jag äntligen kunde låsa dörren, jag suckade och satte mig på golvet vid dörren och kramade om mina ben, jag vill inte träffa honom igen, varför smekte han min kind och la sin hand på min midja och han bara vill vara vän med mig? Jag är inte dum, varför sa jag ja till honom i första början när jag visste att han tar det som en dejt?
 
Justin's Perspektiv
Jag satt mig i bilen och började köra hem till Alexis och se om hon fortfarande var kvar hemma eller om hon redan har åkt in till stan för att träffa Lucas, intervjun gick bra men jag kunde inte sluta tänka på Alexis och Lucas och deras träff, även om jag sa till Alexis att jag var okej med det så har jag en dålig magkänsla om det, Lucas känns dålig på något sätt, inte bara med hur han tittar på Alexis utan hur han pratar med henne och tanken att se Alexis med honom ensam gjorde mig nervös och arg. Jag känner mig som en svartsjuk pojkvän men... någonting är fel...
Jag tog snabbt upp min mobil och ringde till Alexis men fick inget svar, hon duschade säkert.... eller var på toa så hon inte kunde svara, jag började köra fortare och blev lättad över att jag såg deras hus mitt framför mina ögon, hennes bil var fortfarande kvar så jag antar att hon är hemma och duscar eller går på toa, precis som jag tänkte. 
Jag parkerade och hoppade snabbt ut ur bilen med mobilen i handen och plingade på men fick inget svar, som sagt, hon kanske duschade, då kan hon inte öppna. 
Jag öppnade dörren och klev in försiktigt innan jag tog av mig mina skor och jacka för att gå in och se vart hon var, men jag hittade henne inte, inte på toan eller i hela huset, vart var hon? Varför är hennes bil hemma? De skulle ju åka för sig till stan..

 Vart tror ni att Alexis är?
2013-06-25 | 11:24:37 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Länkbyte med biebertimez.blogg.se

Klicka på bilden för att komma till bloggen!
 
2013-06-24 | 16:19:39 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 44 - Why did I say yes?

Previous:
Bara efter några sekunder var jag framme vid bilen igen, jag öppnade och hoppade in för att leta efter min mobil som jag direkt såg, typiskt att den låg i sätet.
Jag gick ut lika snabbt som jag kom in och låste bilen och var påväg att börja springa tillbaka när jag hörde en röst bakom mig....
 
 - Jag måste prata med dig
Jag vände mig skräckslaget om och såg Lucas stå i mörkret och titta på mig, en del av mig pustade ut medans min andra del fortfarande var lika vettskrämd.
- Ehm... Okej? sa jag som svar och Lucas kom gåendes mot mig med stora steg, snart stod han bara några centimeter ifrån mig och jag kunde höra hans tunga andetag. 
- Varför lämnade du mig på skolan? frågade han och jag backade bak ett steg och log nervöst mot honom medans han var lika lugn och stadig som innan.
- Våra lärare var sjuka, vi fick gå hem, sa jag snabbt och tittade runt mig efter Justin eller någon som skulle komma och undra vart vi tog vägen.
- Så, du har inget emot att ta en fika med mig nu? frågade han, jag tittade chockat på honom av vad han sa men försökte att inte visa hur mycker jag verkligen ville till alla andra.
- Lucas... d...
Jag avbröts av James som kom springandes ifrån stigen, jag kände mig lättad över att jag slapp svara på Lucas pinsamma fråga, när han frågade det för någon månad sedan så sprang jag därifrån, jag fattar om han vill ha svar men jag vet inte om han ser det som en dejt eller bara vänner som fikar för att umgås med varandra?
- Det tog så långt tid så det kändes som om du gick vilse, sa James med ett leende och jag log tacksamt mot James som såg uppspelt ut av att vara här ute vid sjön, det var ganska längesedan vi var här. Fötta Julafton jobbade mamma och pappa så jag och James fick fira Julafton inomhus med pizza och några filmer som lättade på stämningen.
- Justin och Becky tar på sig skridskorna, skynda er så hinner vi gå ut på isen samtidigt som dem, sa James och vände sig om och började springa med mig och Lucas efter honom.
 
