2013-10-29 | 19:19:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 63 - Makeover

Previously:
För några minuter glömde jag bort kyssen med Lucas, jag glömde bort att jag hade några problem jag behövde lösa med Justin. Men den här känslan - att vara glad och bara släppa in all glädje - hade jag saknat, att bara få känna hur det är att vara glad och sprallig för något bra har hänt i ens liv. Jag kan inte säga att jag har glömt bort det, men jag har bara glömt... känna det. Förrän nu.
 
Nästa dag i Justin's Perspektiv
Jag kunde höra hur Alexis nervöst gick runt utanför min dörr och pratade med Becky, för ungefär 10 minuter sedan hade hon nästan sprungit in i rummet och frågat efter Alexis och Alexis följde snällt med henne utanför dörren och nu, efter 10 minuter, satt jag och försökte lyssna på deras samtal. Men det enda jag kunde höra var vissa ord som var som viskningar. 
- Ja.... Vem.... Jaså.... Aja.... Oj..... Nej.....Kanske då....I kväll....Nja.....Aja,  jag skrattade åt hur Alexis lät nervös och glad på samma gång, det kändes som att de pratade om typiska tjejsaker. Som någon fest som en snygg kille håller i, eller kanske att något har hänt med någon av deras vän som behöver akut tjejråd.
- Jag vet att den är imorgon, men jag... 
- Men Justin har både Pattie, Jeremy, hans lillsyskon och Scooter, några i hans Crew plus, hela sjukhuset, Becky började nu prata högre och lät som att hon aldrig skulle låta Alexis missa saken, som antagligen Alexis ville missa.
Det blev helt tyst och det enda som hördes var det pipande ljudet från alla maskiner runt mig vilket gjorde mig lite irriterad, jag kände mig stressad av att höra min puls varje sekund, jag gav ifrån mig en suck och tittade på fönstret där is fortfarande låg som slingor runt över hela fönstret.
Plötsligt öppnades dörren och Alexis kom in med Becky bakom sig, båda hade svaga leenden på deras läppar och jag fick lite skuldkänslor över att jag hade tjuvlyssnat på deras samtal. 
- Men säg det då, hörde jag Becky viska till Alexis, hon suckade och gick fram till mig med små steg, jag tittade frågande på henne med höjda ögonbryn medans hon såg ut som att hon skulle svimma vilken sekund som helst. 
- Jag... Becky vill att jag ska hänga med på en fest som någon i våran klass ska fixa... i kväll, James ska tydligen dit också, konstigt men... ja, men jag vill inte lämna dig här, det vore ju dåligt... ellerhur? Alexis tittade nu på mig med höjda ögonbryn och jag fick ett flin på mina läppar, hon suckade och satte sig tungt ned på fotöljen. 
- Jag visste det, mumlade hon för sig själv, jag skrattade och tog hennes hand som låg på sängen jämte mig och tittade in i hennes ögon. 
- Jag skulle dö för att vilja gå på en fest, det var så länge sedan och jag vill gärna att du ska gå och ha kul, så bara åk på festen... om du lovar att komma tillbaka hit efter och dela med dig av alla roliga minnen, sa jag och blev själv chockad över hur vuxen och mogen jag lät. Alexis log svagt mot mig och tittade på Becky som såg ut som en liten 5 åring som fick ta en glass av hennes föräldrar, hon såg helt upphetsad ut vilket gjorde mig ännu mer glad. Jag skulle älska att se Alexis på dansgolvet och bara ha kul utan att bry sig om något annat, att hon bara får vara en tonåring som snart går ut skolan och in på collage där hon återigen måste plugga.
- Vi måste välja vilka kläder vi ska ha, vi måste göra en makeover! nästan skrek Becky ut så hela sjukhuset kunde höra, jag tittade på henne och skrattade medans Alexis himlade med ögonen men innerst inne kunde jag se hur hon också var glad över att gå ut och festa, att bara ha kul med sina vänner. 
- Okej, sa hon tyst och gav ifrån sig en lätt suck medans hon vände sitt huvud och tittade på mig, jag log mot henne och tittade in i hennes ögon, jag saknade henne. Jag saknade att bara hålla hennes hand och ha henne i min famn, jag kämpar fortfarande för att få henne tillbaka.
- Vi gör såhär, jag åker hem lite snabbt och väljet ut något att ha på mig och ringer James för att försäkra mig på att han kommer, och du pussar hejdå till Justin och tar med dig ditt tråkiga humör hem till dig och fixar så vi kan göra en riktig makeover, vad säger du om det? Becky såg ännu gladare ut när Alexis nickade och ställde sig upp, Becky bytte blick med mig innan hon sprang ut ur rummet och jag kunde höra när hon sprang genom korridoren med rekordfart. Varför känns hon helt plötsligt som... en tonåring? 
- Jag lovar att jag kommer få mitt huvud sprängt efter i kväll, sa Alexis och gick ännu närmre mig, jag skrattade åt henne och skakade på huvudet. 
- Varför är hon helt plötsligt förändrad? Innan var hon en mogen vuxen men nu är hon en uppspelt tonåring som bryr sig om fester och att göra en makeover på sig själv, Sa jag och tittade på Alexis som ryckte på axlarna och satte sig ned brevid mig vilket gjorde att vi i några minuter satt tysta och bara tittade på varandra. 
- Det känns fortfarande inte bra att gå på fest, jag har inte så många bra minnen från att festa och dricka, sa hon plötsligt och jag rynkade på ögonbrynen och såg på henne medans hon tittade ned i sitt knä. Jag fick känslan av att hon hade något att säga till mig, men att hon var för blyg för att våga. 
- Men, eftersom Becky är för envis kan jag ännu en gång ge det ett försök, fortsatte hon med ett leende och tittade på klockan på väggen ovanför Tv:n, jag följde henne med blicken och nickade åt vad hon sa. 
- Vad tyc... 
Alexis stördes av att en sköterska kom in genom dörren och skulle undersöka mig, jag tittade nyfiket på Alexis när hon ställde sig upp och backade för att låta sköterskan komma fram men det kändes som att hon inte skulle fortsätta på hennes mening så jag försökte sluta tänka att hon inte hann prata färdigt. 
- Jag antar att vi ses i kväll, sa hon sedan och gav mig ett snett leende, jag besvarade hennes leende med mitt innan hon gick ut ur mitt rum och jag var ensam med sköterskan som jag direkt blev irriterad på för att hon frågade massa frågor som hon redan har ställt idag, igår och i förrgår.
 
