2013-05-10 | 17:17:32 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 37 -Thank you...

Previous:
- Alexis, hur mår du? sa Justin oroligt och jag såg honom flytta sig snabbt ifrån dörren till min sida och smekte min hand sakta, jag nickade som gjorde att han log sitt raka och perfekta leende...

3 dagar senare
- Vad hände? frågade polisen som satt vid min sida, jag tittade på Justin som satt på andra sidan av min sjukhussäng. 
- Jag hade precis pratat klart med Justin... när jag hörde ett par killröster som skrek "titta, det är Biebers flickvän"... och jag gick snabbare för att gå bort ifrån dem... men de sprang efter mig och tog tag om min arm och... stannade mig, sa jag tyst och tittade ned på mina händer, det har gått 3 dagar och jag såg fortfarande suddigt och jag blev snurrig varje gång jag ställde mig upp. 
- Sedan började de slå dig? frågade Polisen och jag nickade medans jag kom ihåg deras hårda slag och jag kunde känna hur ont det gjorde. 
- Kommer du ihåg hur de såg ut? frågade han och jag tänkte till och suckade. 
- Jag är ledsen... men jag kommer bara ihåg att de skrek massor av elaka saker om Justin, sa jag och polisen nickade och skrev ned det som jag hade sagt innan han ställde sig upp. 
- Här har du mitt kort om du kommer ihåg någonting, tack för din tid, sa han och gav mig sitt kort och gick ut ur rummet, jag lutade mitt huvud tillbaka och kände lätt på mitt öga som var svullet.
- James, Becky och dina föräldrar kommer någongång ikväll, sa Justin och jag nickade och drog bort täcket ifrån mina ben och satte mig upp, Justin hjälpte mig att stödja mig. 
- Ansträng inte dig för mycket, Alexis, det har bara gått 3 dagar! sa Justin och jag tittade på honom medans jag fick ett svagt leende på mina läppar. 
- Jag vill bara kunna se och gå igen som vanligt, sa jag och Justin nickade och kramade om mig mjukt och lätt för att inte trycka på mina revben, jag besvarade kramen innan jag kände en puss på min kind. 
- Jag vet, men om du anstränger dig för mycket kommer det ta ännu längre tid, sa han och jag nickade och tittade på klockan, den var kvart i 12 och jag hade redan tråkigt. 
- Jag har fått frågor om... oss, sa Justin plötsligt och jag tittade snabbt på honom med en frågande min. 
- Jag säger inte att vi måste sprida sanningen, men om vi inte gör det kommer det spridas rykten istället, fick jag som svar, jag suckade och tog mig för mitt huvud, det är för mycket att tänka på, först blev jag misshandlad av haters och sedan frågor om mig och Justin, jag vill bara ha en paus från allt med pressen och tänka på att bli bättre istället så jag slipper skämmas övert hur jag ser ut med alla blåmärken och sår över hela min kropp!
- Skulle inte du haft en konsert igår? frågade jag Justin tyst, han tittade ned på sina händer och upp lika snabbt på mig. 
- Det... blev inte så, sa han och jag tittade oroligt på honom, han har också för mycket att tänka på. 
- Justin, du kan inte hoppa över konserter bara för att jag ligger på sjukhus, dina fans har köpt bljetter för att se dig uppträda, jag ser dig varje dag och ändå sitter du här och oroar dig för mig när du har fans som bara denna gången skulle vilja se dig, sa jag och jag såg på Justin hur han fick skuldkänslor, jag la min hand på hans kind och smekte den sakta medans Justin tog min andra hand och pussade den lätt. 
- Jag älskar dig, viskade Justin och jag log stort. 
- Jag älskar dig också, men gå och ring Scooter och säg att du ska göra konserten ikväll, annars lovar jag att jag gör det, sa jag och Justin skrattade innan han tog fram sin mobil och direkt satte mobilen mot örat och ringde Scooter. 
 