Efter någon timmes skridskoåkande åkte vi tillbaka hem till mig där alla var och hade roligt medans de små sov i soffan. 
- Det är synd att jag inte såg dig ramla, sa jag och tittade på Justin som skrattade och tog tag i min midja och drog mig intill sig, jag log och tittade in i hans ögon innan Justin kysste mig passionerat. 
- Förlåt för att jag stör men jag skulle behöva prata med Justin, hörde vi Pattie säga , kyssen avslutades och vi tittade frågande på Pattie som log svagt mot oss. 
- Okej, sa Justin nyfiket medans han gick iväg med Pattie och lämnade mig kvar med James och Becky som var för upptagna med att flörta med varandra och Lucas som tittade tyst på alla som gick runt och pratade med varandra.
- Om du ska få svar på din fråga vill jag ha svar på min, sa jag och tittade på Lucas som chockat tittade på mig och fick ett leende på sina läppar. 
- Okej, vad vill du veta?
- Du frågade mig innan om jag ville ta en fika med dig, tar du den som en vänskaplig fika eller mer som... en dejt? frågade jag honom, han skrattade och gick närmre mig.
- Varför? Skulle det vara så konstigt att gå på dejt med mig? svarade Lucas, jag suckade och tittade ned på marken för att inte möta hans blick. 
- Ja, jag är tillsammans med Justin, sa jag snabbt och tittade upp på honom, han gick ännu närmre mig och la sin hand på min axel, jag skakade på huvudet och backade för att få bort hans hand.
- Jag tar det som 2 vänner som tar en fika, inget mer, sa han och jag såg förhoppningen men också irritationen i hans ögon, även om jag gärna vill stöta bort honom och säga nej vill jag inte göra honom arg... eller ledsen, inget kan väl hända om jag går med på det en gång, men han måste förstå att jag bara vill gå som vänner.
- Jag går med på det om vi fikar som vänner, inget mer, okej? 
- Okej, bra! Vad sägs som Starbucks imorgon klockan två? frågade han mig, jag suckade ännu en gång och visste att jag skulle ångra detta när jag berättade för Justin att jag skulle umgås med Lucas imorgon istället för honom, men han har säkert någon intervju eller något möte med hans Crew ändå... 
- Mm, okej, sa jag och var påväg att vända mig om och gå upp på mitt rum när jag ännu en gång kände en hand på min axel som stoppade mig. 
- Kan jag hämta dig? frågade Lucas och jag vände mig sakta om och skakade på huvudet.
- Nej, vi möts där, även om vi bor grannar, hämtar du inte mig, okej? sa jag och han nickade och log stort mot mig, jag försökte tränga fram ett litet leende som skulle göra mig lite gladare at jag precis sa ja till en "träff" med Lucas istället för att spendera så mycket tid med min pojkvän som möjligt innan han åker vidare på sin tour efter julen, varför sa jag ja egentligen?

Undra hur Justin tycker om att Alexis kommer vara med Lucas? 
Vad tycker ni så här långt om novellen?
 
2013-06-22 | 20:13:35 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 43 - Christmas gifts...

Previous:
- Det finns barn i närheten, viskade James, jag och Justin skrattade och tittade på Jazmyn och Jaxon som stod vid Jeremy och pratade med varandra.
- Det kommer en tid i livet då man må...
- Alexis, inte mammas "prat" som vi fick genomlida när vi fyllde 15, sa James och vi alla skrattade åt ett minne som jag väl kom ihåg... fy...
 