Alexis Perspektiv
- Jag hoppas du vet vad du gör, sa jag oroligt när Becky var tvungen att ta bort spegeln så jag inte fick se mig själv innan allt var klart, hon suckade och tittade på mig med ett irriterat ansiktsuttryck. Jag hade frågat henne samma sak minst 5 gånger under den senaste timmen och varje gång var det exakt samma svar. Inget.
- Även om jag inte skulle veta vad jag gjorde, sa Becky och gjorde en paus för att lägga på lite eyeliner medans jag uttråkat satt och väntade på fortsättningen på hennes svar. 
- Så skulle det vara försent för att jag är alldeles strax klar och då är hela du, från topp till tå, omgjort från en tjej som har varit på sjukhuset i någon dag till en sexig och tokig tonåring som ska gå på en fest, sa hon och jag kunde inte hjälpa mig att le åt hennes svar, hon tittade på mig med höjda ögonbryn innan hon fortsatte att sminka mig.
- Så, det där med Justin och Lucas, sa hon plötsligt, jag suckade och ville sjunka ihop till en liten boll så jag slapp höra vad hon skulle säga.
- Jag vet vad du tänker, och nej, jag ska inte fråga dig om vem du gillar mest eller vem av dem du vill vara med, för att det är jobbiga frågor och i kväll ska vi ha roliga frågor... Hon gjorde ännu en paus för att fokusera på min sminkning.
- Jag måste bara veta vem av dem som kysser bäst, sa hon snabbt och jag tittade chockad upp på henne, hon hade en oskyldig min vilket fick mig att skaka på huvudet och skratta.
 
- Bara för att detta är en speciell kväll...  Justin, eller, han är mer romantisk när han kysser en, Lucas är också romantisk, men man får känslan av styrka, som en livvakt. Av Justin får man mer en känsla av middagar ute och hålla händer och massor av kramar, det tycker jag mer om, sa jag och jag kände hur det brände till i kinderna, Becky skrattade åt mig och nickade. 
- Jag tror inte du vill veta hur James kysser, va? sa hon sedan och jag spärrade upp ögonen och skakade snabbt på huvudet, hon skrattade och backade ett steg från mig vilket jag tog som att hon var klar.
 Jag pustade ut och kunde äntligen andas utan att ha en person som stod rakt framför ansiktet och fixade med hela mitt ansikte och hår, på samma gång. 
- Jag är så duktig på detta, mumlade hon för sig själv och gav mig ett leende, jag skrattade åt henne och ställde mig upp för att gå fram till spegeln och se på en tonåring som tydligen är sexig, tokig och redo att gå på fest. 
Mina ögon blev stora som stenar när jag tittade in mig själv i spegeln, eftersom Becky var så tvungen att locka mitt hår och fixa mig med för mycket smink, såg jag faktiskt ganska bra ut. Kläderna var vi länge oense om men tillslut gav jag mig. Även om jag ville ha byxor - eftersom det var kallt ute - så gav sig Becky såklart inte utan tog fram en tajt klänning som nästan visade hela kroppen och sa till mig att ta på den. Efter en ganska lång stund av olika argument så gav jag mig, och nu står jag här - fixad med både smink och hårprodukter - och stirrade in i spegeln på grund av att jag trodde att jag såg i syne av vad jag såg. 
- Voila!, sa Becky med ett leende, jag skrattade åt henne innan jag tittade ned på mig själv, jag kunde knappt tro mina ögon, jag såg faktiskt... sexig ut. Egentligen brukar jag inte bry mig om att se sexig ut, eftersom jag inte vill ha den uppmärksamheten till mig. Men med den här klänningen och mitt fixade ansikte och hår, kände jag mig självsäker och redo för en fest med massor av killar, musik och såklart, det värsta... alkohol. 

Vad har hänt med alla era kommentarer? Jag älskar när ni skriver vad ni tycker och tänker om novellen, jag vill också ha lite tips om hur novellen ska sluta, vad har ni i tankarna?
2013-10-27 | 08:28:36 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 62 - Until now.

Previously:
Jag tittade på hans läppar och försökte dra mig ur men det funkade inte, jag ville det för mycket. 
Plötsligt hörde vi båda hur Justin tog ett djupt andetag och våra blickar drogs till alla maskiner som började pipa, snart var hela rummet fullt av sköterskor som skrek till varandra att Justin hade fått en chock...
 
Nästa dag
Jag tittade på Justins medvetslösa ansikte och fick upp minnet av hans fina leende, jag log svagt för mig själv och tog upp mina ben i fotöljen och kramade om dem medans alla minnen forsade fram för mina ögon precis som när jag och Justin möttes på toaletten på basketbollmatchen. Första gången vi träffades, våran första kyss, kvällen då vi skildes åt vid sjön. 
Jag kom tillbaka till verkligheten och suckade för mig själv, jag kunde höra fotsteg utanför rummet och tittade snabbt på dörren när den öppnades och in kom Scooter med mamma, pappa,  James, Becky och Pattie bakom sig, jag log åt hur hela min familj var här. 
Pattie log mot mig och gick fram till Justin och tog hans hand, jag kunde känna spänningen som bildades i rummet, snabbt ställde jag mig upp och mötte Beckys blick. Hon tittade ledsamt på mig medans hon gjorde en gest som visade att vi skulle gå ut till korridoren, jag nickade och följde med henne ut till den vita, trista, sjukhuskorridoren.
- Varför ser jag skuld i dina bruna ögon? frågade Becky mig, jag tittade upp på henne och skakade på huvudet med en lätt suck. 
- Jag kysste Lucas, nästan viskade jag fram, Becky tittade på mig med stora chockade ögon. 
- Ursäkta? 
- Eller... vi kysste varandra, viskade jag och gned min hand över min panna för att få bort den lätta huvudvärken som hade bildats i mitt tankefyllda huvud. 
- Så du kysste din ena bästa vän medans ditt... ex? Vill ha dig tillbaka och har varit med om en olycka och är medvetslös...  sa Becky och jag nickade sakta, hon skrattade och skakade huvudet åt mig. 
- För en tjej som vill ha din pojkvän tillbaka är du verkligen... charmig, sa hon med förvånad röst, jag suckade och tittade på några sköterskor som stod och pratade med varandra några meter från oss.
- Jag är ledsen, men jag fattar inte vad du vill, för någon dag sedan sa du att du vill ha Justin tillbaka... Alexis, du har gråtit för honom i veckor? Vill du byta till Lucas nu? Becky tittade rakt in i mina ögon och fick ur sanningen ur mig, jag skakade på huvudet och tittade ned på golvet med en snabb rörelse.
- Nej... jag vet inte, sa jag snabbt och tittade upp på Beckys frågande ögon, hon suckade och nickade lite snabbt innan hon tittade på dörren in till Justins rum. Min blick drog också till dörren men snabbt tillbaka till Becky när hon harklade sig och gick lite närmre mig. 
- I alla fall... hur var hans läppar? viskade hon, jag skrattade åt henne och slog till henne lätt på axeln, hon log stort mot mig och gick tillbaka in till rummet medans jag stannade kvar utanför och försökte lugna ned alla tankarna som flög runt som galna fåglar i huvudet på mig. Jag försökte tänka på positiva saker, som att hela min familj var här och att Justins tillstånd var stabilt, men det kändes som hela min värld var fullproppat av problem och det enda som stannade kvar i mitt huvud var dåliga och jobbiga minnen som aldrig skulle försvinna.
 
