2012-04-30 | 17:09:04 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Nästa kapitel kommer imorgon :)

Tack för era gulliga kommentarer, det gjorde min dag :)
Nästa kapitel kommer imorgon, en varje dag om jag hinner men jag brukar göra det.
Och jag är riktigt glad att ni gillar novellen, fortsätt att kommentera och läsa så blir jag riktigt glad :)
2012-04-30 | 14:14:54 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 2 - Leave me alone!

Previous:
- Vad är det Katie? viskade Ryan och tittade frågande på mig, jag suckade och lutade mig över Sarahs knä så jag kunde prata lägre med dom.
- Vart har ni varit i 1 vecka? viskade jag och deras leende försvann och dom tittade på eleverna som pratade istället. Jag suckade och tittade på Sarah som också suckade.
Detta skulle bli en lång dag...
Jag och Sarah gjorde inte så mycket, förutom att sitta och prata. Vi ville inte göra eller ens vara med på dansen men alla var tvugna, vi skulle säga hejdå till våra klasskamrater säger dom alltid. Det var som en tradition i skolan, alla skulle hjälpa till med dansen och alla skulle sluta samtidigt dom två dagarna innan skolavslutningen. Jag tyckte det bara var barnsligt, kunde vi inte bara festa med kompisar istället för klasskamraterna?
- Hur mycket är klockan? frågade Sarah som tittade på mig, jag tittade på min mobil och tittade sen på henne.
- Kvart i 3, sa jag och hon log och ställde sig upp. Jag skrattade, om det skulle varit en halvtimma kvar skulle hon suckat och varit lika uttråkad som innan men nu när det är en kvart är hon jätte pigg.
- Bra, sa hon och hjälpte mig upp ur den lilla vita soffan som vi satt på, hoppas att vi får gå några minuter tidigare idag. Det skulle göra min dag!
- Katie! skrek Chaz några meter ifrån oss, jag suckade och tittade frågande på han och Ryan.
- Vad är det? frågade jag när dom hade kommit närmre oss.
- Snälla var inte sur, du var inte så sur innan vi åkte iväg i en vecka, sa han och tittade ledsamt på mig, jag tittade ned i marken och sen upp på dom igen.
- Jag har redan sagt, vem var ni hos förra veckan? frågade jag dom och han suckade och skulle säga något men Sarah hann först.
- Hon vill inte prata med er, inte än. Ni vet vad som är fel och nu kanske ni kan lista ut när hon börjar prata med er igen också! sa hon och vi gick ifrån dom, jag tittade bak och såg dom tittade ledsamt på oss. Jag ville bara inte prata med dom, jag ville inte påminna mig själv om Justin. Det gjorde för ont att lämna han och jag vill inte gå igenom det igen!
*
Efter några minuters väntan så kunde vi äntligen gå ut ur skolan. Jag blev lättad att vi fick gå för vi hade fått vänta där inne, 1 minut var som 1 timme där inne. Chaz och Ryan var också där och tittade på oss, innan hade jag inget problem med att träffa dom men nu var det värre när jag vet att dom har träffat Justin och jag är här och har inte träffat han på 4 år!
Jag visste att han kanske hade glömt mig men det hade inte glömt han!
- Katie, du ska inte tänka på han! sa Sarah och tittade på mig, jag skrattade och log.
- Jag kanske inte ens tänker på han? sa jag och hon tittade på mig med en alvarlig min, jag skrattade igen sen gick vi in i bilen och körde bort ifrån skolan.
Sarah satte på musik i bilen och såklart skulle Justins låtar börja spelas.
"If i was your boyfriend, I'd never let you go...
Sarah stängde snabbt av och tittade på mig med en ledsen min, jag började tänka på texten i låten. "I'd Never let you go"
Det var inte sant, han bara lämnade mig och jag var hans flickvän och han min pojkvän. Sarah tittade ledsamt på mig men sen log hon.
- I övermorgon ska vi sluta! sa hon och jag log och skrattade.
- Vi ska ha roligt på stranden och vara uppe länge, du lovade mig att vi skulle ha många tjejkvällar! sa Sarah och jag skrattade ännu en gång åt hennes beteende.
- Ja, och jag håller vad jag lovar, sa jag och log. Sarah skrattade och lugnade ned sig igen.
Efter några minuter var vi framme hos Sarah, jag släppte av henne som jag alltid brukade göra och åkte sen hem till mig. Vi bodde inte långt ifrån varandra, det var skönt att ha en vän nära när man är ledsen eller arg eller bara känner sig ensam. Hon var världens bästa vän!
*
Jag kom hem och slängde mina nycklar på byrån i hallen och tog av mig mina skor och gick in til köket där Liam satt och åt, jag log när jag såg han och tog ett äpple från korgen på bordet.
- Visst var det roligt i skolan idag? sa jag ironiskt till Liam, han skrattade och nickade.
- Jätte! sa han och fortsatte att äta, jag satte mig jämte han och tog ett bett på mitt äpple. Liam tog fram sin mobil och SMSade med någon, det blev tråkigt för mig så jag gick upp till mitt rum och stängde dörren och la mig i sängen. Det plingade till i min mobil, jag hade fått ett SMS från Chaz.
"Jag är verkligen ledsen men Justin är våran vän, snälla var inte arga på oss. Du borde inte vara arg på Justin heller, han har inte glömt dig! Jag lovar, jag kan visa dig när han kommer hit! Han kommer ihåg dig!"
Jag suckade och skrev snabbt in ett svar till han.
"Chaz, det var han som lämnade mig, det var han som slutade SMSa mig! Kan du förklara det? Nej, jag vill inte träffa han okej? Jag vill inte påminna mig själv om han! Sluta prata om han, snälla!"
Jag skickade det och ställde mig upp och gick till min bärbara dator och surfade runt. Jag hade inget göra nu ändå!