Plötsligt plingade dörrklockan bakom oss och störde oss i vårat samtal, jag tittade på mamma som tittade runt för att se om alla hade kommit. Hon ryckte sedan på axlarna innan jag gick fram till dörren för att öppna och se vem det var, jag fick en chock när jag såg Lucas stå i dörröppningen med ett svagt leende på sina läppar. 
- Hej, sa han och jag tittade frågande på honom.
- H-ej, vad gör du här? frågade jag och han tittade in på alla gäster som pratade med varandra och hade roligt. 
- Din pappa bjöd in mig och min familj, jag kommer bara lite sent, sa Lucas och jag tittade på pappa som pratade med farfar och morfar på andra sidan rummet. 
- Ehm... okej, sa jag och släppte in honom, jag mötte Justins blick som sa "Vad gör han här" men jag brydde mig inte om att svara honom, jag visste ju inte varför pappa bjöd in honom, dessutom kan han väl inte göra så mycket skada av att vara här ändå. 
Jag gick tillbaka till James, Becky och Justin med Lucas som ett plåster bakom mig, allas blickas drogs till Lucas som log stort. 
- Jag vet inte om du har träffat honom, James, men detta är vår granne... Lucas, sa jag och tittade på James och sedan på Lucas, båda hälsade och skakade hand innan Becky tittade på mig med höjda ögonbryn. 
- Så, jag tänkte att efter alla Julklappar har öppnats att vi kunde gå ned till sjön och åka skridskor?  frågade James som tittade frågande på oss alla om vi tyckte att det var en bra idé, Justin hade fortfarande en chockad min men han nickade och jag gjorde samma sak. 
- Vi behöver någonting roligt att göra, det var längesedan vi alla gjorde något riktigt roligt tillsammans, sa Becky och log mot oss, jag skrattade och tittade på Justin som log och drog mig intill sig. 
- Jag som hade sett fram emot att vara med dig ikväll, viskade han i mitt öra, jag kände en rysning ifrån min ryggrad och tittade upp på honom med ett flin på mina läppar.
- Det får inte bli försent, jag måste... sova, sa jag och tittade på James som tittade tillbaka till mig med höjda ögonbryn. 
- Ni behöver inte ljuga, vi vet att Justin ska sova över ikväll, vi förstår, sa James och alla skrattade åt hans skämt som var ett typiskt James skämt, han känner på sig när jag ljuger precis som jag gör med honom.
- Så vart ligger sjön som ni pratar om, avbröt Lucas oss, alla tittade på honom och på varandra. 
- Ungefär en kvart härifrån med bil, det är en liten sjö där jag och Alexis alltid åkte skridskor på när vi var små, speciellt på Julafton, sa James och Lucas nickade sakta och mötte mina ögon, något med hans min fick mig att rysa till, jag tittade snabbt bort ifrån Lucas till Justin som log åt vad James precis hade sagt, han tittade ned på mig och såg min stela min. 
- Vad är det? viskade han till mig, jag skakade på huvudet och log svagt mot honom, han tittade fortfarande frågande på mig medans jag tittade tillbaka på James och Becky, jag undvek Lucas blick för att låta bli att rysa till igen. 
 
Efer att vi hade ätit gick jag och Justin upp på mitt rum för att slippa allt prat från alla vuxna, allt de pratade om var som vanligt deras jobb, barn och mer som de vanligtvis gör på vardagen. 
Jag satte mig på sängen och pustade ut över att jag och Justin äntligen vara ensamma, Justin satte sig ned jämte mig och jag kunde inte hejda mig från att titta in i hans underbara ögon, jag smekte hans kind och log mot honom. 
- Har jag sagt hur otroligt vacker du är idag? sa Justin, jag fnittrade och nickade. 
- Det sa du innan, viskade jag och Justin skrattade och kysste mig mjukt, jag kände hans hand på min rygg som tryckte mig närmre honom medans min hand fortfaranade vilade på hans kind. 
Plötsligt hörde vi ett skratt som lät väldigt bekant, jag tittade på väggen till James rum och gjorde en äcklig grimas, Justin skrattade åt mig och jag tittade surt på honom. 
- Det är inte roligt, sa jag och slog honom löst på armen innan jag ställde mig upp och tittade ut genom fönstret, det regnade ett snöblandat rengn ifrån himlen och vägarna var glansiga av isen som lagt sig av regnet.
Jag kände plötsligt ett par händer runt min midja, Justin drog mig sakta intill sig och vilade sitt huvud på min axel. 
- Undra om dem hör när du fnittrar, sa Justin precis innan han började kittla mig, jag fick panik och skrattade men det lät mer som om jag skrek, Justins grepp var inte hårt men man kunde inte komma ur det för att han drog mig intill väggen medans jag hade mina "skrik-attacker". 
- J-Ju-stin! S-Sluta! skrek jag och man kunde höra hur han njöt av att kittla mig medans jag led av att jag knappt kunde andas. 
Plötsligt slutade Justin och jag satte mig ned på golvet och pustade ut, jag andades djupa andetag men kunde inte hjälpa att skratta. 
Justin satte sig ned brevid mig och flinade åt mig, antagligen av den paniken jag fick när han kittlade mig. 
- Det är inte roligt, sa jag och tittade surt upp på honom, han putade med läppen och såg ledsen ut vilket fick mig att skratta och le mot honom. 
- Förlåt... men James och Becky hörde säkert ditt skrik, sa Justin, jag skrattade och såg på när Justin ställde sig upp och tog tag i min hand för att hjälpa mig att komma upp.
- Så, vad gör Lucas här egentligen? frågade Justin medans han gick och satte sig på sängen igen, jag stod kvar och ryckte på axlarna. 
- Jag antar att pappa bjöd in hans familj och att han faktiskt kom försent, även om det inte känns som det, sa jag och satte mig på min skrivbordsstol och tittade på Justin som hade en frågande och nyfiken min. 
Det hördes en lös knack på dörren och snart kom mamma in och log mot oss.
- Nu ska vi öppna presenter, jag antar att ni inte vill öppna era presenter till varandra med oss, men kom ned när ni är färdiga, sa mamma innan hon gick ut, jag tittade snabbt på Justin och log innan jag gick till mitt nattusbord och öppnade den första lådan där presenten låg och gav den till honom. 
Försiktigt öppnade Justin presenten och log när han såg den, jag letade väldigt länge efter en present till Justin men ville ge honom någonting som han skulle kunna använda så jag tänkte på vad han oftast bar och klockor brukar han ha, jag kan inte köpa dyra klockor, men jag hoppas att han gillar den. 
- Du kan byta om du vill me...
- Nej, den är perfekt, jag vet att det är svårt att hitta presenter, sa Justin och jag log svagt mot honom och överraskades av en mjuk kyss. 
- Jag har inte din present här, den är i bilen, skulle du kunna hänga med mig ut? frågade Justin och jag log och nickade sakta, vad har han planerat nu? 
Vi gick förbi alla där nere som öppnade presenter för fullt och smög ut till Justins bil, han låste upp och öppnade min bildörr innan han hoppade in själv.
- Det är svårt att hitta presenter till dig med, men jag har försökt och tillslut fann jag den som jag tyckte passade dig bäst, sa Justin och gav mig det lilla paketet som gjorde mig väldigt nyfiken. 
Jag kunde inte hålla mig utan nästan rev upp det och tittade oskyldigt på Justin som skrattade åt min reaktion, när jag öppnade locket på den lilla asken såg jag ett vackert armband som gjorde mig mållös.
- J-Justin, den är jätte... hur mycket kostade den? frågade jag och Justin skakade på huvudet och log mot mig medans han smekte min kind. 
- Bry dig inte om pengar, sa Justin och tog upp armbandet ur asken och satte på den på min handled och kysste min hand, jag följde hans rörelser och log svagt åt hur gullig han var. 
 
När alla paket var öppnade åkte jag, Justin, James, Becky och även om vi inte ville Lucas till sjön, Lucas familj stannade kvar hos oss och det skulle vara taskigt om vi lämnade kvar honom bland alla vuxna och några barn. 
- Okej, vilka har inte åkt skridskor förut? frågade James när alla hade kommit ut ur bilen, alla var tysta och James pustade ut. 
- Bra, sa han innan han öppnade bagageluckan och tog fram alla skridskor som vi hade tagit med oss, jag och Justin åkte först hem till honom för att hämta hans skridskor innan vi åkte hit så han slapp låna pappas gamla och äckliga.
Vi började gå ned till sjön med våra skridskor i våra händer när jag plötsligt kom ihåg att min mobil var kvar i bilen.
- Vänta, jag glömde min mobil i bilen, sa jag och tittade på James som gav mig bilnycklarna.
- Ska jag hänga med? frågade Justin, jag skakade på huvudet och log mot honom innan jag gav honom mina skridskor och började gå tillbaka till bilen, det är typsikt mig att komma ihåg att jag glömde någonting när man har gått halvvägs, jag skrattade åt mig själv och började springa för att komma fram snabbare. 
Bara efter några sekunder var jag framme vid bilen igen, jag öppnade och hoppade in för att leta efter min mobil som jag direkt såg, typiskt att den låg i sätet.
Jag gick ut lika snabbt som jag kom in och låste bilen och var påväg att börja springa tillbaka när jag hörde en röst bakom mig....

 Vem tror ni det är? 
 
2013-06-20 | 18:54:31 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 42 - Justin's Family

Previous:
- Jag lovar att det kommer aldrig att hända igen, sa jag tyst och Justin kysste mig mjukt och kramade om mig hårt. 
- Jag älskar dig, viskade han i mitt öra och jag nickade och log svagt. 
- Jag älskar dig med...
 
4 dagar senare
- När kommer alla gästerna? frågade jag mamma som satt vid köksbordet och läste ett magazin, hon tittade upp på mig och sedan på klockan. 
- Om 2 timmar, sa mamma och jag nickade snabbt innan jag sprang upp på mitt rum och letade igenom min garderob för någon klänning som skulle passa till idag, julafton har alltid varit en dag då alla har kul och inget dumt händer, i alla fall i min familj, dessutom är det första gången jag träffar Justins hela familj vilket jag är riktigt spänd över. 
Jag hittade en tajt blå klänning och lade fram några smycken som skulle passa bra till, jag hoppas att jag inte skämmer ut mig inför Justins familj idag, klänningen kanske är för tajt? 
- Alexis, skulle du kunna hjälpa mig med dukningen? frågade mamma medans hon kom in och såg mig gå runt i mitt rum av nervositet, hon tittade frågande på mig. 
- Vad är det nu? frågade hon och jag skakade på huvudet och skrattade. 
- Hela Justins familj kommer idag, sa jag och mamma log stort och satte sig på sängen jämte min klänning, jag såg på henne att hon ville säga någonting om hennes barndom. 
- Har jag berättat för dig hur jag och din pappa träffades? frågade hon och jag tittade på henne medans jag höjde ögonrbynen och skakade på huvudet. 
- Jag skulle precis gå på bussen hem till mig när din pappas mamma steg ut och jag snubblade över henne så hon ramlade och slog i huvudet, sa mamma och jag skrattade åt hennes klumpighet.
- Jag bad om ursäkt och hjälpte henne upp men hennes min var helt oförklarbar, hon tittade surt på mig och gick snabbt bort medans jag inte kunde hjälpa att skratta åt vad jag precis hade gjort. Någon vecka senare så sprang jag på henne igen på bussen men denna gången hade hon sin son med sig, din pappa, som också skrattade av hur klumpig jag var, fortsatte mamma och jag skrattade fortfarande. 
- Jag och din pappa började att dejta och varje gång jag kom in i deras hus och mötte på din mormor tittade hon surt på mig tills den dagen då vi gifte oss och hon förstod att din pappa inte skulle göra slut med mig för att jag snubblar över hans mamma, sa mamma och jag log stort åt hennes berättelse. 
- Alexis, även om du gör bort dig kommer hans föräldrar att glömma bort det när de inser hur en otrolig person du är, med styrka och skönhet i allt du gör, sa mamma och kramade om mig, jag besvarade hennes kram och fick en puss på kinden. 
 
Efter 2 timmar var jag helt påklädd och gäster började samlas i vardagsrummet med massor av julklappar, jag tog fram min gömda julklapp till Justin och blev tillsammans med att träffa hans familj spänd över om han skulle gilla hans julklapp.
- Alexis! skrek mamma nedifrån och jag sprang fort ned för att mötas av ett bekant ansikte, jag sken upp som en sol och kramade om Justin hårt som besvarades med en mjuk kyss. 
- Hej på dig med, sa Justin och jag skrattade och pussade han på kinden. 
- Vad stilig du är då, sa jag och tittade på Justin uppifrån och ned.
- Om du ska vara såhär vacker måste jag ha någonting att tävla med också, sa han och jag skrattade och backade bort så han kunde ta av hans jacka och skor, Pattie kom fram bakom honom och gav mig en mjuk kram. 
- Välkommen, sa jag och besvarade hennes kram. 
- Tack för att vi fick komma, sa hon och jag log mot henne innan hon gick vidare till mamma som stod bakom mig. 
- Alexis, detta är min pappa Jeremy, Pappa, detta är min flickvän Alexis, sa Justin och jag skulle precis göra mig redo för att skaka hand men möttes istället med en stor kram, jag skrattade och tittade på Justin som hade ett stort leende på sina läppar. 
- Justin har pratat mycket om dig, det känns som om jag redan känner dig, sa Jeremy med ett leende på hans läppar, jag skrattade och tittade på Justin som såg lite generad ut. 
- Jag har hört mycket om dig med, sa jag medans Jeremy vände sig om så jag skulle se vilka det var som Justin hade börjat prata med. 
- Alexis, detta är Jazmyn och Jazon, sa Justin och jag log mot dem som blygt tittade upp på mig. 
- Jag har hört mycket om er av er storebror, sa jag och Justin skrattade och tittade på mig  med hans stora hasselbruna ögon.
- Ska ni inte hälsa? frågade Justin innan Jazmyn kom fram till mig och ville skaka min hand. 
- Hej, sa hon och log, jag besvarade hennes leende med mitt och skakade hennes lilla mjuka hand. 
- Hej, sa Jaxon och gick fram till mig, jag satte mig ned på huk och skakade hans ännu mindre hand.
- Justin har sagt att ni gillar atta leka kurragömma och som tur är har jag en storebror som är bäst på att hitta saker och en bästavän som älskar kurragömma, sa jag och pekade på James och Becky som stod och pratade med varandra . 
Jazmyn skrattade och nickade en snabb nick innan hon gick till Jeremy som hon gömde sig bakom, jag log mot henne och tittade upp på Justin. 
- Jag är glad att ni kunde komma, sa jag och Justin log svagt och la sin hand på min kind.
- Varför skulle vi inte? Dessutom vill jag ju ge dig din julklapp, sa Justin innan vi möttes i en passionerad kyss.
- Och du tycker att det är äckligt att se oss, hörde vi James säga som gjorde att våran kyss avbröts och istället tittade vi på James och Becky som stod jämte oss. 
- Det finns barn i närheten, viskade James, jag och Justin skrattade och tittade på Jazmyn och Jaxon som stod vid Jeremy och pratade med varandra.
- Det kommer en tid i livet då man må...
- Alexis, inte mammas "prat" som vi fick genomlida när vi fyllde 15, sa James och vi alla skrattade åt ett minne som jag väl kom ihåg... fy...

 Det kanske inte är de bästa kapitlen just nu men jag har en idé som ni i nästa kapitel kommer kunna läsa om!
 
 
2013-06-18 | 17:35:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 41 - Nothing like us

- Alexis, du har besök av din... gamla vän tror jag att han kallade sig, sa mamma och ryckte på axlarna, jag tittade frågande på mamma som fortsatte att prata med mormor och morfar innan jag och Justin gick till dörren och möttes av Lucas, jag tittade chockat på honom när han stod där i rutig skjorta och jeans... Vad gör han här?
 
- Hej, sa Lucas och tittade på Justin och på mig igen, jag tittade förvirrat runt mig. 
- Vad gör du här? frågade jag Lucas och han gick ett steg framåt och jag backade ett steg för att inte komma för nära honom, Justin backade inte utan tittade frågande på oss båda. 
- Ehm... jag ville bara veta om du var okej, jag hörde att du blev slagen... av några killar och såg att din bil var hemma nu... så... ja, sa han och jag nickade sakta och tittde runt mig på alla som pratade och hade roligt. 
Justin tittade på mig och jag tittade snabbt bort ifrån hans ögon, han visste inte vem Lucas var och jag har inget att dölja men det känns som om Lucas inte är här för att titta så att jag är okej. 
- Har du något mer att säga? frågade jag Lucas och han tittade upp på mig och skakade på huvudet, jag nickade glatt och vinkade till honom innan jag stängde dörren och pustade ut. 
- Vem var det? frågade Justin och jag tittade på honom och suckade. 
- När du var ute på tour så ville Becky att jag skulle komma över dig och hon började leta efter nya pojkvänner till  mig, en dag kom hon till mig och sa att jag hade en snygg kille som granne, Lucas, som han heter, sa jag och Justin nickade och tog min hand som gjorde så jag stannade. 
- Jag vill visa dig en sak, sa Justin och jag tittade frågande på honom innan vi sprang upp till övervåningen och Justin satte mig i soffan innan han satte sig vid pianot och tog fram en lapp ifrån hans ficka. 
 
Jag satt och lyssnade på pianot och hans unika röst, jag fick en känsla av sorg och massor av minnen som passerade förbi mina ögon.
"- Jag ska ut och toura om 3 dagar
Jag tittade ledsamt på Justin som såg helt oberörd ut.
- Ehm, okej, hur länge är du borta? frågade jag honom, han tittade mig i ögonen och tog fram 2 flygbiljetter. 
- Jag vet att det kommer vara svårt för dig att välja... mig eller din familj? frågade Justin och jag tittade frågande på honom och skrattade. 
- Du måste skämta, sa jag och Justin suckade och tog min hand. 
- Jag vet att vi nästan precis träffades... men jag kan inte sluta tänka på dig, jag vill att du ska följa med mig på min tour, sa Justin och jag tittade ned på våra händer som mjukt rörde vid varandra.
- Ehm, Justin, jag... jag är med min familj hela mitt liv, ellerhur?  sa jag och log mot honom, han tittade på mig och jag såg på honom att han först var glad men lika snabbt såg jag irritationen i hans ögon. 
Han släppte min hand och den ena flygbiljetten som sakta fölg ned till marken, kvar stod jag utan några ord. Varför sprang han iväg? Jag gick ut ur toan och tittade runt mig och såg Justin springa ifrån mig tills jag inte kunde se honom mer. Jag tog upp flygbiljetten och såg vilken gate det var, innan jag hann tänka på vad jag gjorde sprang jag efter honom, alla tankar spred sig i mitt huvud. Varför sprang han? Vad skulle han göra? Skulle han lämna mig? Varför? Jag sprang det snabbaste jag kunde till gate 12, det kändes som flera år av orolighet och ensamhet. 
Jag stannade framför gate 12 när jag insåg att det var försent, jag såg flyget lyfta ifrån marken och alla mina frågor och allt mitt hopp på att jag skulle följa med på alla hans konserter och tillbringa tid med honom var borta."
När jag kom ut ifrån mina tankar märkte jag att jag hade tårar på kinderna, snabbt torkade jag mina blöta kinder och fortsatte att titta på Justin som sjöng så fantastiskt att jag fick rysningar.
Hur han sjöng ut orden och fick mig att förstå hur han kände, jag ställde mig upp och gick fram till honom och satte mig jämte honom på pianostolen. 
Han tittade på mig med tårar på kinderna, jag torkade sakta bort hans tårar och la mitt huvud på hans axel. Jag kunde höra hur hans röst sakta började bli mer sårbar och ledsam, jag kände hur mina kinder blev mer och mer våta men jag brydde mig inte. Jag behövde känna att jag hade Justin igen, jag behövde känna mig svag för att släppa alla känslorna jag har inuti mig. 
Jag tittade upp på Justins vackra ansikte och följde sedan hans fingrar lätt spela på pianot med mina röda och blöta ögon. 
Jag la min hand på Justins våta kind och han tittade ned på mig som gjorde att han sluta spela och istället satt vi och tittade in i varandras ögon, det kändes som om han rörde min själ, jag kunde se oroligheten i hans ögon och hela hans kroppspråk sa att han inte ville förlora mig igen, jag skakade på huvudet och smekte Justins kind sakta. 
- Jag lovar att det kommer aldrig att hända igen, sa jag tyst och Justin kysste mig mjukt och kramade om mig hårt. 
- Jag älskar dig, viskade han i mitt öra och jag nickade och log svagt. 
- Jag älskar dig med...

 Jag har någon idé om vad som ska hända men vill gärna ha fler, så var inte rädd att säga vad ni tycker!
 
2013-06-16 | 15:13:11 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 40 - Welcome home!

Previous:
- Vad har du att säga om Alexis och Justin? frågade hon och jag tittade in i kameran och skakade på huvudet innan jag gick vidare och släppte in Becky i bilen och gick själv in på förarsidan. 
 
2 Veckor senare  i Alexis perspektiv
- Vad hände med dig? skrek en reporter på andra sidan av parkeringen medans hon sprang emot mig och Justin, vi hoppade snabbt in i bilen och brydde oss inte mer om henne. 
- Så, hur känns det att äntligen få komma hem? frågade Justin och jag log stort mot honom och skrattade. 
- Det känns fantastiskt, efter en lång flygresa som denna hoppas jag att få komma hem till ett tyst hus, sa jag och Justin log och kysste mig mjukt, jag hade saknat hans mjuka läppar. 
- Okej, då åker vi hem till ditt... tysta hus, sa Justin och jag tittade frågande på honom, han såg ut att dölja någonting, jag kan se det på honom för att han biter sig i kinden så han inte säger hemligheten rakt ut. Jag hoppas att det är något roligt han döljer i alla fall...
 