Justin's Perspektiv
Jag ställde mig upp och framför mina morgontrötta ögon stod Alexis med hennes fina lende, hon stod och stirrade på mig med nyfikna ögon vilket gjorde att jag log och drog henne intill mig. Jag drog in hennes parfym i ett djupt andetag och njöt av att ha henne i min famn, allt kändes perfekt. Jag hade flickan, jag hade mina fans, min mamma och mitt crew. Alla jag ville ha fanns med mig i just denna stunden, i detta huset. 
Alexis drog sig ur min famn och log fortfarande mot mig med exakt samma stora leende, det gjorde mig lite rädd av att hennes min inte alls hade förändrats. 
Plötsligt blev allt svart och jag kunde höra ett gällt skrik som forsade in i mitt huvud, snabbt la jag händerna för mina båda öron och försökte titta runt mig i mörkret. Men det enda som gick att se var Alexis förskräcka min när ett par händer höll om henne och drog henne bakåt, jag försökte ställa mig upp men min kropp vägrade fungera. 
- Varför lämnade du mig Justin? Allt du behövde göra var att stanna med mig och så hade det aldrig hänt, du känner det inom dig. Den känslan du har av att ha förlorat mig, du vet att den är sann. Den kommer alltid vara sann.
Allt blev svart igen, mina ögon förflyttades från sida till sida så jag skulle kunna hitta ett ljus, men allt var svart, varenda hörn, allt var kolsvart. 
- Jag älskade dig, hörde jag samma röst säga jämte mig, jag tittade åt vänster och kände händer på mina kinder som drog mig närmre rösten. 
- Med hela mitt hjärta, jag tittade snabbt åt höger och fann samma händer på mina kinder som drog mig ännu närmre. 
- Men det räckte inte, allt jag ville ha var en sann kille som hjälpte mig upp.
- Tills den killen blev svag och lämnade mig ensam. 
- Men jag älskar fortfarande dig, med hela mitt hjärta. Jag är ledsen, men det var mitt val, skyll inte på dig själv, skyll på mig, det var mitt fel. 
 
Allt blev återigen svart och min puls hade ökat med tusen slag, plötsligt kunde jag höra ett pipande ljud och samma röst som precis hade pratat med mig. Bara nu förstod jag att det jag hade varit med om var en dröm och nu hade jag vaknat men kunde inte öppna ögonen. 
Samtidigt i Alexis Perspektiv
Alla hade lämnat Justins rum för att hämta kaffe och ta något att äta nere vid kaffeterian medans jag stannade kvar och väntade på att alla skulle komma tillbaka, jag kunde känna hur hela jag skakade av mina händer som var gömda i Justins hand men brydde mig inte om att försöka lugna ned min nervositet. 
- Jag vet att du kanske tänker att jag är en dålig människa av detta, men det var inte meningen att allt skulle hända på samma gång, jag pausade och suckade en djup suck och tittade på Justin som fortfarande låg helt orörd på sjukhussängen. 
- Fick du chocken av vad du såg när du öppnade ögonen? Såg du vad som hände? Justin, jag känner skuld, jag känner att jag inte förkänar dig, att vad jag känner är en betydelse på att jag har gjort fel. Men hur kan jag vara så osäker men ändå så säker? Varför är det lättare att gå sin väg istället för att kämpa för vad an verkligen vill ha?
I
Jag förväntade mig inte ett svar på mina frågor, men det kändes som han lyssnade, även om han var medvetslös kändes det som han var där bakom och lyssnade på vad jag hade och säga. Som han alltid brukar göra. 
För att göra allt lättare släppte jag hans hand och försökte glömma bort vad jag hade sagt, mina skulder var inte bra att tänka på eftersom Justin just nu ligger i ett sjukhus där varje tanke kan bli avgörande om han ska vakna eller sova i resten av hans långa liv.
- Vet du att dina fans redan vet om att du är härinne? Om du bara skulle se hur många blommor och brev som ligger på bordet precis jämte dig skulle du skina upp som en solstråle av hur mycket dina fans bryr sig om att du blir bättre, på den ena stod det till och med att hon gärna skulle vilja vara din sköterksa, gratis... även om den var lite konstig... så antar jag att det skulle göra dig glad ändå, jag menar... du älskar ju dina trogna fans... ellerhur? 
Även denna gången förväntade jag mig inget svar, men jag förväntade mig att jag själv sulle bli lite gladare av att tänka på med positiva saker, som alla brev. 
- Dessutom tror jag faktiskt att det finns en som heter Alexis här någonstans.. men jag lovar, det är inte från mig, jag sa det med ett leende på läpparna och skrattade lite tyst för mig själv. 
- Jaså? Det känns som att skriva allt du precis sa i ett brev skulle göra allt mycket lättare, hörde jag Justin säga med en roslig röst, jag tittade på sängen där en vaken Justin låg med stora chockade ögon. Jag kunde knappt röra på mig av lyckan som spreds i min kropp, han tittade på mig med höjda ögonbryn och det kändes som att han väntade på en stor Alexis kram men allt jag kunde göra var att titta på honom och låta lyckan sprida sig i sin egen fart tills den kom till mina ben så jag skulle kunna springa fram till honom och krama om hans varma kropp.
- Ska jag behöva komma upp till dig själv för att få krama om dig? Justin lät trött - även om han hade sovit i flera timmar - men jag antar att det var för att han hade skador på mesterdels av hela kroppen. 
Jag gick fram till honom och vi möttes i en lång och varm kram, jag kunde känna hur han andades tunga andetag i mitt öra vilket gjorde att jag log, jag har saknat hans starka grepp och hans varma kropp som värmde mig när jag var kall och ledsen. Jag hade saknat hela honom, hans underbara ögon, hans mjuka läppar, men mest av allt, hade jag saknat att prata med honom. Att bara höra hans röst. 
Mina tankar rusade runt i mitt huvud och alla var om hur Justin var vaken, och om hur det kändes som att han hade varit borta i evigheter men jag hade bara inte träffat honom på någon dag.
Jag släppte honom och log ett stort leende innan jag sprang ut i korridoren och såg hur alla var påväg tillbaka, jag log mot dem alla och det kändes som dem visste vad som hade hänt för alla började gå lite snabbare till Justins rum medans jag tittade in och mötte Justins blick. För några minuter glömde jag bort kyssen med Lucas, jag glömde bort att jag hade några problem jag behövde lösa med Justin. Men den här känslan - att vara glad och bara släppa in all glädje - hade jag saknat, att bara få känna hur det är att vara glad och sprallig för något bra har hänt i ens liv. Jag kan inte säga att jag har glömt bort det, men jag har bara glömt... känna det. Förrän nu.

 Om jag ska vara ärlig har jag knappt kvar någon känsla för denna novellen, men eftersom jag också älskar den på samma gång så ska jag skriva till 70 - 75 något sånt där. Vad tycker ni om det?
 
2013-10-23 | 17:46:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 61 - It doesn't feel right.

Previously:
Plötsligt hördes en skarp ringsignal vilket fick mig att försvinna ur min trans, jag backade ett steg och tog upp min mobil ur fickan. 
- Det är Alexis, nästan viskade jag fram, jag kunde höra stressade andetag vilket fick mitt hjärta att ännu en gång pumpa hårdare. 
- Alexis du måste ta dig till sjukhuset, Justin har varit med om en bilolycka.
'
 
Jag kunde höra mina egna hjärtslag när jag oroligt gick fram till Scooter i väntrummet, han tittade ledsamt på mig och jag fick en klump i magen. Jag satte mig ned jämte honom med Lucas bakom mig som såg minst lika chockad ut som Scooter medans jag inte ens kunde ta in allt som hade hänt på bara 20 minuter, kyssen. Samtalet, allt var så nära inpå att jag knappt kunde hänga med. Min kropp var fortfarande i rummet då jag och Lucas kysstes och jag kunde fortfarande känna hans läppar mot mina, men jag kände fortfarande oro över att Justin just nu var inne på operation och hans tillstånd var ostadigt. 
Jag la mitt huvud i mina händer och suckade en djup suck, jag kände hur Lucas löst smekte mig över ryggen vilket fick mig att rysa till men efter en stund kändes det ganska skönt att jag slappnade av och plötsligt kändes allt lite bättre. Även om klumpen i magen var kvar kände jag mig trygg hos Lucas, jag kunde slappna av och bara låta allt smälta in i sin egen fart.
- Han krockade med en lastbil, sa Scoter plötsligt och jag tittade snabbt upp på honom, jag kunde se hur han fortfarande var i en chock och hans ögon var lite våta, jag nickade sakta åt vad han sa och tittade ned på mina händer. 
- Hur länge har han opererats? frågade jag honom, han tittade på några andra som satt i väntrummet och funderade en stund, när han tillsist kollade tillbaka på mig kunde jag också se förvirrning i hans ögon. Han såg ut att vara helt borta. 
- Jag vet inte, när jag kom var han redan där inne och ingen säger något till mig, sa Scooter tyst, jag rynkade oroligt på ögonbrynen och tittade på receptionen där det satt en kvinna i 40 års åldern och pratade i telefon, jag gav sedan från mig en lätt suck och tittade på Lucas som tittade tillbaka på mig med stora ögon, han slutade smeka min rygg och istället tittade han bort. Jag lutade mig tilbaka och tittade på alla andra som satt i väntrummet, hur dem såg ledsna och oroliga ut. Jag antar att vi ser exakt likadana ut, bara att vi inte sitter och stirrar upp i taket som vissa av dem gör.
- Scooter Braun? sa plötsligt en doktor jämte oss och allas blickar drogs till en ganska ung läkare som tittade tillbaka på oss med stora förväntansfulla ögon. 
- Operationen gick bra och Justin är stabil, men det var en svår olycka som har gett honom små skador över hela kroppen, sa läkaren som antagligen hette Scott, det stod i alla fall så på hans namnbricka, jag kunde höra hur Scooter pustade ut och nickade medans han snabbt ställde sig upp.
- Kan vi gå in till honom? frågade han sedan. 
- Han är inte vaken än, men ni får gärna gå in och sätta er och vänta tills han gör det, han ligger i rum 227, sa han och tittade på oss alla med ett leende, Scooter tittade på mig vilket gjorde att jag ställde mig upp och började gå och leta efter rum 227 med Lucas snabbt bakom mig. 
 
Scooter's Perspektiv
- Jag behöver ta kontakt med Justins vårdnadshavare. 
Jag nickade och följde efter läkarn till receptionen och gav honom Patties och Jeremys nummer, sedan gick jag snabbt till rum 227 och satte mig i den lediga fotöljen, jag kunde se hur Alexis var orolig och till och med Lucas såg förvirrad ut. Jag tänkte på hur Justin såg ut när han var tvungen att välja mellan Alexis och turnén, han såg förstörd ut och man kunde se hur mycket han ångrade sig när han sa att han valde turnén. Han älskar verkligen Alexis, han måste bara inse det själv och sluta göra massor av misstag med henne för att inte förlora henne. 
Jag gav ifrån mig en suck och tittade på Justin som låg medvetslös på sjukhussängen, han hade sår i ansiktet och hans arm var gipsad, jag kunde inte hjälpa mig att undra vad som hände och vart han skulle. Vi hade nästan precis pratats vid när sjukhuset ringde och sa till mig att han låg på sjukhus och att han var inne på operation, det var en så omedelbar operation att de inte hann få tillåtelse att ens operera honom. Allt hade gått fort och de sa till mig att Justin var ostabil och han det var väldigt arlvarligt. 
 
Alexis Perspektiv
Jag kunde se i ögonvrån att Lucas kollade på mig men jag ville inte bry mig och jag vågade inte göra något åt det, jag visste inte ens mina känslor längre. Justin låg på sjukhus och jag och Lucas kysstes för några minuter sedan, så mycket har förändrats på så lite tid.
Jag tittade ut genom fönstret och såg snön falla ned från himlen, om man tittade noga kunde man se isen på fönstret och hur det spred sig från ena sidan till den andra. Det har varit en kall vinter och såklart ska det inte bli lite varmare än.
- Jag går och hämtar kaffe, vill ni ha någonting? Både jag och Lucas tittade på Scooter och skakade på huvudet, han nickade och gick ut ifrån rummet och lämnade efter sig en hel röra. 
- Jag borde gå hem, det känns inte rätt att jag är här, sa Lucas plötsligt, jag tittade frågande på honom och mötte hans blick. 
- Va? sa jag snabbt och såg på Lucas när han ställde sig upp och tittade ned på mina stora chockade ögon. 
- Justin hatar mig, för det jag gjorde mot dig på klubben och för att han vet vad jag tycker om dig, det känns inte rätt att jag sitter här och är orolig över honom, det känns bara fel, Lucas tittade på Justin och tillbaka på mig när jag ställde mig snabbt upp och gick närmre honom.
- Justin hatar inte dig, han kanske vet vad du tycker men han vet inte vem du är, eller att du har förändrats... bara... gå inte, okej? Jag gick närmre honom och kände hur det pirrade till i magen, jag nästan såg i hans ögon att kyssen kom tillbaka i hans minne, jag stannade och försökte trycka bort känslan av hans läppar vid mina men det var nästan omöjligt att glömma bort en sådan sak. Speciellt när man inte vet vad man känner eller vad man tycker. När jag tittade på Lucas igen stod han bara några centimeter ifrån mig och tittade in i mina ögon, jag kunde ännu en gång höra hans andetag och kände hur min puls började stiga. Jag tittade på hans läppar och försökte dra mig ur men det funkade inte, jag ville det för mycket. 
Plötsligt hörde vi båda hur Justin tog ett djupt andetag och våra blickar drogs till alla maskiner som började pipa, snart var hela rummet fullt av sköterskor som skrek till varandra att Justin hade fått en chock...

 Kapitel 61 uppe! Vad är det med Alexis coh Lucas? Vad tror ni kommer hända med Justin?
2013-10-20 | 11:14:54 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 60 - Clean your room.

Previous:
Jag kunde höra några röster lite längre bort som pratade högt och nästan skrek till varandra, jag fick plötsligt en rysning och började gå lite snabbare för att slippa känslan av att detta är en otroligt bra början till en skräckfilm. 
 