Jag kommer lägga upp ett Kapitel varje dag, om jag hinner.

Kommentera!
2012-04-29 | 18:48:09 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 1 - New Day

2008
Jag tittade in när Justin gick in på flyget, han sa att han skulle SMSa varje dag tills vi kunde träffas igen. Jag ville inte lämna han, han är mitt allt. Jag kan inte leva utan han, vad skulle jag göra? Justins framtid är musik, jag kan inte bara förstöra hans framtid. Jag vill att han ska sjunga men jag har bara han. Jag kommer få se han igen, om några veckor. Det sa han, han skulle övertyga Scooter till att åka hit till Stratford igen. han skulle göra det, det sa han.
Justin vinkade en sista gång innan han försvann in, jag vinkade tills jag inte såg mer av han. Jag tittade på när flyget lyfte tills jag inte kunde se det mer. Nu var han borta, han kommer komma tillbaka. Han sa det, han håller alltid sina löften!
Nutid
- Katie, klockan är 7. gå upp! sa mamma och skakade mig.
- Mmm.
- Vill du missa dom sista skol dagarna? Okej visst, bara sov hela dagarna och bli tjock kärring när du blir stor, sa hon och jag öppnade sakta ögonen  och tittade på henne, hon visste hur hon skulle väcka mig.
- Bra, kom upp nu! sa hon och gick ut ur mitt rum. jag suckade och satte mig sakta upp i sängen och tittade på min mobil. Jag hade fått ett SMS från Sarah för en halv timme sen.
"hoppas att du är vaken, kommer om en halvtimma! Idag ska vi fixa dansen till skolavslutningen vi skulle vara där en halvtimme tidigare! Snälla var vaken, annars kommer du komma försent :("
Jag suckade och skrev in ett svar:
"Tyvärr, jag var inte vaken. Vaknade precis, ja juste. Du kunde påmint mig igår! jaja, jag skyndar mig men gå riktigt sakta!"
Jag gick upp ur sängen och gick snabbt till garderoben, jag rotade igenom alla mina kläder och hittade en bra sommarklänning, den fick bli bra.
Jag tog på mig den och borstade mitt hår sen tog jag min mobil och gick ned. Mamma och pappa var där nere men Liam var tydligen redan påväg till skolan. Liam var min lillebror som var 14. han brukade alltid komma försent men inte idag när dom inte skulle göra något utan bara fixa för dansen. han var dum.
Jag gick fram till mamma och pappa och log.
- Kommer du komma försent? fågade pappa och jag nickade sakta på huvudet. han log och gav mig hans macka. Jag log tacksamt och åt upp den sen gick jag och borstade tänderna. Det plingade på dörren och dörren öppnades där nere. Jag hörde att det var Sarah som skrattade åt mamma eller pappa. Jag log och gjorde mig klar sen gick jag fort ner och när hon såg mig log hon.
- Vi kanske kan komma i tid idag ändå, sa hon och log, jag skrattade och gick med henne ut till min bil. Den var blå och dyr men pappa ville ge den till mig efter att jag hade varit i afrika och hjälpt dom hungriga barnen. Han gav mig den som present för att jag var en bra person. Jag älskade att jag gjorde det då, men jag hade faktiskt kul där! Alla barnen var riktigt magra och jag gjorde så gott jag kunde föra att göra så dom gick upp i vikt med nyttig mat.
jag lärde mig i alla fall något när jag var där.
- Kan du köra? du sitter och tittar på ratten men kör inte? Är du galen? sa Sarah och störde mig i mina tankar. jag skrattade och log sen började jag köra mot skolan.
*
När vi var framme parkerade jag min bil och vi gick ut.
- Nu börjar dagen där alla inte gör något, sa hon och jag slog henne på armen lätt. Hon tittade frågande på mig och skrattade.
- Vi ska sova ellerhur? ja, då gör vi något, sa jag och ryckte på axlarna hon skrattade och vi gick in i den stora skolan som jag hade tröttnat på mycket nu. Alla dom äckliga väggarna och gamla klassrummen som luktade skit av alla lärare som stinker i munnen.