Justin parkerade utanför mitt hus och jag hoppade snabbt ur för att ta en titta hur det såg ut, det var länge sedan jag såg mitt hus, det känns helt annorlunda men ändå är det helt samma hus som jag har växt upp i, jag antar att det händer när man är borta för länge. 
Justin ställde ned mina väskor på marken och jag tog så många som jag orkade... 2 stycken, bättre än inga alls. 
- Jag vet att du... ville ha det tyst hemma hos dig, men tyvärr sa du det försent, sa Justin och öppnade dörren in till mitt hem med massor av människor i. 
- VÄLKOMMEN HEM! skrek alla och jag tittade chockat runt mig, jag visste inte att det fanns så här många i mitt kvarter, mamma kom snabbt fram till mig och kramade om mig hårt. 
- Vi är så glada att du äntligen är hemma, alla här har saknat dig, sa mamma och tittade omkring mig, jag tittade frågande runt och sedan på mamma. 
- Vilka är dem? frågade jag och mamma skattade. 
- De är dina släktingar och dina vänner, sa mamma och jag nickade sakta och tittade bak på Justin som fortfaranade jobbade hårt med att få in alla våra väskor, jag skrattade åt honom medans jag sprang ut och hjälpte till för att det skulle gå snabbare. 
- Alexis, gå in och hälsa på sin släkt, jag kan göra det, sa Justin och jag tittade på honom och höjde ena ögonbrynet. 
- Justin... du kommer inte orka bära alla väskorna, sa jag och tog ena, Justin tittade chockat och lite surt på mig. 
- Du får ta en, bara en, sa han och ställde ned väskan han hade i sina armar och kramade om mig bakifrån, jag log och satte ned väskan innan jag vände mig om. 
- Eller så får de stå här ute tills... imorgon, sa han och jag skrattade ch kysste Justin mjukt. 
- Jag ber James ta in dem, sa jag och Justin skrattade medans vi gick in och glömde bort alla väskorna. 
 
Efter någon minut av allt prat såg jag mormor och morfar sitta i soffan, jag log stort och tittade på Justin som stod och pratade med James och Becky, snabbt sprang jag fram till honom. 
- Jag vill att du träffar någon, sa jag och tog tag i hans hand mitt i hans samtal med James och drog med honom  till soffan. 
Jag mötte mormors blick och hon log lika stort som jag gjorde. 
- Alexis, vad roligt att se dig, var stor du har blivit, sa mormor och fortsatte med alla "mormor" kommentarer, plötsligt såg hon upp på Justin som delvis log men han såg också ut att vara ganska förvirrad. 
- Vem är detta? frågade mormor och höjde ögonbrynen och tittade på mig, jag skrattade.
- Mormor, detta är Justin, Justin, detta är min Mormor, sa jag och de skakade hand och Justin kunde äntligen slappna av och log svagt mot henne. 
- Jag antar att detta är din pojkvän, sa morfar och satte sig upp och skakade hårt om Justins hand, jag kunde inte hjälp att skratta av Justins min när han kände hur stark morfar egentligen var. 
- Trevligt att träffas, sa Justin och log sitt gulliga leende, morfar skrattade och tittade på mig innan han kramade om mig hårt men ändå på något sett mjukt, innan jag visste ordet av det så hade han lyft upp mig i luften precis som han gjorde när jag var liten.
- Pappa, ta det lugnt med Alexis, hon har precis kommit hem ifrån sjukhuset, sa mamma och morfar satte ned mig och log mot mamma som log mot oss. 
- Alexis, du har besök av din... gamla vän tror jag att han kallade sig, sa mamma och ryckte på axlarna, jag tittade frågande på mamma som fortsatte att prata med mormor och morfar innan jag och Justin gick till dörren och möttes av Lucas, jag tittade chockat på honom när han stod där i rutig skjorta och jeans... Vad gör han här?

 Jag ska bli bättre med uppdateringen men annars, vad tycker ni ska hända i novellen? Jag har bara någon idé och skulle behöva inspiration...
Jag är ledsen över hur sakta det går, jag kommer bli bättre!
 
2013-06-13 | 18:43:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Sommar!

Jag ska titta på film för att få inspiration och göra allt möjligt för att vilja skriva igen, jag lovar. Nu när det är sommar så hoppas jag kunna skriva mer än vad jag brukar göra men ändå inte för mycket så jag slutar igen. 
Kapitel 40 börjar sakta bli klart och jag lovar att jobba på det riktigt hårt tills det blir klart! Jag är riktigt ledsen men är tacksam om ni har tålamod!!