 
Nästa dag i Alexis perspektiv
Jag knackade löst på Lucas ytterdörr och väntade på att han eller någon annan i hans familj skulle svara, efter bara någon sekund öppnades dörren och Lucas mamma log stort mot mig. 
- Alexis, Lucas duschar just nu, men jag antar att du kan vänta på hans rum, sa hon, jag log mot henne och gick in och stängde dörren eter mig innan jag tog av mig mina ytterkläder.
- Du kanske kan passa på att städa där uppe också, han är för lat min Lucas, sa hon medans hon gick in till köket, jag skrattade åt vad hon sa och jag gick upp till Lucas rum. Hon hade rätt, det var otroligt stökigt med massor av kläder och annat på golvet som inte gjorde någon nytta. Jag log åt mig själv och satte mig på sängen i skräddarställning och väntade på att Lucas skulle bli klar. 
Jag kunde inte hjälpa att se mig omkring, det är inte ofta jag är i Lucas rum, men när jag väl är här är man aldrig uttråkad. Han har så många medaljer av att han har vunnit i massor av skollag, eftersom han flyttade mycket när han var liten har han samlat på sig massvis av medaljer i både fotboll och simning. 
- Jag antar att mamma släppte in dig? jag hörde plötsligt Lucas i dörren vilket fick mig att snabbt vända blicken till honom, han hade på sig ett par jeans och en röd t-shirt med rufsigt nyduschat hår. Jag skrattade åt honom när han gick fram till mig och tittade runt sig. 
- Säg inte till mig att jag borde städa, mamma tjatar redan på mig som det räcker, han satte sig ned jämte mig och tittade på mig med stora nyfikna ögon. 
- Förlåt att jag bara sitter här när du precis har duschat, men jag orkade inte vara hemma i det tysta huset, James och Becky är... någonstans och mamma och pappa jobbar som vanligt, sa jag och tittade på Lucas som nickade sakta och log svagt. 
- Det är okej, jag hade tänkt ringa dig ändå, är du okej? Jag såg en viss person gå ifrån ditt hus igår morse, Lucas fick en mer seriös min och jag nickade åt vad han sa. 
- Han ville säga förlåt, vad gjorde du uppe så tidigt på morgonen? 
- Jag kunde inte somna efter en dålig skräckfilm, sa han tyst och jag skrattade åt honom och la min hand på hans axel. 
- Du är mer rädd än vad jag är, sa jag och Lucas skakade på huvudet med en suck och tittade på fönstret istället för att möta mina ögon, jag såg på honom att han ville säga något och något var säker någonting om Justin och att jag inte borde vara med honom efter vad han gjorde. Jag kände Lucas, jag vet vad han tycker om Justin.
- Vad gjorde han där? Lucas tittade tillbaka på mig och han såg nästan sur ut, jag skakade på huvudet och tittade in i hans ögon. 
- Han... sa förlåt och ville att jag skulle ge honom en andra chans, sa jag och tittade ned på mina ben som fortfarande satt i skräddarställning. Jag kunde se i ögonvrån hur Lucas tittade på mig med stora oroliga ögon, jag suckade inombords.
- Förlät du honom? Gav du honom en andra chans? Jag tittade upp på honom och in i hans ögon, jag rörde inte en muskel vilket gjorde att Lucas skakade på huvudet och gav ifrån sig en djup suck. Jag ställde mig snabbt upp och tittade argt ned på Lucas som tittade chockat upp på mig. 
- Varför gör du såhär? Jag visste att du skulle göra så, vad är det för fel med att jag inte hatar honom? Jag började bli irriterad på Lucas som ställde sig upp några centimeter ifrån mig och tittade in i mina ögon, jag blev nervös av att han var så nära mig. Jag kunde känna hans andetag mot min hud vilket gjorde att jag fick en rysning från ryggraden. 
- Låtsas inte som att du inte vet svaret, viskade han, jag vände huvudet ifrån hans ögon och kände hur mitt hjärta pumpade hårdare och hårdare efter varje sekund. Jag kunde känna hur Lucas kom närmre mig och snart var vi bara några millimeter ifrån varandra, jag bet mig i läppen och blundade hårt för att lugna ned mig men inget funkade. Så länge jag hade Lucas intill min kropp kunde jag inte lugna ned mig. 
Han vände mitt huvud mot hans och tittade in i mina ögon, jag försökte backa men en del av mig ville inte, en del av mig ville kyssa honom, även om jag försökte kämpa emot närmade Lucas sig mina läppar och jag lät honom. Lucas la sina händer på min midja och tittade in i mina ögon, jag mötte hans bruna ögon och kände mig mållös. Allt runt omkring försvann och det var bara jag och Lucas. 
Plötsligt möttes vi i en passionerad kyss, Jag tryckte Lucas närmre mig med mina händer bakom hans nacke och njöt av hans läppar mot mina, det kändes som hela världen stod still och det var bara våra kroppar som rörde sig. 
Jag tryckte honom snabbt ifrån mig och tittade chockat på honom, jag kunde fortfarande känna hans läppar mot mina vilket gjorde att jag lätt rörde vid min mun. Vad hände precis?
Lucas såg lika chockad ut som jag, vi båda andades fort och var tvunga att ta en djupt andetag för att lugna ned oss. 
tumblr_mmyfs1B29R1s5m0cro1_500.gif (500×250)
- Varf-för gjorde du så? frågade jag honom, han tittade på mig med stora glansiga ögon och gick fram till mig med bestämda steg, han la sin hand på min kind och tittade in i mina ögon. 
- Jag vet att jag kan vara själviskt, speciellt med dig, men dem senaste veckorna har vi kommit varandra mycket närmre än vad vi någonsin har varit annars, du vet varför jag kysste dig, varför du kysste mig...
Jag tittade på honom med frågande ögon, jag kunde inte tänka eller röra mig, det enda jag kunde göra var att titta tillbaka in i hans ögon och försöka hålla mig lugn, jag förstod vad han menade. Det var något mellan oss, det var bara jag som inte ville släppa in det. 
Plötsligt hördes en skarp ringsignal vilket fick mig att försvinna ur min trans, jag backade ett steg och tog upp min mobil ur fickan. 
- Det är Alexis, nästan viskade jag fram, jag kunde höra stressade andetag vilket fick mitt hjärta att ännu en gång pumpa hårdare. 
- Alexis du måste ta dig till sjukhuset, Justin har varit med om en bilolycka...

 Så, vad tror ni händer?
2013-10-17 | 17:58:58 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 59 - Please.

Previous:
För att inte göra mig mer uppskrämd än vad jag redan var brydde jag mig inte om mina tankar utan låste upp och öppnade dörren lite så jag kunde se vem det var, först kunde jag inte se klart av hur kallt det var ute så jag var tvungen att blinka flera gånger för att få en klar syn av vem som stod och plingade på dörren klockan 6 på morgonen, resultatet gjorde mig skraj och jag blev helt stel i hela kroppen. 
- Jag vet att jag gjorde fel...
 
- Vad vill du? sa jag tyst och ville stänga dörren rakt i ansiktet på honom, jag ville låtsas som att han inte var här. Att detta var en dum mardröm som snart skulle gå över, men detta var verkligt och detta var vad jag hade önskat för några dagar sedan, att han en dag skulle knacka på och säga till mig att han älskade mig och att han hatade att vara ifrån mig. 
- Jag vill säga förlåt, jag vet att jag var dum mot dig, Justin pausade och tittade ned på den isiga trappan, jag kunde se hur han rös av kylan men jag vägrade låta honom komma in. 
- Jag sa inte sanningen till dig igår, när jag hade lämnat Stratford så gav Scooter mig 2 val, att vara kvar med dig eller åka på min turne och aldrig mer se mig om, det var det lättaste att göra för att få mig stanna kvar på turnen och vilja uppträda för mina fans, vilket jag ville, men jag ville också vara med dig, sa han medans jag tittade på honom med röda trötta ögon, det enda jag kunde tänka på var att jag inte skulle låta honom förlåtas så snabbt, han kunde inte lura in mig i en fälla igen. 
- Du måste förstå mig när jag säger att jag inte litar på dig. Jag gav dig en möjlighet att få mig tillbaka, även om jag ställde massor av frågor gav jag dig ett val och du valde att skita i mig och vara på dina konserter, och jag förstår dig, du älskar dina fans, du älskar att göra dem glada. Men det jag inte fattar är att du kunde låta mig tro, i flera veckor att du hade kommit över mig och att du var med massor av andra tjejer på grund av ett dumt val. Det var ditt beslut att göra det och du måste stå för det! Jag tittade ledsamt på honom medans jag såg hur orolig han var i hans ögon, jag kunde nästan känna hur han ångrade sig.
- Jag vet, sa Justin tyst och jag suckade och virade om filten närmre min kropp, jag kände Justins blick i pannan men ville inte titta upp och möta hans ögon, jag ville inte bli svag av hans ögon. Efter igår har jag lovat mig själv att inte förlåta honom, i alla fall inte efter lite prat om hur ledsen och sårad han är. Han föstår inte hur det kändes att se honom med andra, inte efter så kort tid. 
- Nej, du förstår inte, viskade jag till honom och rös till av hur kylan började ledas in till värmen, jag stängde till dörren lite till och jag såg hur Justin ryckte till, jag såg hur han inte ville att jag skulle stänga dörren. 
- Jag förstår att du inte vill förlåta mig, inte nu, men kan du snälla ge mig en chans att visa att jag aldrig kommer göra så igen? Justin lät allvarlig och jag stelnade till av hans ord, snabbt tittade jag upp på honom och såg in i hans hasselbruna ögon, jag kunde se gnistor av hopp vilket gjorde att jag ville le och visa hur glad jag var att han inte hade blivit känslolös i alla fall, men istället för att le började jag hacka tänder och vred filten om mig ännu hårdare. 
- Jag kan inte säga till dig att skita i din turné, dina fans betyder något för dig och jag vill att du ska ha dem, det är ditt eget beslut om du vill ge dig själv en andra chans eller inte, men du måste förstå mig, även om det kan vara svårt, sa jag och gned mig för pannan, jag hörde hur Justin gav ifrån sig en lång suck. 
- Jag måste stänga dörren, det blir iskallt här inne, sa jag innan jag tittade en gång till in i Justins vackra ögon och stängde sedan dörren, jag satte mig ned i soffan igen och gav ifrån mig ett svagt leende. 
Jag visste att han inte var helt förlorad. 
 
Justin's Perspektiv 
När jag såg hur hon stängde dörren började mitt hjärta dumpa snabbare och snabbare efter varje sekund, jag kunde nästan höra hennes andetag när dörren bara var någon centimeter öppen. Det kändes som det tog evigheter innan hon hade stängt till dörren helt, jag vände mig om och pustade ut. Hon gav mig en andra chans, när jag tittade in i hennes ögon kunde jag se glädje och nervositet.
Jag log svagt av mina tankar och började gå ifrån hennes hus, jag kunde fortfarande se hennes ögon när hon förstod att jag ville ha en andra chans, hon såg nöjd ut. Som att hon verkligen hade önskat detta. 
Mitt i mina tankar kunde jag höra min mobil ringa vilket jag knappt brydde mig om innan jag förstod vem som ringde. Scooter, jag tog snabbt mobiler ur min ficka och såg att jag hade massor av missade samtal ifrån honom. Han måste vara förbannad på mig. 
Istället för att svara stängde jag av ljudet och hoppades på att han inte skulle var så arg, jag vet att han vill mitt bästa man ibland kan han vara för överbeskyddande. Inte ens mamma är så försiktig om mig.
Jag fortsatte gå till hotellet som bara låg några minuter härifrån, för att gå borde det ta 5 minuter eller mindre det beror på hur snabbt man går eller om man stannar. 
Jag kunde höra några röster lite längre bort som pratade högt och nästan skrek till varandra, jag fick plötsligt en rysning och började gå lite snabbare för att slippa känslan av att detta är en otroligt bra början till en skräckfilm. 

Okej, okej. Det var ett ganska tråkigt inlägg... ellerhur? 
Jag lovar att det ska bli bättre, jag kan ge er en liten spoiler:
Det kommer bli ett bråk om svartsjuka och kärlek...
 
2013-10-15 | 16:10:40 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 58 - I need to talk to you.

Previous:
- Det känns som att en varm chocklad skulle sitta fint nu, ellerhur? frågade Lucas mjukt, jag skrattade och nickade sakta innan Lucas ställde sig upp och tog min hand. 
- Starbucks ligger inte så långt härifrån, sa han och hjälpte mig upp och la ena armen om mig medans vi började gå till bilen som stod några parkeringsplatser ifrån oss...
 
Justin's Perspektiv
Jag vände mig om och gav ifrån mig en djup suck, jag kände mig svag. Jag såg fortfarande besvikelsen i hennes ögon av mina ord, varför tillät jag mig själv säga så? Varför är jag tvungen att visas i centrum? När jag åkte iväg för att börja min turne fick jag två val, stanna kvar med Alexis, eller vara på hela turnen, utan stopp för att hälsa på Alexis eller någon annan. Eftersom jag och Alexis inte var i det bästa tillståndet då så valde jag fel. Varför valde jag inte den jag älskar mest i världen? Min karriär hade inte slutat även om jag försvann från turnen då och då, mina beliebers hade funnits kvar för att stötta mig och visa mig vägen tillbaka. 
Men jag var dum, jag var lika dum som jag alltid har varit när det gällde Alexis, jag har alltid valt fel. Vad jag än gjort. 
Jag kom tillbaka till verkligheten när jag hörde skrik, det hade precis blivit mål. Jag lutade mig tillbaka och tog mig för huvudet, jag tänker för mycket. 
- Vi åker tillbaka imorgon klockan 09.00, exakt, vi kan inte missa flyget, då missar vi hela konserten, sa Scooter jämte mig, jag tittade på honom och tillbaka på matchen som för första gången var ganska tråkig. 
- Jag måste gå på toa, sa jag tyst och ställde mig upp för att gå till toan och vara ifred, jag orkar inte med allt ljud och allt skrik, speciellt inte när jag behöver utrymme för att tänka.
Jag tog upp min mobil och stirrade på klockan, det var för tidigt och jag var för trött, snabbt försvann jag in på toan och satte mig på golvet precis vid dörren så ingen skulle kunna komma in, innan jag blev för deprimerad klickade jag  in på twitter för att försöka göra mig gladare av mina fans, jag hade fått många nya kommentarer vilket fick mig att direkt bli på bättre humör. "I love the smile on your face, don't you let it go",  "This is forever, we all love you, I love you babe, don't forget that"
 
Nästa dag
Jag satte mig upp i sängen och tittade ned i min mobil där jag hade massor av missade samtal ifrån mamma, Scooter och alla andra i mitt crew. De ringer mig nästan jämt, lite irriternade är det faktiskt. Snabbt klickade jag på mamma och snart svarade hon med en trött morgonröst. 
- Du vet väl att klockan är... 5 på morgonen? sa hon och jag skrattade och nickade precis som att hon skulle kunna se mig, hon gäspade och jag kunde höra hur hon lutade sig tillbaka. 
- Är du okej? Du har varit nere på sistonde, speciellt igår, har något hänt? frågade hon och jag blundade och såg bilden av Alexis igår, jag suckade och drog min hand genom mitt hår. 
- Jag träffade Alexis igår, hon var både irriterad och ledsen på mig. Hon nästan skrek till mig varför jag hade varit i rampljuset så mycket, att jag kunde vänta lite längre än några dagar på att vara i tidningarna eller på Tv:n. Jag kunde nästan se alla hennes frågor i hennes ögon, jag pausade och tog ett djupt andetag för att lugna ned mig och invänta svar från mamma. 
- Justin, man gör fel ibland. Det är misstag alla människor gör, man kan inte sluta försöka om man har gjort fel en gång, man måste försöka igen och se om man gör rätt denna gången. Jag vet att det är svårt för dig, jag vet också hur mycket du älskar Alexis. Du måste bara tillåta dig själv känna så och sluta göra val som är rätt för alla andra utan göra val som är rätt för dig, sa mamma och jag log svagt av hur hon alltid ger bra tips. 
- Jag kan inte precis gå till hennes hus och knacka på dörren, sa jag och kände mig på bättre humör, mamma skrattade och gav ifrån sig en till lång gäspning.
- Jag vet att du har gjort värre saker, varför inte bara våga? Du vågar göra allt annat, uppträda inför massvis av människor och vara i Live sändningar, då allt kan gå fel, du vet hur du tycker och jag lovar att Scooter kommer skratta åt dig istället för att skälla på dig, du vet hur han är, sa hon och jag skrattade åt synen av när Scooter inser att jag återigen har brutit mot hans regler. 
 
Alexis Perspektiv
Jag tog en klunk av mitt ljumna te och tittade på Tv:n där Grey's Anatomy hade börjat, egentligen ska jag träna inför provet till på fredag men det enda jag orkade med just nu var att sitta och slappa framför Tv:n med något varmt att dricka. 
- Jag tyckte väl att jag hörde något, hörde jag mamma säga medans hon kom ned ifrån trappan, hon log mot mig och satte sig ned jämte mig. 
- Jag hörde från James vad som hände igår, är du okej? sa hon och jag tittade på henne och ryckte på axlarna. 
- Jag antar att jag visste svaret, jag hade bara inte förstått det förrän han sa det själv, sa jag och tittade tillbaka på Tv:n där dem hade fullt upp med att rädda en patient, jag såg i ögonvrån hur mamma rynkade ögonbrynen och fick sin ledsna min på ansiktet. 
- Jag ser att du umgås med Lucas mycket nu, är det något pågång? frågade hon och jag tittade chockat på henne med ett flin på mina läppar, hon log stort mot mig medans hon höjde ena ögonbrynet. 
- Vi är vänner, är det inte okej att ha en kille som en vän? Han är där för mig när jag verkligen behöver honom, jag vet inte om jag skulle klara av att gå till skolan utan honom, sa jag och mamma nickade och lade en hårslinga bakom mitt öra. 
- Jag vet, jag vill bara att du ska vara lycklig, och när du är med Lucas känns du mycket tryggare, precis som du gjorde med Justin, det känns bra för mig med, sa hon och gav mig en puss på pannan innan hon gick upp på övervåningen igen för att duscha och fixa sig inför dagen. 
När jag var som mest uppsluken i mina tankar plingade det överraskat på dörren, jag ryckte till och tittade chockat runt mig, Vem ringer på såhär tidigt på morgonen? 
Jag ställde mig snabbt upp med filten runt mig och gick sakta mot dörren, jag kunde höra mina egna hjärtslag när jag väl var framme och skulle öppna, varför har vi inte ett kikhål ut så man kan titta vem det är innan man öppnar dörren? 
För att inte göra mig mer uppskrämd än vad jag redan var brydde jag mig inte om mina tankar utan låste upp och öppnade dörren lite så jag kunde se vem det var, först kunde jag inte se klart av hur kallt det var ute så jag var tvungen att blinka flera gånger för att få en klar syn av vem som stod och plingade på dörren klockan 6 på morgonen, resultatet gjorde mig skraj och jag blev helt stel i hela kroppen. 
- Jag vet att jag gjorde fel...

 Bara för att detta kapitlet kommer ut så snabbt betyder inte att jag kommer lägga upp varannan dag igen, utan jag måste hinna med min fritid och skola också. Jag hoppas ni förstår det. 
I alla fall, jag vet att detta kapitlet inte var det bästa, men ni får stå ut. Jag håller på och planerar lite om vad som ska hända och jag har några idéer som jag ska klämma in, det är därför detta kapitlet inte blev så himla intressant. 
Men fortsätt att ge förslag på hur lång denna novellen ska vara, inlägget ligger under detta!
 
2013-10-14 | 07:44:34 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Kapitel 57 under!

Nu har jag beställt en ny design till denna bloggen och har faktiskt kommit ganska långt på kapitel 58, jag ska försöka förbättra mig och när den nya designen kommer blir jag nog så glad att jag kommer skriva resten av livet, dessutom har jag en fråga till er. 
Hur många kapitel ska denna novellen vara?
2013-10-13 | 11:29:25 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 57 - He changed...

Previous:
Plötsligt hördes det prat där ute och jag baknade igen men hårdare vilket fick det att bli tyst. Jag fick en lättnad inom mig och backade för att få rum åt min panik att lugna sig. 
Dörren öppnades och det jag såg fick mig att backa baklänges... Nej...
 
Allt ljud, alla människor tonade bort och det var bara jag och dem ögonen som gjorde mina ben svaga och hela min kropp darra, ögonen som gjorde mina ögon våta av alla minnen som kom tillbaka i mitt huvud.
"Jag sakar dig, sa jag och tittade in i Justins tårögda ögon, Justin kom fram till mig och la sin hand på min kind.
- Jag saknar dig med, Justin klev ett steg närmre mig medans hans tumme sakta smekte min kind, jag tittade fortfarande in i hans vacka ögon när hans läppar mötte mina och vi möttes i en mjuk och passionerad kyss."
 