Vi gick till våra skåp och la in våra väskor sen gick vi till gympa salen, det var där vi skulle ha dansen och där vi skulle fixa den dom här två dagarna innan sommarlovet. Några killar kom och ställde sig framför oss.
- Titta här Katie, din kille är påväg till dig! sa han och slängde en tidning på mig och sprang iväg. Jag låtsas skrattade högt till dom medans dom fegisarna sprang iväg. Jag tittade på tidningen och såg att en artikel om att Justin skulle komma hit om 2 veckor. Jag suckade och slängde den på golvet.
- Dom har inte glömt än, det har gått 4 år! sa jag och tittade på Sarah.
- katie, ingen kommer glömma det. Han bara lämnade dig. Inte ens du kommer glömma det! Ingen kommer göra det, jag tror inte ens att Justin har glömt det! sa Sarah och jag suckade och tittade på henne. Det var han som slutade SMSa med mig, han har tydligt glömt att jag finns. Varför skulle han sluta SMSa mig om han inte hade glömt mig?
- Det var han som bröt kontakten, sa jag och tittade frågande på henne, hon skrattade och tittade på alla som satte sig på alla stolar som var uppsatta.
- Det var också han som grät mest när han lämnade dig, fast su har rätt. Om du träffar han igen ska jag...
- Vadå? frågade jag henne, hon log och skrattade.
- Inget men jag tycker inte att du ska träffa han igen! sa hon och jag höll med, om jag träffar han igen är det säkert för att lämna tillbaka halsbandet där det står. "Forever and Ever K and J" på, jag hade en med men den ligger på vinden och kommer aldrig komma upp igen! Jag ville inte ens se det mer, han betydde en gång mycket för mig men när han slutade ringa och SMSa med mig så sket jag i alla tidningar där det stod massor om han och hur han hade det.
Jag brydde mig inte längre! Jag vill inte börja bry mig heller, han kommer hit för att hälsa på hans familj. Om jag träffar på han ignorerar jag han, mer än så blir det inte!
*
Jag och Sarah satte oss på varsin stol och tittade på rektorn som kom och ställde sig på scenen framför oss.
- Välkomman, här inne kommer ni att jobba dom här två sista dagarna. Jag och alla lärare kommer också vara här så ni kan fråga om ni behöver hjälp. Susie och Larah har fixat hur det ska se ut här så om ni vill fråga någonting efter detta så gå till dom. Klockan 3 slutar alla idag och vi alla hoppas att ni kommer få en rolig och intressant dag! Här kommer Larah och Susie för att berätta hur det ska se ut.
Det kom upp två elever och ställde sig på scenen och började prata om hur det skulle se ut, det lät snyggt men vet inte om det skulle bli det. Alla här inne lyder inte som "Duktiga" elever gör, dom bara sover eller skolkar.
- Detta låter bra, viskade Sarah och gjorde en grimasch mot mig jag skrattade tyst och log mot henne och hon log mot mig.
- Jag vet, viskade jag tillbaka och tittade på på Larah och Susie som förklarade det bästa som dom kunde. Plötsligt öppnades dörren in hit och in kom Chaz Somers och Ryan butler. Jag suckade och tittade bort. Dom hade varit borta i 1 vecka nu, båda var tydligen på besök hos Justin.
Båda satte sig jämte oss och log mot oss, jag tittade argt på dom. Sarah gjorde också det och flyttade sig stol närmre min och bort från dom.
- Vad är det Katie? viskade Ryan och tittade frågande på mig, jag suckade och lutade mig över Sarahs knä så jag kunde prata lägre med dom.
- Vart har ni varit i 1 vecka? viskade jag och deras leende försvann och tittade på eleverna som pratade istället. Jag suckade och tittade på Sarah som också suckade.
Detta skulle bli en lång dag...

Första kapitlet ute, vad tycker ni?
Snälla kommentera :)

2012-04-29 | 16:51:49 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

You Are My BoyFriend...

Nu ska jag skiva om novellen, ni ser redan lite i sidan men här ska ja ha dom som ser ut som Katie och sånt.

Nina Dobrev: Katie Jackson (huvud person). Katie jackson är huvudpersonen som också kommer vara tillsammasn med Justin m.m. Hon är 17 år och går på Stratford high school.
Justin bieber: Justin Bieber (huvud person) Justin bieber är såklart justin Bieber, 2008 var han tillsammans med katie men han blev ju såklart berömd. Justin ville inte lämna henne alls men han var ju tvungen. han gjorde ett svårt val att lämna hans stora kärlek. Dom var inte så gammla men dom älskade verkligen varandra. Justin är nu så berömd som han är just nu (I verklig heten)...
Candice Accola: Sarah Liv (katies bästa vän). Sarah Liv är katies bästa vän, dom träffades nästan direkt efter att Justin hade åkt ifrån katie. Hon vet om att Katie var ihop med Justin. Därför gillar hon inte Justin alls. att hon får reda på att han kommet tillbaka så gillar hon det inte...

Vad tror ni? kommer novellen bli bra? jag tror att det kommer bli den bästa novellen jag någonsin skrivit. Jag börjar med kapitel 1 nu och vi får se när den kommer ut :)
Kommentera!2012-04-29 | 16:08:08 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Igång och vad tycker ni?

Hejsan, nu är jag igång och ja. Vad tycker ni om designen? Jag verkligen älskar den! Jag kan inte sluta titta på den :)
Den nya novellen ska heta You Are My Boyfriend. Snart ska ni få vad den handlar om och sånt. Jag kan inte vänta tills jag ska börja skriva :)