2012-06-29 | 16:50:04 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Kapitel 37 - I'm Sorry

Previous:
- Nejdå, sa han och la kavajen om mig och jag kände mig riktigt trygg nu, allt var perfekt. 
Efter en liten stund vände Justin mig om och sa till mig att jag skulle blunda. Jag skrattade och började bluda  och Justin började leda mig vart vi skulle gå. 
När vi stannade vände Justin mig om igen. 
- Titta, sa han och jag öppnade ögonen och såg Justin le mot mig, jag tittade frågande på han men när han vände mig om och jag fick se det fantastika huset som var framför mig höll jag på att svimma av glädje...
 
(lyssna på medans ni läser!)
- Är överaskning att se huset? frågade jag han och han skrattade och smekte min kind. 
- Jag har hyrt det inatt, vi ska sova här, sa han och jag tittade ned i marken och log svagt. Justin skrattade ännu en gång och kramade om mig. Jag besvarade den varma kramen och log mot han. 
- Kan vi inte gå in och kolla i det då? frågade jag och vände mig om så jag kunde se huset, Justin log och nickade. 
Jag log också och hörde ett svagt "pling", jag tittade runt mig och förstod att det var min mobil som pingade till. Jag skrattade åt mig själv och tog upp den ur min handväska och tittade på SMSet. Det var från Liam..
"Katie, varför svarar du inte i din telefon? Du måste komma hem! Mamma har fått en hjärtattack!"
Jag läste om det många gånger innan jag egentligen fattade vad det stod.. Va? 
- Katie, vad är det? frågade Justin mig och jag tittade på han och kände tårarna bakom ögonlocken, jag skakade på huvudet och tittade ned på mobilen och läste om SMSet innan jag tittade upp igen. 
- Jag måste hem, sa jag och började springa vägen vi hade gått, jag sprang det snabbste jag kunde och brydde mig inte om vad som var ivägen för mig. 
- KATIE! skrek Justin bakom mig och jag kände tårarna ned för mina kinder, plötsligt tog Justin tag om min arm och stoppade mig. 
- SLÄPP MIG! skrek jag med gråt i rösten, Justin smekte min kind när jag försökte göra så att han släppte mig. 
- Katie, vad är det? sa han och jag slutade och tittade in i hans ögon. 
- Jag måste hem, sa jag och jag kände hur Justin släppte min arm och försökte krama mig men jag tog ett steg bakåt. Han tittade frågande på mig. 
- Jag är ledsen, Justin, sa jag och började springa den sista biten till bilen. 
Jag hoppade in i bilen och letade efter bilnycklarna som jag hittade i ett fack i bildörren, jag startade bilen och började köra. Jag tänkte inte på vad jag lämnade ute i skogen, inte ens på att jag lämnade Justin utan en bil...
*
Jag körde in på parkeringen på flygplatsen och hoppade ut och snabbt sprang jag in i flygplatsen, jag tittade runt mig och såg incheckningen. Jag skulle precis börja springa när jag kände att jag hade ont i fötterna av klackarskorna som jag hade på mig. Jag tog av klackarskorna och ställde dom på golvet och började springa till incheckingen. Som tur fanns det ingen kö just nu, hon tittade frågande på mig när jag stod och tittade på henne. 
- Kan jag få en biljett till Stratford, nu? sa jag stressat och hon tittade fortfarande frågande på mig när hon skrattade och började skriva något på datorn som hon hade framför sig. Sen skakade hon på huvudet. 
-  Tyvärr finns det inga flyg dit nu, sa hon och log ett fake leende åt mig. Jag tittade argt på henne och suckade innan jag började att prata. 
- Vet du hur det känns med ett förälder som är död? Nej? Hur tror du då det känns med 2 föräldrar som är döda? En bror som är själv på sjukhuset och tittat på hans mamma som ligger i koma och tar hennes hand och börjar gråta med handen som det enda tröstet i hans liv just nu?
Jag gick närmre henne och viskade till henne "om du någonsin har varit med om något som jag är i just nu skulle du förstå men du är ändå bara en uppfostrad liten tjej som lyder hennes chef med att inte släppa någon som jag på ett enda flyg till stratford"
Hon tittade på mig med stora ögon när jag hörde nycklar som lät bakom mig, jag tittade bak och såg två poliser som var bakom mig. 
- Du måste tyvärr hänga med här, sa den ena och jag tittade chockat på dom. 
- Va? Vad har jag gjort? sa jag och tittade frågande på dom båda, jag skakade på huvudet och började springa ut ifrån flygplatsen, jag sprang och sprang tills jag inte såg flygplatsen mer och stoppade och tänkte på vad jag hade gjort. Varför gjorde jag så? 
Jag tittade runt mig och såg att allt var svart, jag suckade och började gå sakta. Tårar rann ned för mina kinder. 
Jag kan inte förlora en till förälder! Innan trodde jag att allt skulle vara helt perfekt här i LA men nu vill jag hem, hem till Liam och min mamma som har fått en hjärtattack.
Jag öppnade mig inte för Justin, jag bara körde därifrån och lät han vara själv ute i skogen. Vad var det för fel på mig? 
- Hey, hur är det? frågade någon bakom mig...

 Nu är äntligen kapitlet uppe! Har jobbat med detta och hoppas att ni tycker om det! Jag hoppas verkligen att det är känslor i det, jag tror att jag har gjort ett bra jobb. Är riktigt dålig på att skriva känslor när man är arg i novellen... menmen hoppas att det var bra ändå :)
8 Kommentarer för mer!
2012-06-26 | 22:49:56 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Svar på kommentar.

Tycker någon mer så? I så fall är jag ledsen, men jag kan tyvärr inte göra något åt det nu så nästa novell ska det gå saktare fram.. :)
Jag hoppas att det är okej!
Snart kommer kapitel 37 ut, har börjat på den och skriver så mycket jag kan! 
2012-06-23 | 23:27:18 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 36 - Romantic Date

Previous:
Tillsist satt vi och skrattade hysteriskt på stolarna. Vi var för upptagna av att skratta för att vi skulle känna hur regnet ösade ned på oss. Jag slutade att skratta och tittade på min blöta kropp, Justin log mot mig och tog min hand och drog upp mig så vi stod några centimeter ifrån varandra. Jag torkade bort några regndroppar som var på Justins näsa och log mot han. Justin kom närmre mig och tillslut möttes vi i en lång och passionerad kyss...
Jag och Justin satt och höll varandra i händerna medans vi åkte i bilen, vi alla hade bestämt oss för att åka hem. Ändå om Patties vänner var där så hade vi inget annat att göra än att åka hem.
- Jag har en bra idé om vi kan göra imorgon, sa Sarah och jag höjde ena ögonbrynet och tittade på henne. 
- Jaså? sa jag och log mot henne, Sarah nickade och log. 
- Kan vi inte bara åka till stranden? sa hon och jag skrattade och tittade fram igen, Justin skrattade också och tittade i backspegeln på Sarah som tittade frågande på oss båda. 
- Okejdå, jag känner ändå bara för att slappa imorgon, sa jag och log mot Sarah som log stolt åt hennes idé. Jag skrattade tyst för mig själv innan jag tittade fram igen och väntade på att vi skulle komma hem. 
*
När vi hade parkerat bilen på framsidan så hoppade vi ut och jag skulle precis gå in när Justin tog tag om min arm och jag vände mig om och tittade frågande på han. Justin log mot mig och det gjorde så att jag också började att le. 
- Skulle du kunna tänka dig att gå på en dejt med mig ikväll? frågade Justin mig och tittade mig i ögonen med sina hundvalpsögon, jag skrattade och tog hans hand och log mot han. 
- Ja, såklart, sa jag och han drog mig intill sig och pussade mig på kinden. 
- Gör dig klar på en timme, jag hämtar dig sen. Jag måste göra dejten också ju, sa han och jag skrattade och smekte hans kind. Han log mot mig och kysste mig mjukt innan han hoppade in i bilen igen och åkte iväg. Jag stod och log rakt ut i ingentans när jag hörde att Sarah ropade mitt namn där inne, jag skakade på huvudet och sprang fort in. Vad skulle jag ha på mig? 
-Vad gjorde ni där ute? och vart är Justin? frågade hon och jag log mot henne. 
- Han bjöd mig på dejt, sa jag och log svagt mot Sarah, hon hoppade nästan upp och ned av glädje. Jag skrattade och log mot henne. 
- Vad ska du ha på dig? frågade hon och jag ryckte på axlarna och började gå till trappan när jag hörde några röster ifrån balkongen. Jag tittade snabbt ut och såg Pattie sitta och prata med 2 andra kvinnor i hennes ålder. Jag log och fortsatte att gå upp till mitt och Justins rum. 
Mitt i trappan hörde jag Sarah springa upp i trappan och några sekunder senare var hon bakom mig och hade börjat prata om vad jag skulle ha på mig. 
- Du måste ju låna en klänning av mig! Jag har jätte många! sa hon och jag skrattade ännu en gång. 
- Sarah, ta det lugnt. Det är bara en dejt, jag har gjort det innan, sa jag och tittade bak på henne. Hon tittade både chockat och frågande på mig. 
- Det är en dejt med din fantastiska pojkvän, du borde vara hur uppspelt som helt! sa hon och jag skrattade och tänkte till. Jag var uppspelt men visar inte det på det viset som Sarah gör det på.
- Okej, vad ska jag ha på mig? sa jag till Sarah när vi hade kommit in i mitt och Justins rum. Sarah log mot mig och gick ut från rummet och in på hennes rum och snart var hon inne hos mig igen med en vit gul klänning med ett svart band i midjan. Jag log mot henne och skrattade. 
- Jag har aldrig sett den förr, sa jag och gick fram till henne, hon ryckte på axlarna och gav den till mig. Jag skrattade och tittade mig i spegeln med klännigen framför mig. 
- Ta på dig den! sa Sarah och log mot mig, jag tittade på henne snabbt innan jag gick in på toan och bytte om. 
När jag kom in till rummet igen satt Sarah med smink saker i hennes händer och log mot mig, jag skrattade och tittade mig i spegeln. 
- Den måste du ha! nästan skrek hon bakom mig och jag skrattade igen och tittade på henne. min blick fastnade på klockan och jag såg att det hade redan gått en halv timma. Jag fick panik och sprang till Sarah och satte mig jämte henne. 
- Jag vill ha det naturligt med riktigt lite smink! sa jag och tittade stressat på henne, hon nickade och började sminka mig lite lätt. 
*
När sminkningen var klar gjorde hon mitt hår, först plattade hon det och sen lockade hon det så det blev volym och lätta lockar i håret. 
När hela jag var klar ställde jag mig i spegeln men saknade något, smycken. Jag sprang snabbt till bordet där jag hade lite olika saker på och tog fram armband, halsband och ögonhängen. Det var allt jag behövde. Sen tittade jag på Sarah som stod i dörröppningen och höll upp dörren så jag kunde skynda mig ned till nedervåningen. 
Precis när jag hade kommit ned så öppnade Justin dörren och log svagt mot mig, jag log svagt tillbaka och gick fram till han. 
- Vad tycker du? fågade jag han och han skakade på huvudet och smekte min kind. 
- Du är så vacker, sa Justin och jag kände hur det brände på mina kinder, han skrattade och kysste mig mjukt. Jag besvarade den och tittade han sen i ögonen. 
- Ska vi åka? frågade jag han och han nickade ivrigt och la sin hand på min rygg och följde mig ut, jag vinkade till Sarah innan han stängde dörren. 
Jag kände hur det pirrade i min mage, det skulle bli en riktigt spännande kväll. 
Justin öppnade min bildörr så jag kunde sätta mig och gick sen till förarsätet och satte sig och började köra, jag visste inte vart vi skulle men kände på mig att det skulle bli riktigt romantiskt. 
*
När Justin stannade bilen såg jag en restaurang som jag inte kände igen, Justin hoppade ut och gick till min sida och öppnade dörren. Jag log tacksamt mot han och gick ut ur bilen och kände lukten av hav. Jag började fundera på vart vi egentligen var, jag kände inte igen omgivningen eller något så det borde vara ganska långt hemifrån. 
- Kom, sa Justin och tog min hand och vi gick in till restaurangen och jag möttes av en tom och mordern sal med bord som var fint dukade. Nästan som den restaurangen vi var på innan idag fast mycket mer romantisk. 
- Ännu en okänd restaurang, sa jag och Justin skrattade och log mot mig, jag skrattade också och tittade runt mig. Ingen var här, antingen hade dom stängt eller hade Justin bokat hela restaurangen. 
- Bieber och Jackson? hörde vi en servitris säga och jag tittade på henne, Justin nickade och servitrisen log mot oss och började gå ut till balkongen. Där ute var en utsikt jag aldrig hade sett förut, det var hav och man kunde se solnedgången som precis skule gå ned. Jag tittade chockat runt mig och sen på Justin som log mot mig och kramade om mig bakifrån. 
- Jag älskar dig, viskade han till mig, hans röst gjorde så att jag började rysa och jag började le svagt. 
- Jag älskar dig med, viskade jag tillbaka och gick efter servitrisen till ett bord som satt precis vid vattnet, jag stod och tittade ut på vågorna som bildades av vattnet. Det var så vackert att se. 
Justin drog ut min stol och log mot mig, jag skrattade och satte mig på stolen och tittade på han när han satte sig jämte mig och tog min hand som låg på bordet. 
- Lika vackert som du, sa han och pussade min hand, jag började le svagt mot han. Han var verkligen en gentleman. 
- Ni ville ha spagetti, sa sevitrisen och jag tittade på Justin som nickade och log mot mig, jag skrattade och tittade ut på havet. Jag kunde inte slita blicken från det oranga havet som var nästan precis under oss. 
- Det kommer strax, sa hon och gick iväg, jag tittade på Justin som log mot mig. 
- Jag har en överaskning till dig sen, jag tror att du kommer gilla det, sa han och jag kunde inte hjälpa att jag blev nyfiken på vad det var. Jag älskade verkligen överaskningar. 
- Då blir du inte förvånad om jag gör det, sa jag och tittade på våra händer som låg på varandra på bordet, Justin var en sån gullig pojkvän. Världens bästa!
Efter en stund kom maten till bordet och vi började äta, vi skulle äta av samma talrik och bara det var riktigt gulligt! 
- kan jag få säga en sak? sa Justin och jag tittade frågande på han men nickade och såg hur han ställde sig upp och log mot mig. 
- Du betyder allt för Katie, varje gång jag ser dig pirrar det i min mage. Allt som har hänt i mitt liv är pågrundav 2 personer och den ena är dig jag vill verkligen tacka dig för att du fortfarande stannar hos mig ändå om jag ha gjort fel. Jag började älska dig när jag var liten och kommer sluta när jag ligger i min grav med dig som mitt sista minne i livet, sa han och jag kände tårarna bakom ögonlocken. 
- Jag älskar dig Katie, sa Justin och böjde sig ned och kysste mig mjukt, jag besvarade kyssen och tittade han i ögonen. 
- Jag kommer alltid att älska dig med Justin, sa jag och kysste han igen.
*
När vi hade varit på retaurangen i timmar och tittat på solnedgången ville Justin visa mig sin överaskning, jag började lite nervös över vad det var. 
- Snart är vi framme, sa Justin och jag hoppade nästan av glädje, han skrattade och parkerade bilen. Det var för mörkt att se vart vi var men jag såg lampor lysa lite överallt. 
- Framme, sa Justin och log mot mig innan han gick ut och öppnade min dörr, jag gick ut och tittade runt mig. Det var fortfarande för mörkt för att se vart vi var. 
- Kom, sa Justin och tog min hand och vi gick sakta genom en stig som  var ganska lång, det hade börjat bli lite kallt och såklart såg justin det. 
- Här, sa han och tog av sig sin kavaj och gav den till mig, jag skakade på huvudet. 
- Då fryser ju du, sa jag och log svagt mot han. 
- Nejdå, sa han och la kavajen om mig och jag kände mig riktigt trygg nu, allt var perfekt. 
Efter en liten stund vände Justin mig om och sa till mig att jag skulle blunda. Jag skrattade och började bluda  och Justin började leda mig vart vi skulle gå. 
När vi stannade vände Justin mig om igen. 
- Titta, sa han och jag öppnade ögonen och såg Justin le mot mig, jag tittade frågande på han men när han vände mig om och jag fick se det fantastika huset som var framför mig höll jag på att svimma av glädje...

Jag fick sånt dåligt samvete så jag skrev klart det idag och för eran skulle blev det ett långt också, jag hoppas att ni tycker om det. 
8 Kommentarer för mer!
 
2012-06-23 | 19:54:52 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Inte idag..

Ett kapitel kommer inte komma upp idag, jag har verkligen inte tid att sitta och skriva hela dagarna och jag är riktigt ledsen över det! 
Jag hoppas att ni verkligen förlåter mig över den dåliga uppdateringen! Jag är verkligen riktigt ledsen! 
Jag kommer at skriva klart kapitlet så snabbt som möjligt, jag lovar att jag verkligen ska försöka att få det klart imorgon eller nästa vecka. Längre tid ska det inte gå!
2012-06-20 | 11:37:04 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 35 - Kissing in the rain

- Det var länge sen, sa jag till henne och hon skrattade och kysste mig mjukt. Jag besvarade kyssen och tittade på Sarah som SMSade med någon. Jag brydde mig inte mer om det och istället tittade jag Katie i ögonen. 
- Kan jag bjuda på fika? frågade jag henne och hon log mot mig och nickade, jag skrattade och tog hennes hand och gick till dom andra...

Katie's Perspektiv
Vi satt i bilen och var påväg till ett kafé, ikväll ville inte vi vara hemma för att Pattie skulle ha några kompisar hemma så vi bestämde oss för att göra olika saker i stan. 
- Vad tänker du på? frågade Justin och jag skakade på huvudet och log mot han, han log mot mig också och tog min hand men hade fortfarande en hand på ratten. 
-  Det står att det ska börja regna sen, sa jag till Justin och Sarah. Justin ryckte på axlarna och log. Jag skrattade och tittade på Sarah som log. 
- Det finns faktiskt något som heter tak, sa hon och jag skrattade och tittade fram igen, Justin skrattade också och stannade plötsligt. Jag tittade runt mig och såg att han hade stannat utanför en restaurang som var ganska stor. 
- Blir detta stället bra? frågade han och jag och tittade frågnde på han och gick ut ur bilen, Justin kom snabbt efter oss och låste bilen. 
- Jag har aldrig varit här innan, sa jag och tittade på Justin. 
- Inte jag heller, sa han och jag skrattade och gick in.
Där inne var olika bord med rosor och sånt som dom har på olika restauranger som är dyra, jag tittade chockat på Justin som log mot mig. 
- Justin, vi skulle till ett kafé! sa jag till han och Justin ryckte på axlarna och kramade mig och skrattade. 
- Kan man inte skämma bort tjejer ibland? sa han och jag skrattade och kysste han när vi hörde några som viskade till varandra. Jag tittade runt mig och såg att många tonåringar och gamlingar som tittade på oss, jag tittade ned på golvet och kände att det brände på mina kinder. 
- Katie, sa Justin och lyfte upp min haka, jag skrattade och skakade på huvudet. Justin log och pussade mig lätt på munnen innan han gick till kassan och frågade efter ett privat bord. 
- Det enda vi har är uteplatser, sa hon till Justin som tittade på oss, jag ryckte på axlarna. Samma gjorde Sarah och Justin skrattade.
- Finns det något ledigt? frågade han och hon i kassan log och nickade, hon tog menyer under kassan och gick ut till uteplatserna. 
Uteplatserna var lika fina som dom där inne, med rosor på bordet och dukade med olika glas och dyra tallrikar. Undra hur dyrt det var här...
Jag kände ett par armar om mig bakifrån och skrattade och vände mig om och såg Justin som log svagt mt mig. 
- Hejsan, Shawty, sa han och jag smålog och kysste han mjukt, han besvarade den och log mot mig. 
- Kan jag få era autografer? hörde vi en liten tjej röst säga jämte oss, jag tittade frågande på den lilla flickan som log mot oss. Justin skrattade och satte sig ned på knä. 
- Såklart, vad heter du? frågade han henne och hon sken upp som en solstråle. 
- Alice, sa hon och Justin började skriva sin autoraf och "till Alice" och sånt sen gav han den till mig och jag stod som ett frågetecken med en lapp i mina händer. 
Jag började skriva mitt namn med skrivstil och faktiskt blev det jätte snyggt!
- Tack, sa hon och sprang in till sin mamma som stod i dörröppningen, jag log mot Justin som vände sig om och skrattade. 
- Din första skrivna autograf, sa han och jag nickade och tittade han i ögonen, han kysste mig mjukt och sen satte vi oss vid bordet som Sarah satt vid och tittade på menyn. 
- Har du hittat något gott? frågade jag henne och hon tittade på mig och nickade, jag skrattade och tog Justis hand under bordet. Han log mot mig och tittade sen på Sarah som fortfarande letade efter en rätt som hon ville ha.
- Är du snart klar? frågade jag henne och hon tittade på mig och skakade på huvudet, jag skrattade och tittade på Justin som log. 
Plötsligt kände jag en regn droppe på min axel, jag tittade upp och fick flera i mitt ansikte. Justin började skrattade och jag slog löst till han på armen och tittade surt på han men kunde inte hålla mig för skratt.  Tillsist satt vi och skrattade hysteriskt på stolarna. Vi var för upptagna av att skratta för att vi skulle känna hur regnet ösade ned på oss. Jag slutade att skratta och tittade på min blöta kropp, Justin log mot mig och tog min hand och drog upp mig så vi stod några centimeter ifrån varandra.  Jag torkade bort några regndroppar som var på Justins näsa och log mot han. Justin kom närmre mig och tillslut möttes vi i en lång och passionerad kyss...

Jag jobbar på att ge er kapitlerna så snabbt som möjligt! Jag har sommarlov och kan inte bara sitta vid datorn hela dagarna! :) Det är också därför jag vill ha lite kommentarer, då blir jag glad och gör ett kapitel fortare.
8 Kommentarer för mer!
 
2012-06-17 | 19:11:14 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 34 - So, you and Katie?

Previous: 
Justin kysste mig mjukt och jag besvarade kyssen, han kysste sen mig runt halsen och tittade sen mig i ögonen igen och log. 
- Är du säker? sa han och jag nickade och kysste han mjukt, han besvarade kyssen och jag smekte hans kind.
- Jag älskar dig, Justin, sa jag och kysste han igen, Justin log mot mig och pussade mig lätt på kinden och smekte min kind. 
- Jag älskar dig också, Katie, sa han och började kyssa mig mer passionerat...

Jag vaknade av att jag hörde någon säga mitt namn, jag öppnade sakta ögonen och gäspade. 
- Ja? sa jag och såg att det var Sarah som hade kommit och satt sig på sängen. Jag log svagt mot henne och hon skrattade. 
- Justin är där nere, sa hon och log mot mig, jag började le större och tittade ned på mina händer. Sarah satte sig jämte mig och skrattade. 
- Han ska till en radiointevju idag, du får hänga med, sa hon och jag sken upp som en sol och nickade. 
- Såklart vill jag hänga med! sa jag och hoppade upp ur sängen till garderoben och rotade igenom hela efter bra kläder. Jag hittade ett tukost linne och ett par vita shorts, till det tog jag några smycken. När jag var klar tittade jag på Sarah som satt och skrattade åt mig. 
- Kom nu! sa jag och drog i hennes hand och gick snabbt ned till köket, där nere var Pattie och Justin och båda satt och åt frukost. Jag gick tyst bakom Justin och satte mina händer för hans ögon och log. 
- Hej, viskade jag i hans öron och Justin skrattade och vände sig om och drog in mig till sig. 
- Godmorgon min prinsessa, sa han och jag log mot han och kysste han mjukt, han besvarade kyssen och tittade mig i ögonen. 
- Vill du hänga med till intevjun? frågade han och smekte min kind, jag nickade och pussade han lätt på munnen och log mot han igen. 
- Bra, sa han och kysste mig innan vi tittade på Pattie och Sarah som båda satt och log mot oss. Jag skrattade och satte mig på stolen jämte Justin och tog frukost. 
- Så, ska ni göra något speciellt idag? frågade Pattie oss och jag tittade på Justin och log och skakade på huvudet. Justin gjorde samma sak och pattie skrattade åt oss. 
- Okej, jag tänkte att ni kanske skulle kunan titta på bio eller något? Jag har bjudit över en gammal vän hit och ni behöver inte vara hemma om ni inte vill, sa Pattie och jag tittade på Sarah som log mot mig. Jag skrattade och tittade på Justin som också log mot mig. 
- Vi kan komma på något, sa jag till Pattie som skrattade och nickade. 
Vi åt upp våran frukost och gjorde oss klara för att åka till intevjun, detta var första gången jag var på en intevju. Det skulle bli intressant att höra vad dom frågar Justin varje gång. 
*
När vi var framme  hoppade vi ut ur bilen och gick snabbt in i radiohuset, det var massor av fans utanför som skrek våra namn och frågade hur vi mådde. 
Jag pustade ut när vi hade satt oss på soffan och väntade på att det skulle bli Justins tur att prata i radion. Justin är van vid detta men jag är inte riktigt det än. Alla som skriker våra namn och frågar oss massor av konstiga frågor. 
- Vad tänker du på? frågade Sarah mig och satte sig jämte mig, jag log mot henne men skakade på huvudet. 
- Inget, sa jag, hon skrattade tyst och tittade på han som pratade i radion, jag tittade på Justin som satt mittemot han och snurrade på sin stol. Jag skrattade tyst för mig själv och tittade sen på Sarah igen, hon tittade på mig och log svagt. 
- Kommer du ihåg när du sa att vi skulle berätta allt för varandra? sa hon och jag skrattade och nickade. 
- Ja, sa jag och hon tittade ned i sitt knä och upp på mig igen med ett leeden på hennes läppar. 
- Vad har hänt mellan dig och Justin? Jag ser att ni är riktigt "på" varandra idag, sa hon och jag slog henne på armen och skakade på huvudet men kunde inte hjälpa att le. 
- Tänkte väl det, sa hon och jag skakade på huvudet igen och tittade på Justin för att plötsligt hörde jag hans röst i högtalarna. 
Justin's Perspektiv
- Jag har hört att du och Katie Jackson är i en liten... "paus"? frågade han och jag tittade ned på mina änder men skakade på huvudet. 
- Nej, då har du hört fel. Vi är i våra bästa dagar, sa jag och han skrattade och nickade. Jag log och tittade på Katie som log mot mig med sitt söta leende. 
- I alla fall har dina fans frågat massor av frågor idag, det mesta är om dig och Katie men det finns också sånna som "hur mår Justin idag", sa han och jag skrattade och nickade. 
- Bättre än inget, sa jag och han skrattade och tittade ned i sitt papper. Jag skrattade med och hörde Katie och Sarah sitta och skratta bakom mig. 
- Ja, Justin. Ditt nya album släpps snart, spännande? sa han och jag nickade och log. 
- Ja, albumet är nytt och visar att jag har förändrats, sa jag och han nickade och tittade på mig och log. 
- Det ska heta Believe och som du har sagt ska det visa hur mycket du har förändrats men såklart kommer du alltid att vara kidrauhl, sa han och jag nickade och skrattade. Han skrattade också och log.
*
När hela intevjun var klar gick jag ut till soffan som Katie och Sarah satt på och kände Katies armar om mig. Jag log och pussade henne på kinden. 
- Det var länge sen, sa jag till henne och hon skrattade och kysste mig mjukt. Jag besvarade kyssen och tittade på Sarah som SMSade med någon. Jag brydde mig inte mer om det och istället tittade jag Katie i ögonen. 
- Kan jag bjuda på fika? frågade jag henne och hon log mot mig och nickade, jag skrattade och tog hennes hand och gick till dom andra...

Inte det bästa kapitlet som jag någonsin skrivit menmen, kämpade med det här! :)
Hoppas i alla fall att ni tycker om den, förlåt för att ni fic vänta länge på det!
7 kommentarer för mer!
2012-06-14 | 20:40:36 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Ledsen.. igen!

Jag är så ledsen men jag har inte hunnit skriva något idag och imorgon har jag skolavslutning så då hinner jag inte heller. Jag är riktigt ledsen men ni får stå ut! :)
2012-06-12 | 18:57:20 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 33 - You Are My Everything!

Previous:
Jag parkerade och sprang mig ut ur bilen och in på dagiset utan att låsa bilen, där inne såg jag ingen men när jag såg han sitta och hålla i massor av barn och skrattade med dom och lekte med dom. Stannade jag och visste bara nu vad jag hade missat, hur mycket han betydde för mig!
Han ställde sig upp och gav barnen till en vuxen och skulle precis gå in när han såg mig, jag mötte hans ögon och jag stod som fryst och tittade in i hans ögon.
- Jjustin, sa jag tyst...
Jag parkerade och sprang mig ut ur bilen och in på dagiset utan att låsa bilen, där inne såg jag ingen men när jag såg han sitta och hålla i massor av barn och skrattade med dom och lekte med dom. Stannade jag och visste bara nu vad jag hade missat, hur mycket han betydde för mig!
Han ställde sig upp och gav barnen till en vuxen och skulle precis gå in när han såg mig, jag mötte hans ögon och jag stod som fryst och tittade in i hans ögon.
- Jjustin, sa jag tyst...

(lyssna medans ni läser!)
Justin's Perspektiv 
Allt stod stilla, det kändes som om allt var i en dröm när alla andra är borta och man bara hör sina egna andetag.
Jag började gå sakta till Katie och stannade halvägs, Katie kom sakta fram till mig och la sin hand på min kind. 
- Justin, sa hon och tittade mig i ögonen, jag började le svagt och la min hand på hennes kind. 
- Hej, sa jag och hon log och tittade på min mun innan hon kysste mig mjukt, jag besvarade kyssen och märkte att jag hade saknat henne så mycket. Allt var dåligt utan henne, att ha henne i mitt liv gjorde hela mig varm och allt kändes perfekt!
- Förlåt, sa hon och jag skakade på huvudet. 
- Det var jag som gjorde fel, katie! sa jag och tittade henne i ögonen igen. Hon skakade på huvudet och kramade om mig, jag besvarde kramen och pussade henne på kinden. 
- Jag borde inte ha ringt dig! Du har rätt till att vara med dina vänner! sa jag till Katie och jag såg en tår rinna ned för hennes kind, jag torkade bort den och kramade om henne igen.
- Jag älskar dig, Katie! Jag skulle inte skrikit på dig i telefonen när du hade roligt med Nate! sa jag och hon tittade mig i ögonen och skakade på huvudet, jag smekte hennes kind och kysste henne mjukt. 
- Jag har saknat dig, jag älskar dig så mycket! Jag gjorde ett misstag och jag är så ledsen, allt var mitt fel! sa jag och hon tog tag om mina kinder och skakade på huvudet. 
- Sluta säg att det är ditt fel, Justin! Det är bådas fel, vi båda gjorde fel men allt är okej nu! sa hon och det började forsa ned tårar ned för hennes kinder, jag kände några tårar ned för mina kinder men brydde mig inte om det. Allt som jag brydde mig om just nu var Katie!
- Kom, sa jag och tog hennes hand, Katie log mot mig och vi började springa ut till stranden som låg ganska nära dagiset. Katie hängde med mig när jag sprang och allt kändes som om vi levde i en saga när man sprang på straden och levde lyckliga i alla sina dar. 
Jag stannade precis där vattnet började och vände mig om och log mot Katie som log mot mig. Jag tryckte in henne intill mig och vi möttes i en lång och passionerad kyss. 
Katie tittade på mig med sina bruna fantastiska ögon och log svagt mot mig, hon tog min hand och började gå baklänges. Jag gick och tittade på henne precis som om hon var en ängel, plötsligt började hon att springa och skrattade. Jag började också skratta också och sprang efter henne, när jag kom ifatt henne bärde jag upp henne i min famn och gick ut i vattnet och kysste Katie mjukt. Hon besvarade kyssen och tittade mig sen i ögonen. 
*
Katie's Perspektiv
Jag stängde bildörren och tittade på när Justin låste dörren och började gå in när han märkte att jag tittade på han. Han vände sig om och tittade frågande på mig, jag skrattade och gick fram till han. 
- Inget, sa jag och gick in genom dörren, Justin kom snabbt efter mig och jag kände ett par armar runt min midja, jag tittade bakom mig och kände att Justin pussade mig i nacken och ned på min axel. Jag vände mig om och tittade in i hans ögon. Han lutadae sig fram och kysste mig mjukt, jag besvarade kyssen och tittade sen  han i ögonen igen. 
- Jaså? hörde vi Sarah säga bakom oss och jag tittade chockat på henne, hon stod och log mot oss och jag log mot henne. 
- Jag kan inte hjälpa att tycka att ni är söta! sa hon och tittade ned på golvet, jag skrattade generat men slutade när Justin lyfte upp mitt huvud och pussade mig lätt på munnen. Jag log mot han och tog hans hand, han log svagt mot mig och jag började gå upp för trappan. Justin hängde sakta efter mig, i sovrummet gick jag närmre och närmre han och jag såg hur han log svagt mot mig. Jag log också och la mina armar om honom och kysste han mjukt, kyssen blev mer och mer passionerad. Jag la mig på sängen med Justin på mig och jag snart tittade jag in i hans ögon när han drog av min tröja och jag drog av hans, allt kändes helt fantastiskt. Det var bara jag och Justin, jag älskade han så mycket!
Justin kysste mig mjukt och jag besvarade kyssen, han kysste sen mig runt halsen och tittade sen mig i ögonen igen och log. 
- Är du säker? sa han och jag nickade och kysste han mjukt, han besvarade kyssen och jag smekte hans kind.
- Jag älskar dig, Justin, sa jag och kysste han igen, Justin log mot mig och pussade mig lätt på kinden och smekte min kind. 
- Jag älskar dig också, Katie, sa han och började kyssa mig mer passionerat...

Hoppas att ni tyckte om kapitlet, det blev lite kort men jag hade inga fler idéer i detta kapitlet! :)
7 Kommentarer för mer!
2012-06-11 | 19:18:14 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Ledsen!

Jag har inte haft tid att skriva så mycket idag men ska skriva så mycket jag kan, jag vet inte om den kommer upp idag men imorgon kommer den!
Om ni vill veta exakt när den kommer upp gilla sidan på facebook HÄÄR!
eller följ bloggen på bloglovin som det också kommer upp exakt när ett kapitel har kommit upp! Det är en blå knapp i menyn här på bloggen eller gå in HÄÄR!
2012-06-10 | 18:38:40 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 32 - Mistake...

Previous:
- Jag vet inte, sa jag tyst och tittade ned i bordet igen.
- Alla måste bråka någon gång! annars har man inte ett bra förhållande, sa hon och jag tittade på henne och log tacksamt.
- Hur mår Justin? frågade jag henne hon tittade ned och sen upp på mig med ledsen min.
- Han ångrar vad han har gjort, sa hon och log mot mig innan hon började göra frukost.
Jag gick till min mobil som var vid andra sidan av bordet och svarade påm SMSet.
"Visst, jag hämtar dig om en halv timme!"
Skrev jag in och läste om den många gånger innan jag skickade det...
- Jag vet inte, sa jag tyst och tittade ned i bordet igen.
- Alla måste bråka någon gång! annars har man inte ett bra förhållande, sa hon och jag tittade på henne och log tacksamt.
- Hur mår Justin? frågade jag henne hon tittade ned och sen upp på mig med ledsen min.
- Han ångrar vad han har gjort, sa hon och log mot mig innan hon började göra frukost.
Jag gick till min mobil som var vid andra sidan av bordet och svarade påm SMSet.
"Visst, jag hämtar dig om en halv timme!"
Skrev jag in och läste om det många gånger innan jag skickade det...

När jag hörde steg i trappan stelnade jag till, det fick inte vara Justin!
- Godmorgon, sa Sarah tröttsamt och gäspade, jag pustade ut och lugnade ned mig igen. Jag tittade på henne och log innan jag tittade ned i min mobil som plingade till.
"Bra, ta med badkläder ;)"
Jag läste om det igen och gick sen till trappan men väntade när jag kom på att Justin var där uppe, jag stod och tvekade en lång stund innan jag bestämde mig för att gå upp till han och hämta min bikini.
Jag gick sakta upp för trappan och gick in i rummet, på sängen satt Justin inne i sin mobil och SMSade med någon. Min blick fastade på han och plötsligt gick jag in i garderoben, Justin tittade snabbt upp på mig och jag tittade bort och letade efter min bikini i garderoben.
Jag hade rotat runt i hela men hittade inga av mina bikinis.
- Vart är min bikini? frågade jag tyst och tittade på Justin, han tittade på mig och började gå till balkongen. Jag hängde sakta efter och när jag såg den sprang jag fram före Justin och tog den och vände mig snabbt om för att gå när jag stoppades av Justin som var några centimeter ifrån mitt ansikte. Det enda jag kunde tänka på var hans underbara hasselbruna ögon som jag tittade in i.
- KATIE! skrek Sarah nedifrån och jag tittade snabbt ned på golvet, jag hörde hur Justin suckade tyst och jag kämpade för att inte krama han.
- Hejdå, sa jag och sprang ut ifrån rummet och ned till Sarah som hade ropat på mig. Jag tittade frågande på henne när jag stod nedanför trappan och väntade på att hon skulle prata.
- Nate är här, sa hon och jag suckade, jag skulle ju hämta han. Jag gick till ytterdörren och såg Nate stå i den och le mot mig.
- Jag vet att du skulle hämta mig men jag hade tid över, sa han och jag log svagt mot han och nickade.
- Ingen fara, jag ska bara byta om, sa jag och gick in på toan och tog snabbt på mig min bikini. Sen gick jag ut igen och gick till Nate som fortfarande stod i dörröppningen och väntade på mig.
Jag tog på mig mina skor och tog min väska som jag hade packat med handdukar och sånt som man behvde när man skulle bada.
- Hejdå, sa jag och log mot Pattie och Sarah och båda log mot mig och vinkade, precis när vi skulle gå ut såg jag Justin gå ned för trappan. Jag suckade och började gå till Nates bil.
*
Efter 10 minuter stannade vi vid stranden och vi hoppade ut, jag tittade runt mig och såg massor av folk som badade. Jag kände inte alls för att bada, men vad gör man inte för sina vänner?
- Det är ganska mycket folk men går det bra ändå? frågade Nate mig och jag nickade och började gå till stranden.
Nate gick fram till ett gäng med både tjejer och killar, jag tittade frågande på alla han hälsade på.
- Katie, detta är mina vänner! sa Nate och jag log svagt mot dom och la min handduk på stranden och tog av mig kläderna så jag bara hade bikinin kvar. Sen la jag mig på handduken och tittade upp på den blåa himlen som var fyllld av några vita moln.
- Hänger du med i, Katie? frågade Nate mig och jag tittade på han och skakade på huvudet. Han nickade och sprang ifatt sina andra vänner som snart var i vattnet.
Jag tog fram min mobil och låste upp och gick in på bilder, nästan alla bilder var på Justin. Jag log åt hur söt han var på dom, jag saknade han. Att ha hans armar om mig, kyss hans mjuka läppar. Varför gör jag såhär? Bara för ett enda samtal?
(lyssna medans ni läser!)
Jag satt och tittade igenom alla bilder som han hade tagit på sig själv, ibland skrattade jag och ibland kände jag tårarna bakom ögonlocken.
Allt detta var för inget, ett samtal och jag hade varit sur på han i flera timmar? Det är faktiskt okej att vara orolig för sin flickvän men tydligen inte för mig, han sa åt mig att komma hem. Jag förstår nu varför han var sån, jag hade varit borta i flera timmar och han ville att jag skulle komma hem och jag blev sur på han?
-
Jag tog mina saker och Nates bilnycklar och sprang det snabbaste jag kunde till bilen och startade den, jag visste inte vart jag skulle men jag visste att jag skulle till Justin!
Jag tog fram min mobil och ringde till Sarah, efter 3 signaler svarade hon.
- Vart är Justin? sa jag uppspelt till henne.
- Han åkte till en photoshoot någonstans, jag vet inte vart men.. jo, vid dagiset.. ehh jämte studion! sa hon och jag nickade och log för mig sjäv.
- Tack, hejdå, sa jag och la på innan hon kunde fråga varför jag frågade vart han var.
Jag började köra fort, utan att bry mig hur fort det gick. Jag skulle träffa Justin, jag skulle säga förlåt!
Jag parkerade och sprang mig ut ur bilen och in på dagiset utan att låsa bilen, där inne såg jag ingen men när jag såg han sitta och hålla i massor av barn och skrattade med dom och lekte med dom. Stannade jag och visste bara nu vad jag hade missat, hur mycket han betydde för mig!
Han ställde sig upp och gav barnen till en vuxen och skulle precis gå in när han såg mig, jag mötte hans ögon och jag stod som fryst och tittade in i hans ögon.
- Jjustin, sa jag tyst...

Kapitel 32, vad tror ni kommer hända? :)
6 kommentarer för mer!
2012-06-09 | 13:50:11 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 31 - Can I sleep alone tonight?

Previous:
När jag hade ringt 5 gånger hade hon inte svarat än, jag hade blivit ledsen, besviken och orolig på samma gång. Jag höll till och med på att gråta för jag visste inte vart hon var eller vad hon gjorde.
Plötsligt ringde min mobil och jag tittade spänt på skärmen och såg att det var Katie, snabbt svarade jag.
- Katie! Vart är du!? sa jag snabbt och oroligt, jag hörde Katie prata med någon annan.
- KATIE! skrek jag och då slutade dom att prata...
När jag hade ringt 5 gånger hade hon inte svarat än, jag hade blivit ledsen, besviken och orolig på samma gång. Jag höll till och med på att gråta för jag visste inte vart hon var eller vad hon gjorde.
Plötsligt ringde min mobil och jag tittade spänt på skärmen och såg att det var Katie, snabbt svarade jag.
- Katie! Vart är du!? sa jag snabbt och oroligt, jag hörde Katie prata med någon annan.
- KATIE! skrek jag och då slutade dom att prata...

- Justin, vad är det? sa Katie i telfonen, jag tittade ned på golvet och skakade på huvudet.
- Vem är Nate? frågade jag henne, det tog en stund för henne att svara.
- Han är min barndomsvän, sa hon och jag suckade.
- Kan du inte bara komma hem? frågade jag henne.
- Justin, jag har roligt med Nate, klockan är bara 7...
- Jag blev orolig, Katie. Kan du inte bara komma hem!? sa jag snabbt och argt, Katie suckade och plötsligt avbröts vårat samtal, jag tittade på telefonen innan jag slängde telefonen på soffan och hörde hur den landade på golvet istället.
Jag satte mig på soffan och gömde mitt huvud i mina händer, jag kände en hand på min axel och tittde upp. Det var Sarah som hade satt sig jämte mig.
- Jag vet hur du känner dig, ensam och besviken. När Katie lämnade oss för att vara med Nate visste jag att hon skulle stanna med han länge, jag känner inte ens han. Det var innan hon träffade oss hon lärde känna Nate.. sa Sarah och tittade ned i sitt knä.
Plötslig öppnades dörren och Katie kom in och tittade snabbt på mig innan hon började gå till trappan, jag sprang snabbt fram till henne och stoppade henne.
- Katie, sa jag och hon tittade ned, jag lyfte upp hennes haka.
- Kan jag få sova i ett eget rum ikväll? sa hon med en min som jag inte kände igen, helt tom.
- Va? sa jag och hon suckade och backade undan mig, jag tog hennes hand men hon släppte den. Jag visste inte vad jag skulle göra, vad har jag gjort?
- Okej, jag sover i soffan, sa hon och tittade mig snabbt i ögonen innan hon gick upp till toan och låste, jag tittade på Sarah som tittade på mig med en orolig och ledsam blick, jag tittade ned på golvet och visste att jag hade gjort något som jag skulle ångra...
*
Katie's Perspektiv
Jag vaknade av att jag låg på golvet vid soffan, jag suckade och ställde mig upp. Snabbt tittade jag runt mig om Justin eller någon var uppe men såg ingen, jag pustade ut och satte mig ned på soffan.
Jag som trodde att det skulle bli en rolig tid i LA, men igen blir allt skit!
Sakta började jag gå till trappan och upp till Justins rum, jag kallade det så nu för att jag inte sov där längre. Det gjorde ont men.. jag vet inte..
Jag gick in och gick till garderoben när jag hörde någon ställa sig upp och känd en blick på min nacke, jag vände mig om och möttes av Justin som tittade ledsamt på mig. Jag skakade på huvudet och tog kläderna jag skulle ha och började gå ut. Innan jag hann halvägs tog Justin tag om min arm och stoppade mig, jag stod och tittade på dörren som om den skulle öppnas när jag tittade på den.
- Katie, prata med mig! sa Justin och jag kämpade för att inte titta på han.
- Jag är ledsen för vad jag gjorde men du kan inte bara ignorera mig! sa han och jag bet mig själv i läppen för att inte börja gråta av hur han verkligen led av vad han hade gjort.
- Snälla, titta på mig, sa han och jag tittade ned i marken och ryckte mig loss av hans grepp och gick ut från rummet och in på toan och satte mig på toalocket. Jag kände tårarna bakom ögonlocken men ville verkligen hålla dom inne.
Jag satt och stirrade in i väggen och tänkte på vad mycket Justin har gjort för mig, åkt hit för jag ville åka ifrån allt och han har varit allt för mig. Vad gör jag?
Jag skakade bort alla mina tankar och satte på mig kläderna jag hade valt ut och låste upp toaletten och gick ut, jag mötte ingen på vägen och hörde inget från rummen.
Snabbt sprang jag ned och tittade runt mig, ingen. Jag pustade ut och satte mig på kökstolen och la mina händer för mitt ansikte. Jag förlorade min mamma, Liam, pappa och snart Justin. Hela mitt liv faller samman och jag klarar inte av allt som händer mig!
Plötsligt stördes jag av att jag fick ett SMS, jag tittade på skärmen och såg att det var Nate. Jag la ned telefonen igen men tog upp den lika snabbt.
"Hej, kanske träffas idag? Vi hade ju roligt igår? :)"
Jag skakade på huvudet och puttade mobilen ifrån mig.
- Katie, hörde jag Pattie säga, jag tittade upp på henne och såg att hon var i trappan.
- Vad hände med er igår? frågade hon och satte sig jämte mig, jag skakade på huvudet. Hon la sin hand på min axel och log svagt mot mig.
- Jag vet inte, sa jag tyst och tittade ned i bordet igen.
- Alla måste bråka någon gång! annars har man inte ett bra förhållande, sa hon och jag tittade på henne och log tacksamt.
- Hur mår Justin? frågade jag henne hon tittade ned och sen upp på mig med ledsen min.
- Han ångrar vad han har gjort, sa hon och log mot mig innan hon började göra frukost.
Jag gick till min mobil som var vid andra sidan av bordet och svarade påm SMSet.
"Visst, jag hämtar dig om en halv timme!"
Skrev jag in och läste om den många gånger innan jag skickade det...

Det kanske inte är det bästa kapitlet menmen, ni får ett i alla fall :)
6 kommentarer för mer!
2012-06-08 | 15:05:56 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 30 - Nate?

Previous:
Tillslut hittade vi kaféet och gick in och satte oss i hörnet, vi hade redan fått några som ville ta foto med oss och ville inte få för mycket uppmärksamhet.
- Jag vet redan mycket om dig, Katie. Man hör mycket med Justin men inte om dig Sarah? sa pattie och jag skrattade och tittade på Sarah som log mot henne.
- Det finns inte så mycket att berätta men..
- HEY, KATIE? hörde jag en välbekant röst skrika bakom mig...
Tillslut hittade vi kaféet och gick in och satte oss i hörnet, vi hade redan fått några som ville ta foto med oss och ville inte få för mycket uppmärksamhet.
- Jag vet redan mycket om dig, Katie. Man hör mycket med Justin men inte om dig Sarah? sa pattie och jag skrattade och tittade på Sarah som log mot henne.
- Det finns inte så mycket att berätta men..
- HEY, KATIE? hörde jag en välbekant röst ropa bakom mig...

Jag tittade runt mig och såg ett bekant ansikte vid kassan som log mot mig, jag tittade frågande på han men såg sen vem det var. Jag sken upp som en sol och tittade på Sarah pch Pattie som satt och tittade frågande på mig. Jag log och ställde mig upp och började gå till kassan där han stod.
- Nate? sa jag när jag hade kommit fram och han log mot mig och nickade, jag skrattade.
- Det var länge sen va? sa Nate och jag nickade och log mot han, Pattie och Sarah kom mot oss med både frågande och nyfikna miner.
- Pattie och Sarah, detta är Nate. Min barndomsvän, sa jag och dom log och skakade hans hand, jag titatde på Nate igen.
- Detta är Pattie, min pojkväns mamma och min bästa vän, sa jag och la armarna om både Pattie och Sarah. Nate log och nickade.
- Jag kan inte fatta att det är du, det var.. 9 år sen, sa jag och han nickade och gjorde något i kassan och tittade sen på mig med ett leende på läpparna.
- Bor du här? frågade Nate mig och jag skakade på huvudet och tittade på pattie som log mot mig.
- Jag kom hit med min pojkvän och dom här, sa jag och log mot alla. Nate nickade och tittade ned i kassan igen.
- Jag slutar om.. 5 minuter, vill ni kanske träffas? frågade Nate och jag titatde på Pattie och Aarah som båda såg trötta ut. Jag tittade sen på Nate som log mot mig.
- Gärna, eller? sa jag och tittade på pattie och Sarah.
- Vet du vad? Jag kanske borde gå hem, han kanske redan är hemma, sa Pattie och jag tittade ned i marken, jag kände en känsla av ensahet utan Justin.
- Jag borde också åka hem med Pattie, jag är trött, sa Sarah och tittade på Pattie som log mot henne. Jag tittade på Nate och sen på Pattie och Sarah.
- Är det okej om jag är med Nate lite? Om han kan köra mig hem då, sa jag och log mot dom, Pattie nickade och kramade mig, samma gjorde Sarah och gick ut båda till min bil. Jag tittade på Nate och log.
- Jag väntar här, sa jag och gick ut från kaféet och ställde mig och tittade ned i marken.
Efter en stund kom han ut och log mot mig.
- Jag vet ett ställe, sa Nate och jag skrattade och log mot han.
- Varför är vi inte redan påväg? sa jag och började gå till parkeringen.
Nate stannade mig och log mot mig, plötsligt kramade han om mig och jag stod och tittade frågande på hans axel. Han avslutade kramen och tittade sen ned i marken.
- Förlåt men jag har saknat dig, sa han och jag log och skakade på huvudet.
- Det gör inget, sa jag innan vi började gå till hans bil.
*
Justin's Perspektiv
Jag satt på soffan och väntade tills mamma, Sarah och Katie skulle komma hem. Jag kunde inte hjälpa att sakna Katie, utan henne kände jag mig ensam.
Jag hörde steg utanför huset och in genom ytterdörren kom Sarah och mamma, jag tittade frågande på dom. Vart var Katie?
- Hej, sa mamma och kramade om mig, jag besvarade hennes kram men tittade sen frågande på henne.
- Var är Katie? frågade jag henne och hon började gå in till köket.
- Hon stannade i stan med.. Nate, tror jag att han heter, sa hon och jag började fundera vem Nate var. Jag kände inte igen namnet.
- Ta det lugnt, Justin. Dom var barnsomsvänner, sa mamma och jag satte mig i soffan igen och stirrade på den vita väggen. Vem var Nate?

- Justin? hörde jag mamma säga och jag öppnade snabbt ögonen och så att jag hade somnat i soffan, jag satte mig snabbt upp och tittade på klockan. Den var halv 7 på kvällen.
- Har Katie kommit hem? frågade jag mednas jag ställde mig upp, mamma skakade på huvudet och tittade ledsamt på mig.
Jag tog snabbt fram min mobil och ringde till Katie.
Det gick 5...6...7...8.. signaler och sen kom telefonsvararen, jag blev orolig och började gå runt i huset och ringde henne om och om igen om hon inte svarade.
När jag hade ringt 5 gånger hade hon inte svarat än, jag hade blivit ledsen, besviken och orolig på samma gång. Jag höll till och med på att gråta för jag visste inte vart hon var eller vad hon gjorde.
Plötsligt ringde min mobil och jag tittade spänt på skärmen och såg att det var Katie, snabbt svarade jag.
- Katie! Vart är du!? sa jag snabbt och oroligt, jag hörde Katie prata med någon annan.
- KATIE! skrek jag och då slutade dom att prata...

Jag blir så glad av alla era kommentarer och det är därför jag har börjar att göra 6 kommentarer för mer och sånt :)
6 kommentarer för nästa kapitel!
2012-06-06 | 17:16:39 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 29 - City...

Previous:
När vi hade tagit våra resväskor och kommit till bilen började vi åka til huset där vi skulle bo, Justin och Patties hus. Jag kunde knappt andas för jag var så uppspelt, jag hade aldrig varit så här glad i hela mitt liv. Att slippa allt hemma och bara börja om gjorde mig riktigt glad, och ha med min bästa vän och min bästa pojkvän gjorde mig mer gladare.
Efter en kvart var vi framme vid huset och vi gick ut ur bilen, när jag såg huset kunde jag inte fatta mina ögon. Det var nog det lyxigaste huset jag någonsin hade sett. Just nu visste jag att jag inte skulle ångra att jag hängde med!
När vi hade tagit våra resväskor och kommit till bilen började vi åka til huset där vi skulle bo, Justin och Patties hus. Jag kunde knappt andas för jag var så uppspelt, jag hade aldrig varit så här glad i hela mitt liv. Att slippa allt hemma och bara börja om gjorde mig riktigt glad, och ha med min bästa vän och min bästa pojkvän gjorde mig mer gladare.
Efter en kvart var vi framme vid huset och vi gick ut ur bilen, när jag såg huset kunde jag inte fatta mina ögon. Det var nog det lyxigaste huset jag någonsin hade sett. Just nu visste jag att jag inte skulle ångra att jag hängde med!

Jag gick med öppen mun in till köket och tittade runt mig, jag kände en arm om mig och såg att det var Justin som log mot mig.
- Stäng munnen, sa han och jag skrattade och stängde den, Justin skrattade också och smekte min kind.
- Ska jag visa vårt sovrum? sa han och jag log mot han och nickade, han tog min hand och vi gick upp till en dörr och Justin öppnade den sakta. Där inne möttes jag av gråbrun färg på väggarna, vita gardiner och vita sängkläder. Jag tittade chockat på Justin och sen gick jag in och tittade runt mig. Justin skrattade och satte sig på sängen, jag älskade verkligen rummet.
- Åhh, det är så fint! sa jag ioch satte mig jämte Justin som satt och log mot mig på sängen, han skrattade och tittade runt sig.
- Jag visste att du skulle gilla det, sa han och tog min hand och ställde sig upp. Jag hängde frågande efter han till en dörr, han öppnade den och där ute var det utsikt över havet. Jag höll på att hoppa upp och ned, han skrattade ännu mer och tittade ut.
- Kom, sa han och tog min hand ännu ne gång, jag följde efter han och när vi kom till en till dörr blev jag uppspelt. Han hade många dörrar i detta rummet, när han öppnade den såg jag en walk in closet. Jag började skratta och tittade på Justin som log mot mig.
- Var detta rummet ditt innan? frågade jag han och log svagt, han skrattade och skakade på huvudet.
- Nej, mammas. Vi byttade för att du skulle få ett tjejrum, sa Justin och jag log mot han.
- Vart ska Sarah sova? frågade jag han och han pekade på väggen, jag skrattade.
- Gästrummet, sa han och skrattade han med, jag nickade och gick närmre han. han la sina händer på min midja och kysste mig mjukt, jag besvarade den och log sen mot han.
- JUSTIN OCH KATIE! KOM NED! skrek Pattie nedifrån och jag hoppade av att hon skrämde mig, Justin tittade chockat på dörren och tog min hand och vi sprang snabbt ned till Sarah och Pattie som var där nere.
När vi kom in till köket tittade jag frågade på dom.
- Ja, mamma? frågade Justin och Pattie log mot han och pekade på dörren, där stod scooter, alfredo och hela hans crew. Han log och gick fram till dom och gjorde handslag med Alfredo.
- Du måste vara Katie, sa Scooter och Alfredo samtidigt och skrattade åt varandra när dom hade börjat gå fram till mig.
Scooter räckte fram handen och jag skakade den.
- Ja, det är jag, sa jag och log. Jag var beredd på att skaka Alfredos hand men vi möttes i en kram iställlet. Jag skrattade och besvarade kramen innan jag tittade på Justin igen. Han log mot mig och gick sakta fram till mig, Alfredo tittade på han och sen mig igen.
- Ingen dålig smak, bro! sa han och log, jag tittade generat ned i marken och Justin skrattade och kramade om mig.
- Kan vi få låna Justin i några timmar? frågade Scooter Pattie och mig, Pattie nickade och jag tittade på Justin och plötsligt lyfte han upp mig och kysste mig mjukt. Jag besvarade den och log mot han innan han släppte ned mig och smekte min kind.
- Jag älskar dig, sa han och pussade mig på kinden, jag log mot han.
- Jag älskar dig med, sa jag innan han gick till hans Crew och ut genom dörren. Jag tittade på Pattie och Sarah och log.
- Vad ska vi göra nu? frågade Sarah och Pattie skrattade och gick fram till oss.
- Det är på tiden att jag har en tjejdag, sa hon och jag tittade på Sarah som log, jag skrattade och gick till trappan.
- Jag ska bara byta om, sa jag och gick upp till Justins och mitt rum med ett leende på läpparna, att ha en tjejdag men Pattie och Sarah skulle bli riktigt roligt faktiskt. Min pojkväns mamma och min bästa vän umgås en hel dag, det blir bara bättre att vi är i LA!
Jag log för mig själv och rotade igenom min reväska efter shorts och någon tröja som jag kunde ha på mig, vi skulle ju bara vara ute.
Jag hittade ett par jeans shorts och ett vitt linne med en shorta till det, jag tittade mig i speglen snabbt innan jag tog min väska som låg på sängen innan jag gick ned till Pattie och Sarah. Dom stod och pratade med varandra och skrattade, när dom såg mig tog dom sina saker och log mot mig.
- Alla klara? frågade jag och båda nickade och log, jag nickade också och gick ut till min bil. Jag stannade och tittade på Pattie som tittade frågande på mig.
- Ska du eller jag köra? frågade jag och hon log och gick till min bil.
- Du får gärna köra, sa hon och jag log och nickade och öppnade dörren in till bilen och hoppade in, Pattie och Sarah hoppade också in och snart var vi påväg in till stan. Vi bodde nästan precis jämte, det tog bara några minuter att komma dit med bil. Det hade Justin sagt på flygplanet.
*
Jag parkerade äntligen bilen efter att Pattie hade krångel med att visa mig vägen, jag visste att jag inte fattade allt men att jag inte fattade vilket håll eller vilken väg gjorde mig förvirrad.
- Många svängar, va? sa Sarah och gick ut ur bilen, jag skrattade och nickade.
- Jag har aldrig fattat att jag är usel på att förstå när någon förklarar, sa jag och Pattie skrattade, jag skakade på huvudet och log.
- Alla är inte bra på allt, tjejer, sa hon och log mot oss båda, jag tittade på henne och skakade på huvudet igen.
- Jag vet, jag vet, sa jag innan vi började gå in till några klädaffärer som var i närheten, jag letade inte direkt efter kläder och gillade inte att shoppa så mycket men jag ville gärna lära känna Pattie mer, hon var ju ändå Justins mamma och vi hade inte direkt pratat så mycket innan Justin blev känd. 

Jag tittade runt lite på forever 21 och sen gick vi vidare till Gina och olika med bra kläder i, jag hittade en tunika,  en klänning och ett par skor. Jag behövde inte så mycket mer, jag hade redan kläder och dessutom ville jag inte ta slut på mina pengar bara för jag köper kläder.
- Kan vi inte gå till starbucks? frågade Sarah och jag tittade på Pattie och sen på Sarah igen.
- Okej, jag börjar bli trött i benen, sa jag och Pattie skrattade och nickade.
- Tänkte säga samma sak, sa hon, jag skrattade och började gå och leta efter starbucks. 

Tillslut hittade vi kaféet och gick in och satte oss i hörnet, vi hade redan fått några som ville ta foto med oss och ville inte få för mycket uppmärksamhet.
- Jag vet redan mycket om dig, Katie. Man hör mycket med Justin men inte om dig Sarah? sa pattie och jag skrattade och tittade på Sarah som log mot henne.
- Det finns inte så mycket att berätta men..
- HEY, KATIE? hörde jag en välbekant röst skrika bakom mig...

Jag känner att jag börjar få skrivlust igen, det kommer nog bli bättre uppdatering nu och vidare. Innan hade jag mycket att göra men nu är det snart sista veckan och då blir det lugnare! :)
6 kommentarer och sen lägger jag ut kapitel 30!
2012-06-06 | 09:35:34 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 28 - This is so amazing!

Previous:
- Jag kan imnte fatta att jag säger detta men ajg har alltid velat åka till LA, sa hon och jag skrattade och tittade på Justin som stod och log mot oss. Jag kunde inte hjäla att springa fram till han och slänga mina armar om honom.
- Jag älskar dig, viskade jag i hans öra och han log.
- Jag älskar dig med, så mycket, sa han och kysste mig mjukt.

Jag stod och tittade ut genom fönstret när Justin kramade om mig bakifrån.
- Vad tänker du på? frågade han mig och jag suckade och vände mig om och tittade han i ögonen.
- Jag vet inte, allt är så jobbigt nu, sa jag och han nickade och pussade mig i pannan, jag smålog mot han och tittade sen ned på golvet.
- Katie, du måste släppa vad som har hänt och tänka på framtiden.. med mig, sa han och jag log mot han och han skrattade och kramade om mig hårdare.
- Jag älskar dig Katie, du betyder allt för mig. Kom ihåg det, sa han och kysste mig innan han gick ut ur rummet så jag kunde packa klart. Imorgon skulle vi åka till LA, det skulle bli kul men det är inte så lätt att lämna min bror med mamma...
Jag skakade av mig all min orolighet och gick till reväskan för att fortsätta packa, det behövde bli klart idag för imorgon skulle vi åka klockan 6 på morgonen. Vet inte hur jag skulle orka upp men jag ville hänga med och bara glömma bort att som hade hänt här hemma.
Jag gick till garderoben och tog ut några kläder som var mina och la det i resväskan och så gjorde jag tills hela resväskan blev full med kläder som jag skulle vilja ha. Sen bestämde jag vad jag skulle ha på mig för kläder imorgon också, det fick bli ett svart linne, vita shorts och en svart lång kofta till.
När jag var klar gick jag ned till dom andra och satte mig jämte Justin och Sarah i soffan, Justin la sin arm om mig och kysste mig mjukt. Jag log mot han och smekte hans kind.
- Jag finns här också, sa Sarah och vi skrattade och tittade på henne när hon satt och tittade frågande på oss men log också samtidigt.
- Du är för rolig, sa jag till henne och log, hon skrattade och nickade.
- Jag vet, sa hon och började titta på TVn igen, jag skrattade och tittade Justin i ögonen. Han log mot mig och kysste mig mjukt.
*
- Katie, du måste vakna nu, hörde jag Justin säga, jag log och öppnade sakta ögonen och möttes av Justins fina ansikte. Jag gnuggade mig i ögonen, Justin smekte min kind och pussade mig lätt på kinden innan han ställde sig upp och tog min hand och hjälpte mig upp.
- Ja, jag kommer, sa jag tröttsamt och tittade snabbt på klockan, den var 5 i 5. Jag suckade men började le lika fort, idag skulle vi åka till LA.
- Vänta, sa Justin och jag tittade frågande på honom, han log mot mig och puttade ned mig i sängen igen. Jag skrattade.
- Jag vill mysa, sa han och jag skrattade ännu högre, han kysste mig mjukt och jag besvarade den.
- Ehm, ni borde gå upp, hörde vi Sarah säga och jag drog bort Justin och tittade på henne, jag började skratta ännu mer när jag såg hennes min.
- Vi kommer, sa jag och hn nickade och stängde dörren.
- Kom nu, sa jag och drog Justin ur sängen som var ganska svårt men jag klarade det.
Jag gick fram till Justins garderob och hittade dom kläderna som jag valde ut till mig igår. Jag tog på mig det och tittade sen på Justin som letade efter hans kläder, jag skrattade och gick fram till han.
- Hittar du inga? Du kan ju låna mina, sa jag och log mot han, han skrattade och vände sig om.
- Har hittat nu, sa han och höll upp kläder, jag skrattade och pussade han lätt på munnen och satte mig sen på sängen och tittade på bilder i min mobil. Jag såg att Justin hade tagit många roliga bilder på han och sen en bild på mig när jag sov. Jag skrattade och la ned mobilen i fickan.
När allt var klart där uppe gick vi ned med resväskorna och satte oss vid matbordet, på bordet var det pannkakor och allt möjligt som man kunde ha till frukosten. Jag kände på mig att jag skulle bli mätt.
*
- Kom, sa Justin och drog med mig in i flygplanet vi skulle åka, jag tittade runt mig och såg lyxgrejer överallt. Jag skulle inte bli förvånad om min mun var öppen just nu. Justin skrattade åt mig och Sarah som gjorde exakt samma sak. Jag skrattade lite åt mig själv och tittade på Justin som satte sig i ett säte och snabbt var jag framme vid han och satte mig jämte han, Justin log mot mig och pussade mig lätt på munnen.
Sarah kom och satte sig jämte mig och satte fast sitt säkerhetsbälte, jag gjorde samma sak och tog fram min mobil och satte på flygplansläge.
- Om 5 timmar är vi i LA! sa Sarah och jag log och tittade ut genom fönstret som var jämte mig, detta skulle bli en rolig resa.
Jag kände att Justin tog min hand och det gjorde så jag började le, han började också le och smekte min kind.
- Nervös? frågade han och jag ryckte på axlarna, men jag hade åkt flygplan när jag var 2 år. Det var länge sen och jag kommer inte ihåg hur det kändes att lyfta eller att landa. Det gjorde mig nervös.
- Lite, kanske, sa jag och han log och pussade min hand.
- Kom, sa han och öppnade sin famn, jag kramade om han även om den inte var världens bästa kram fick jag känna hans värme och det gjorde mig riktigt glad.
Flygplanet började plötsligt att röra på sig och jag blev stel som en pinne, Justin tog tag om min hand hårdare och det gjorde mig lite lugnarel.
- Hur mår du? frågade Sarah och jag tittade på henne och då såg jag att hon också var stel som en pinne. Jag skrattade lite åt mig själv och försökte andas djupa andetag för att lugna ned mig. Jag hoppades att det skule funka.
Planet körde och körde och plötsligt kände jag att vi började lyfta, jag kände igen känslan och kunde lugna ned mig. Justin log mot mig när han såg att jag inte var så nervös längre.
Nu var det bara 5 timmar kvar...
*
"Spänn era säkerhetsbälten, nu landar planet om 10 minuter"
sa kaptenen och jag tittade nyfiket på Justin som sov, jag har varit spänd hela vägen men det gick bra. Planet störtade inte.
- Justin, vi landar om 10, sa jag och han öppnade ögonen och log mot mig, jag log också och tittade ut på molnen som snart skulle bli hus som var lika små som myror.
- Äntligen, sa Justin och gäspade, jag tittade på han och kysste han mjukt.
- Va? sa Sarah och tittade frågande på oss, jag skrattade och såg att hon hade sovit och vaknade av kaptenen som sa att vi skulle landa om 10.
- Vi landar snart, sa jag och hon log och gnuggade sina ögon och satte sig till rätta.
Planet åkte ned och ned och plötsligt kände vi en duns och visste att vi var nere på marken och var i LA.
Jag tittade nyfiket ut genom fönstret och möttes av solen som sken.
- Kom, sa jag och tog Justins hand och tog handbagaget och log mot Sarah som hängde efter oss. När vi kom ut stannade jag och log.
- Vi är frammmeeee! skrek jag och tittade på Justin som tittade chockat på mig.
- Du är för rolig, sa han och gick ned till marken, jag hängde efter och väntade på Sarah som tittade runt sig med öppen mun.
- Drömstället, sa hon och log, jag skrattade och nickade.
- Jag vet, sa jag och sprang till dörren där man kunde gå i  till flygplatsen, båda hängde med mig och efter oss kom Pattie och kenny.
*
När vi hade tagit våra resväskor och kommit till bilen började vi åka til huset där vi skulle bo, Justin och Patties hus. Jag kunde knappt andas för jag var så uppspelt, jag hade aldrig varit så här glad i hela mitt liv. Att slippa allt hemma och bara börja om gjorde mig riktigt glad, och ha med min bästa vän och min bästa pojkvän gjorde mig mer gladare.
Efter en kvart var vi framme vid huset och vi gick ut ur bilen, när jag såg huset kunde jag inte fatta mina ögon. Det var nog det lyxigaste huset jag någonsin hade sett. Just nu visste jag att jag inte skulle ångra att jag hängde med!

Bara för den dåliga uppdateringen får ni ett långt kapitel, jag försöker verkligen att förbättra mig men jag har mycket nu! Hoppas att ni tyckte om det i alla fall :)
Kommentera!
2012-06-03 | 14:05:04 | Kategori: Allmänt

Försöker!

Jag försöker verkligen att skriva så mycket jag kan, kapitlet kommer att komma upp! kanske inte idag men snart kommer kapitel 28!
jag är så ledsen för uppdateringen och jag försöker föbättra mig! Jag lovar!
2012-06-02 | 10:55:52 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 27 - Let's run away

Previous:
Jag skakade på huvudet och rev sönder brevet och käde tårarna ned för mina kinder, jag slängde ned det sönderrivna brevet på golvet och sprang upp till Justins rum och la mig i sängen och tittade upp i taket. Jag bryr mig inte om hon vill att jag ska komma hem, först ville hon inte ha en begravning men när jag flyttade behövde hon göra något för att få mig tillbaka. Jag hörde steg i trappan och tittade på dörren, jag såg Justin komma in med en gitarr i armarna...

Jag satt och log mot Justin när han spelade några toner på sin gitarr, han försökte verkligen göra mig glad. Ändå om jag log mot han var jag inte den gladaste just nu, jag orkar inte med mamma. Hon bryr sig för lite och tror hon att hon ska ha något så ska hon verkligen ha det, Liam är fast där och kan inte göra något.
- Katie, hur mår du? frågade Justin oroligt och jag tittade på han och skakade på huvudet.
- Jag vet inte vad jag ska göra, allt är skit! sa jag och han la ned sin gitarr och kramade om mig, jag la huvudet på hans axel och suckade.
- Livet ska inte vara lätt, Katie, sa Justin och jag tittade på han och smekte hans kind.
- Jag vet, sa jag och kysste han mjukt, Justin besvarade kyssen och tittade sen mig i ögonen. Jag log svagt mot han och han skrattade och tog min hand.
- Justin, kan vi inte... rymma? sa jag och skrattade åt vad jag just hade sagt, han skrattade också och log mot mig.
- Vill du rymma hemifrån med mig? sa han och jag tittade blygt på han och nickade sakta, han skrattade en gång till och slängde sig på mig så jag ramlade baklänges i sängen. Jag skrattade hysteriskt när han började kittla mig.
- J..USTIN! skrek jag mellan mina skrattatacker, han skrattade och slutade att kittla mig och jag pustade ut, innan jag hann säga ett ord hade han börjat att kittla mig igen och jag det kom ännu en gång ett hysteriskt skratt ur min mun.
Justin's Perspektiv
Jag skrattade av hennes rekation när man kittlar henne, hon får panik och skrattade så hon dör nästan.
- Sss.. nälla ...ss..luta! skrek hon panikslaget och jag slutade och hon satte sig sakta upp och tittade ned i sitt knä. Jag tittade frågande på henne.
- Jag menade allvar, Justin. kan vi inte rymma bort från alla och inte bry oss om allt som händer här? sa hon och jag satte mig närmre henne och tog hennes händer i mina.
- Vill du så gärna rymma hemifrån kan jag, mamma och du åka till LA tidigare i år, sa jag och log mot henne hon skakade på huvudet och suckade.
- Justin, jag kan inte hänga efter dig när du skriver ditt nya album, sa hon och jag tittade ledsamt på henne men log sen när jag hade fått en idé.
- Men du har mamma, ni kan gå och lära känna varandra, sa jag och hon skrattade och tänkte efter en stund innan hon log mot mig och nickade, jag sken upp som en sol och kramade om henne mjukt och pussade hennes kind.
Katie's Perspektiv
Jag stod och packade ned mina kläder i min resväska när Justin kom in och kramade mig bakifrån.
- Någon vill träffa dig, sa han och jag vände mig om och tittade frågande på han, han log svagt mot mig. Jag gick sakta ned till vardagsrummet och på soffan satt Sarah och tittade ned i sitt knä.
- Sarah? sa jag och hon tittade snabbt upp på mig och log svagt men jag såg att hon var ledsen.
- Hej, sa hon tyst och jag gick fram till henne och satte mig jämte henne på soffan, hon tittade på mig med ledsna ögon och ned i sitt knä igen.
- Ska du åka till LA? sa hon och jag nickade sakta och tittade ned i mitt knä, hon suckade och nickade.
- Om du åker, åker jag, sa hon och jag tittade frågande på henne. Hon log och jag skrattade och kramade om henne.
- Jag ser att du är lycklig med Justin, du borde få åka till LA med han men på ett vilkor. Jag hänger med, sa hon och jag skrattade igen.
- Du vet inte hur roligt vi kommer ha det, sa jag och hon skrattade.
- Jag kan inte fatta att jag säger detta men jag har alltid velat åka till LA, sa hon och jag skrattade och tittade på Justin som stod och log mot oss. Jag kunde inte hjälpa att springa fram till han och krama om han hårt.
- Jag älskar dig, viskade jag i hans öra och han log.
- Jag älskar dig med, så mycket, sa han och kysste mig mjukt...

Kanske inte det längsta men jag ska försöka bli bättre med uppdateringen, förlåt för att det inte har kommit när jag sa att det skulle det!
Kommentera!
2012-06-01 | 16:52:43 | Kategori: Allmänt

Jag är så ledsen!

Jag vet att det inte kom upp igår men jag har inte hunnit alls! Jag har så mycket annat att tänka på och ärligt har jag inte skrivlust. Jag försöker verkligen att skriva men alla idéer är slut och jag kommer kannt på något alls. Det är därför ni ska ge lite idéer till mig, ni har många bra idéer. Det vet jag!
Ännu en gång är jag så ledsen men jag ska försöka lägga upp ett nu i helgen, titta in och se om det har kommit upp :)