"Sakta knäppte Justin upp min klänning och jag drog av den med mjuka rörelser, Justin la sakta ned mig på soffan och drog av sig sin kvaj medans jag snabbt knäppte upp hans skjorta och kysste hans nacke, Justin började kyssa mig ifrån min mage upp till mitt ansikte och våra läppar möttes i en romantisk och passionerad kyss"
 
"- Jag... tror vi behöver lite tid, sa jag tyst och vände bort huvudet ifrån hans stela blick, jag kände tårarna rinna ned för mina kinder och såg i ögonvrån hur Justin nickade och torkade bort några tårar ifrån hans. Justin släppte min hand och tittade rakt på mig, rakt på mig med sanna och ledsna ögon innan han vände sig om och lämnade mig ensam vid sjön med rinnande, röda ögon, jag kunde känna hans ord, hans enstaka ord när han tittade mig rakt i ögonen. "Jag kommer alltid att älska dig vid hela mitt hjärta, men om det inte räcker... känner jag inte för att kämpa för någon som slutar tro av en saknad av tillit"." 
Jag kom tillbaka till verkligheten och backade rakt in i väggen, mina ögon var fortfarande hos Justin som såg på mig med stora, chockade och ledsna ögon. Jag kände hur hans ögon såg rakt in i mig, rakt in i min ledsna kropp som sakta höll på att försvagas efter varje sekund av hans vackra och stilla blick.
Justin drog bort sina ögon ifrån mina med ett darrande ryck och vände sig om för att gå, innan jag hann reagera var han utanför toaletten och jag sprang efter honom ut genom dörren. 
- Justin! Våga inte lämna mig igen! skrek jag och började gå närmre honom men stannade efter bara några få steg men Justin vägrade vända sig om. 
- Våga inte lämna mig igen, sa jag tyst och skakade på huvudet, jag kände hur mina ögon började fyllas med tårar men jag ville inte gråta, inte nu. Jag har kämpat så länge för att få tillbaka den jag var innan, jag kan inte bygga upp den muren igen. 
- Varför Justin? Varför var du tvungen att synas med alla modeller omkring dig, var det för publicitet? Varför var du tvungen att trycka ned mig igen? Jag hade redan skuldkänslor över vad jag sa till dig som gjorde att du gick din väg, varför kunde du inte hålla dig borta ifrån paparazzis längre än någon dag efter att vi gjorde slut? Ville du får mig att må ännu mer dåligt? sa jag tyst medans jag tittade ned på marken. När jag tittade upp igen hade Justin vänt sig om och han var helt stel i ansiktet, jag tittade frågande på honom. 
- Jag är ledsen vad du har gått igenom, men jag kan inte fokusera på...
Justin gjorde en paus och tittade ned i marken medans han spände sina käkben vilket gjorde så jag fick en klump i magen. 
- I mig? sa jag tyst.
- Du kan inte fokusera på mig? Jag backade ett steg och skakade på huvudet och tittade runt mig, jag kunde känna Justin blick men brydde mig inte om att titta på honom. Allt jag ville ha svar på hade jag fått, han hade förändrats. Hela han var iskall och det ända uttrycket jag kunde se i hans ansikte var tvekan. Allt annat hade han gömt under sin hud. 
- Jag måste fokusera på min karriär och... min familj, inte... på en tonårsrelation som aldrig hade funkat, sa han och jag tittade snabbt på honom med stora chockande ögon. 
- Jag trodde att du var annorlunda, att du skulle bry dig om mig även om jag inte har den perfekta kroppen eller det sötaste ansiktet. Jag trodde att du skulle älska mig för den jag var, men jag antar att jag återigen har fel. Du vet mitt förflutna, du vet om vad som har hänt. Hur vågar du göra samma sak som jag har varit igenom hela mitt liv? Jag har gråitit över dig, jag har hoppats på att du någoin gång skulle komma tillbaka så vi skulle kunna reda ut allt... men jag har fått alla svar jag behöver, sa jag och backade ett steg medans jag snabbt torkade bort en tår som sakta rann ned för min kind. Jag skakade på huvudet och vände mig om och började gå ifrån honom, jag hade tvekan i magen och klumpen växte ännu mer efter varje steg jag tog. Men innerst inne kände jag att det var det rätta att göra, att jag inte skulle ångra mig. Justin var annorlunda när vi var tillsammans. Han lät inte hans liv komma ivägen för det han levde för, men nu är han som alla andra stjärnor blir tillslut. De blir knäppa av alla paparazzis och alla deras fans att de inte ser verkligheten längre, det tänker att det inte spelar någon roll om man gör fel eller om man gör något helt oansvarigt. De kommer fortfarande ha deras kroppar eller deras fans som kommer vara där, aldrig lämna dem. Vilket leder till att de blir konstiga, de blir beroende av uppmärksamhet, det är vad jag tror...
När jag slets ifrån mina tankar märkte jag att jag hade gått ut ifrån idrottshallen och nu stod jag mitt ute i parkeringen och tittade förvirrat runt mig, snabbt tog jag upp min mobil och såg att jag hade ett missat samtal från Lucas. Innan jag hann reagera hade jag ringt upp honom och han svarade med hans oroliga röst och massor av skrik i bakgrunden.
- Var är du? Jag har letat överallt efter dig, du skulle ju bara gå på toa? frågade han och jag suckade och gick och satte mig på en bänk som stod några meter ifrån mig, jag skakade på huvudet och tog mig för huvudet.
- Jag...
Mer hann jag inte säga förrän jag hade tårar som sakta rann ned för mina kinder, jag kunde höra hur Lucas gick bort ifrån folkmassan och snart var det helt tyst runt honom och det var bara vi två.
-  Vet du att Justin är här idag? Man kunde ju fatta att han skulle komma, han skulle aldrig missa en basketbollmatch i hans hemstad... sa jag och tittade runt mig efter något att fokusera på så jag slutade gråta. 
- Är du okej? Vad hände? frågade Lucas mjukt och jag skakade på huvudet och torkade bort en tår.
- Jag vet inte, han kändes så... kall och känslolös, det kändes inte som den mjuka och passonerade Justin utan som en kall artist som inte har något att leva för, Jag försökte låta stadig men rösten darrade så mycket så jag var tvungen att stanna och ta ett djupt andetag.
- Jag fick i alla fall svar på mina frågor, han sa till mig att... han inte kunde fokusera på en tonårsrelation som aldrig hade funkat, så jag antar att han... inte vill ha mig längre, sa jag tyst och väntade på svar ifrån Lucas, jag kunde höra hans djupa andetag som gjorde att jag fick en rysning ifrån ryggraden. Jag fick syn på honom en bit bort ifrån mig på parkeringen och jag log svagt, han stängde av samtalet och kom ändra fram till mig och satte sig ned jämte mig. 
- Hur visste du vart jag var? frågade jag honom, han log mot mig och tittade in i mina ögon. 
- Du brukar alltid gå till parkeringar när du behöver tänka, speciellt i skolan, sa han och drog mig intill sig, jag kramade om honom och njöt av att vara i hans famn. 
- Det känns som att en varm chocklad skulle sitta fint nu, ellerhur? frågade Lucas mjukt, jag skrattade och nickade sakta innan Lucas ställde sig upp och tog min hand. 
- Starbucks ligger inte så långt härifrån, sa han och hjälpte mig upp och la ena armen om mig medans vi började gå till bilen som stod några parkeringsplatser ifrån oss...

 Äntligen kom det upp.... Är det ett okej kapitel? 
Jag har jobbat med det och försökt göra det så bra det gick, men som berättat är jag ur form. 
Om ni har några idéer om vad jag kan göra är det bara att kommentera, alla tips och alla kommentarer gör mig glad! 
2013-10-12 | 22:36:12 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Känns som flera år sedan?

Jag suger på att uppdatera, jag vet! Men sanningen är att jag både inte har tid eller lust, det känns som att jag har fastnat och inte kommer vidare. Jag lovar och svär på att jag har raderat, börjat om, läst repeterat flera gånger om men inget blir bra, inget funkar. Jag skriver men allt som kommer ut är inte bra alls. Jag jobbar på en mening i dagar... Jag är ledsen över den dåliga uppdateringen, men jag vet inte vad jag ska göra. 
Har ni några idéer?