- Alexis, dina skador har börjat läka och jag ser att ditt anskite börjat bli bättre, men tyvärr måste du stanna kvar någon dag till, som du kanske känner så läker inte revben lika snabbt som blåtiror och blåmärken, sa doktorn och jag nickade uttråkat, om jag kommer stanna här några dagar till, som han säker menar med 1 vecka måste jag verkligen få något att göra på dagarna. Justin har åkt för att försöka fixa det med hans konsert och nu har jag verkligen ingenting att göra. 
- En sak till, det är några här som gärna vill träffa dig, sa han och jag titade frågande på honom när det kom in några småtjejer som hade stora leende på deras små läppar.
De lämnade några lappar till mig där det stod "krya på dig" och kramade om mig och sa "Vi alla hoppas att du snart kommer bli bättre" innan de lämnade mitt rum, jag fattade fortfarande inte vad som precis hände men blev riktigt glad över att Justins fans, som jag trodde dem var, brydde sig om mig, brukade det inte vara så att alla Beliebers hatar Justins flickvänner? Men vi har inte gått ut med vårat förhållande än, även om vi har setts ute och varit lite passionerade med varandra.
Jag lutade mig tillbaka i sängen och tog fram min mobil som jag i hemlighet hade sätt på för att ha någonting att göra, man får inte ha elektriska saker igång på sjukhus på grund av alla maskiner men just nu måste jag verkligen ha någonting att göra, jag klickade in på kontakter och tittade igenom alla uppifrån till ned, det är inte så många där i men att rulla ned och upp var i alla fall roligare än att inte göra något alls. 
Plötsligt hördes massor av skrik utanför sjukhuset och jag ryckte till, jag såg massor av doktorer och vakter springa ut och in precis som om de hade panik vilket gjorde mig nervös. 
- Alexis! skrek mamma ifrån dörröppningen och jag tittade chockat på henne. 
- Mamma... vad händer där ute? frågade jag och hon sprang fram till mig snabbt och kramade om mig, jag skrek till lite lätt och mamma tittade frågande på mig. 
- Mina revben, sa jag tyst och andades tungt ut och in. 
- Förlåt, jag visste in...
- Det är okej, vad händer där ute? frågade jag igen och mamma tittade på dörren och på mig. 
- Det är massor av fans och press, när de såg våran svarta bil blev dem helt galna och började skrika som fånar medans alla paparazzis tog massor av bilder, sa mamma och jag suckade och lutade mig ännu en gång tillbaka medans jag la min mobil på bordet jämte sängen. 
- Du ser helt... sönder ut, sa mamma oroligt och jag tittade på henne med trötta ögon. 
- Så går det om man är Justin Biebers flickvän och går ute på kvällen i Utahs största stad, sa jag och mamma satte sig och tog min hand. 
- Jag är ledsen, jag... vi tog med oss någonting till dig, sa mamma och tittade på dörren när pappa kom in med en påse, jag log svagt mot honom och blev nyfiken vad som var där i. 
- Åh, min lilltjej, sa pappa och pussade min panna och, som tur var, kramade om mig löst och mjukt. 
- Hej pappa, sa jag och tog emot påsen, i låg massor av tidningar och godis, jag skrattade och tittade upp på mamma och pappa. 
- Jag vet att du kanske inte gillar skvallertidningar just nu... men vi såg till så att det var bilder på Justin för att ge dig något att titta på, sa mamma och jag skrattade igen och nickade. 
- Faktiskt... precis vad jag behövde, sa jag och mamma och pappa skattade och log stort mot mig, plötsligt hördes bekanta röster utfrån och snart om James och Becky in genom dörren... medans de höll sina händer tätt intill varandra och log som fånar... innan de såg mig...

Så, kapitlet uppe. Vad tycker ni?
Kommentera! Kommentera! Kommentera!
 
Postat av: Anonym

Va gulligt av justins fans att komma in o säga så söta saker osv

2013-05-10 @ 20:27:59
Postat av: biebsdrew

nu har jag gjort ett länkbyte förlåt att det tog lång tid hade inte tillgång till datan bara till mobilen men nu är de fixat! :)

2013-05-10 @ 22:40:18
URL: http://biebsdrew.blogg.se
Postat av: Arlinda

Riktigt bra!

2013-05-10 @ 23:49:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: