2013-04-29 | 19:39:38 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 31 - Justin's Room...

Previous:
- Nejdå, vi är vanliga tonåringar som bara är lite... passionerade, sa Justin och jag skrattade och tittade runt mig, det var bara några som tittade på oss men jag kände på mig att det skulle bli värre snart. 
- Ska vi åka? frågade jag Justin och han nickade innan vi gick ut till hans bil och började köra hem till Justin..
Jag låg i soffan och tittade upp på Justin som sov som en stock, just precis hade vi tittat på film och Justin hade somnat i mitten av den. 
Jag låg i Justins knä med hans hand runt min midja, jag skrattade lite lätt innan jag sakta och tyst tog bort hans hand ifrån min mage och gick upp ur hans knä och gjorde lite te till mig, klockan var 4 på dagen men det kändes som om den var 10 på kvällen, jag var utmattad. 
Medans jag väntade på vattnet som skulle börja koka satte jag mig på köksstolen och suckade, jag kunde inte få bort bilden av James och Becky ur mitt huvud, men det var inte bara det som snurrade runt. Allt, jag kände mig orolig och glad samtidigt. 
Jag hällde i det kokande vattnet i en kopp och la i teet, innan jag visste ordet av det satt jag på samma stol igen och tittade på Justin som nästan snarkade. 
Justin sa innan idag att planet skulle lyfta klockan 7, så det är några timmar kvar av mys. 
Jag drack lite av mitt te när jag hörde hur Justin vaknade till på soffan, jag log mot honom när han satte sig upp och undrade vart jag var. 
- Du kunde väckt mig, sa Justin till mig men jag ryckte på axlarna och följde Justins steg när han kom gåendes mot mig, snart kände jag ett par armar om min midja. 
- Du var så söt när du låg där och sov, sa jag och Justin skrattade och pussade min panna, jag la min hand på Justins och tittade upp på honom. Han tittade frågande på mig. 
- Vad är det? Din min är helt oförklarbar, sa Justin och jag skrattade och vände mig om och tittade in i Justins ögon. 
- Jag är bara glad att jag slipper vara hemma, att vara med dig på touren kommer vara mycket roligare än att sitta hemma och titta på James och Becky hångla, sa jag och Justin skrattade och öppnade kylskåpet och hällde upp lite juice i ett glas. 
- Nu får istället mitt Crew se oss vara passionerade, sa Justin och jag skrattade och drack lite till från mitt te. 
- Jag vet inte om jag ska ta det på ett bra eller dåligt sätt, sa jag och Justin skrattade och satte sitt glas på diskbänken. 
- Jag ska ta en dusch, du får gärna hänga med... men annars kan du snoka runt, som jag veta att du älskar att göra,  sa Justin och blinkade med ena ögat, jag skrattade och skakade på huvudet. 
- Jag skulle så gärna vilja duscha... men jag duschade imorse, onödigt att duscha nu, istället ska jag gå och snoka i ditt rum, precis som jag älskar att göra, sa jag och gick snabbt upp för trappan med teet i mina händer och satte mig på Justins säng och tittade runt. 
"Jag skulle så gärna vilja duscha... men jag duschade imorse, onödigt att duscha nu, istället ska jag gå och snoka i ditt rum, precis som jag älskar att göra"
Det var stort och väggarna var beiga, möblerna var moderna men gjorde att rummet blev otroligt mysigt, detta är nästan mit drömsovrum. 
Jag ställde ned mitt te på bänken och tittade inne i garderoben och i lådor, det fanns faktiskt ganska många saker som var intressanta i hans rum. Men den jag gillade mest var gitarren, jag vet att Justin kan spela... flera instrument men jag har alltid älskar gitarr musik. 
Det låter så vackert och man kan göra hur grymma låtar som helst till det. 
Plötsligt kom Justin in genom dörren med bara handduk runt sin midja, jag tittade på honom och himlade med mina ögon. 
- Hittar du något roligt? frågade han med ett stort flin på hans läppar, jag tittade ned på gitarren och upp på honom igen, jag kunde inte låta bli att skratta lite åt honom. 
- Vad är det? frågade han och jag skakade på huvudet och gick fram till honom.
- Du kan inte locka mig med dina magrutor, sa jag och kände på hans mage, han höjde ögonbrynen och log ett snett leende. 
Jag skakade sakta på huvudet innan vi möttes i en hård kyss som tillslut blev passionerad, Justin drog mig närmre honom och la mig på sängen medans han drog av mig min tröja och kysste min nacke...
 
Jag drog på mig mina byxor och min tröja innan jag satte upp håret i en tofs och tittade på Justins om nöjt låg i sängen. 
- Jag kunde visst locka dig, sa han och jag skrattade och slängde en kudde på honom, han skrattade och tog tag om min midja och slängde ned mig i sängen medans han började kittla mig, jag höll på att skratta ihjäl mig. 
- Sluta! skrek jag mellan mina skrattattacker, han skakade på huvudet och fortsatte att kittla mig. 
- S- snälla! skratt-skrek jag och Justin slutade för sekunden så jag kunde pusta ut men nästa sekund började han igen och jag kunde knappt andas. 
- J-justin! skrek jag och tillslut slutade han för att inte ta slut på mig helt, jag skakade på huvudet medans jag hade ett stort leende på mina läppar. 
- Du har tur att jag inte orkar kittla dig nu, sa jag och Justin tittade på mig med himlande ögon och höjda ögonbryn. 
- Flyget går snart, vi måste göra oss i ordning, sa jag snabbt och Justin skrattade, jag log och gav Justin hans byxor innan jag gick in till toan för att se så jag inte såg helt förstörd ut, Justin kom fram bakom mig igen med hans byxor på men utan hans tröja och jag suckade och vände mig om för att möta hans blick. 
- Du är hopplös, vet du det? sa jag medans jag la mina armar om hans axlar och tittade in i hans ögon, han log och jag hörde hur han tyst skrattade. 
- Om du inte tar på dig din tröja gör jag det åt dig, sa jag och tittade in i sovrummet, han kysste mig mjukt innan han sakta gick och drog på sig sin tröja och rufsade till hans hår. Han är helt oförklarigt perfekt.
 
Jag och Justin drog ut alla revöskor ifrån bagaget, det var 4 otroligt tunga reväskor som skulle med på planet, hur jag kunde lyfta dem var rent omöjligt att förklara. 
- Vad har du i dina resväskor? frågade Justin och jag tittade chockat på honom, han hade ett för stort flin på hans läppar. 
- Du har minst lika tunga resväskor som jag har! sa jag och stängde bakluckan och tittade på vakterna som helt utan problem tog resväskorna i händerna och gick in med dem till flygplatsen, jag tittade på Justin som skrattade åt min chockade min. 
- Jag känner mig liten, sa jag tyst och tittade på Justin som gick fram till mig och smekte min kind. 
- Jag älskar dig, sa Justin och kysste mig mjukt innan vi gick hand i hand in till flygplatsen, om 1 timme skulle jag sitta på flygplanet till Utah med Justin jämte mig medans vi skojade och pratade med varandra, jag känner på mig att denna natten kommer bli speciell...

 Vad tycker ni om idéen att Justin och Alexis snart ska ha ett bråk till? Vad tycker ni att det ska vara om? 
Jag har idéer men jag vill veta vad ni tycker om allt detta, om vad ni vill ska hända längre fram i novellen osv... Skriv och gör mig glad! 
Kommentera, Kommentera, Kommentera!
 
 
 
2013-04-29 | 18:01:08 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Länkbyte med Celebnovell.blogg.se.

Lina Smith är 60 år, hennes passion är att dansa och sjunga. Hennes största dröm är att bli en stor artist i framtiden. Hon bor med sin mamma, pappa och storasyster i en stor villa i Göteborg. pengar är det inte någon problem med eftersom båda hennes föräldrar har väldigt bra jobb så Lina och Kate får i stort sett allt de pekar på. I skolan är Lina väldigt populär men der beror mest på att hennes familj är rika. Linas bäta vänner heter Jenny och Nicki. Dom lever ett vanligt tonårsliv tills den dagen Lina möter Justin... Novellen handlar om kärlek, drömmar men framförallt avensjuka.
 
Låter novellen bra? Klicka in på bilden och börja läs novellen som heter "Love Never Dies".
Själv tycker jag att den verkar bra och funderar faktiskt på att börja följa den.


Rulla ned för att läsa kapitel 30!
2013-04-28 | 19:22:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Länkbyte med Biebersworld.blogg.se

"”Det är fantastiskt” sa Alexis och kollade på teven, ”att dom fortfarande är tillsammans” fortsatte hon sedan.
”Vad menar du? Vilka?” frågade jag och vände blicken mot teven och fick se att Alexis satt och kollade på E! News, där var det bilder på Selena Gomez och Justin Bieber.
”Justin och Selena såklart” sa hon och log. 

Alexis har alltid stöttat Justin och Selenas förhållande, hon tycker att de var världens mest gulliga par. Att de borde gifta sig och få en massa barn tillsammans. Varje gång hon ser bilder på dem och videos och så vidare så blir hon alltid så glad. För dom är hennes ideal par, det perfekta paret. 

Själv så har jag aldrig riktigt brytt mig i deras förhållande, jag anser att det är deras ensak. Jag har ingen åsikt kring någon av dem egentligen. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att Herr Bieber är ett bra exempel på dubbelmoral. I vissa intervjuer framstår han som en ängel och i andra, samt paparazzi videos och smygfilmningar av fans ser han bara ut som en otacksam liten skit unge.. Men vad vet jag, jag har aldrig träffat honom. 

Alexis satt och log mot teven och jag kunde inte låta bli att skratta.
”Du börjar låta lite som Ebony” sa jag och slog henne med en soffkudde
”Det gör jag inte alls, om du inte märkt det så tycker jag faktiskt om Justin och Selena tillsammans! Jag tvivlar på att Ebony gör det!” sa hon och slog tillbaka med en annan kudde."

Blir du sugen på att börja följa novellen? Klicka då på bilden och kom till hennes blogg, den pågående novellen heter "Rumor Has It". 
 
2013-04-28 | 11:57:37 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 30 - Just Euu!!

Previous:
- Gärna, viskade han i mitt öra så jag fick en rysning ifrån ryggraden, jag skrattade och vände mig om medans jag tog Justins hand. 
Jag ska bara hitta Becky först också...
 
Nästa dag 
Jag vaknade av en smäll av att jag rullade ned ifrån sängen, jag suckade och satte mig sakta upp och gnuggade mina ögon. När jag insåg vilken dag det var så sken jag upp som en solstråle. 
Jag ställde mig upp och satte upp håret i en slarvig knut innan jag gick ned med bara en stor oversise tröja och mina trosor, jag skrattade lite åt mig själv innan jag hällde upp lite saft i ett glas och lite flingor med mjöl i en skål och jag satte mig vid bordet och började äta. 
- Godmorgon, hörde jag mamma säga ifrån soffan, jag tittade dit och såg hon och pappa sitta och skratta åt mig, jag tittade frågande på dem. 
- Vad? Jag ska duscha sen ändå, sa jag och ryckte på axlarna, de skakade på huvudet och fortsatte att prata med varandra medans de läste de senaste i tidningen och i mammas fall i magasinet. 
När jag hade ätit klart gick jag upp och duschade lite snabbt innan jag försökte välja ut vilka kläder jag skulle ha, just här i stratford var det inte så varmt men i Utah är det inte så kallt. Varför ska man börja med Utah precis på jullovet? 
Jag tog ett par svarta Jeans och en grå vanlig T.shirt tillsammans med en millitärgrön kofta, sedan la jag några smycken på sängen för att se vad som skulle passa till, det fick bli ett armband och någon ring som passade bra till. 
När jag var klar med kläderna fönade jag mitt hår, jag hade bestämt mig för att ha det ofixat idag, helt naturliga lockar hade jag knappt någonsin. Men någongång måste man prova något nytt. 
Jag satte mig på sängen och kände ett pirr i min mage, idag händer det, jag ska med Justin på hans tour och ha otroligt roligt med bara Justin och hans Crew. 
jag ställde mig upp och tittade mig i spegeln en sista gång innan jag gick till James rumsdörr som var stängd, jag knackade 1 gång innan jag sakta öppnade dörren och såg James kyssa Becky hårt och passionerat, jag stod där och tittade chockat med öppen mun när James tittade upp och såg mig. Han tittade ned på Becky som tittade lika chockat på mig som jag såg på dem. 
 
- Alexis, sa James och jag stängde dörren och gnuggade mina ögon, den synen kommer aldrig försvinna ur mitt minne... Usch! 
- Alexis, sa James när han kom ut ur hans rum och stannade mig från att slänga igen min dörr. 
- Vad var det där? frågade jag honom och han tittade ned på golvet och jag såg hans skyldiga min. 
- Bara... Euu! sa jag och satte mig på sängen och masserade mina tinningar, usch!
- Jag kan förklara, sa James och satte sig jämte mig, jag tittade på honom medans jag flyttade ett halvs steg ifrån honom, han suckade och jag såg hans fortfarande chockande min. 
- Det bara hände... sa han och jag skakade på huvudet och stoppade honom med min hand. 
- Bara hände? Så du har... nejnejnej... fy, sa jag och tittade ned på mina knän, han nickade sakta och jag suckade och skakade på huvudet. 
- Hur... länge... har ni varit tillsa... mmans? stammade jag fram, han tittade upp i taket precis som om han räknade hur många månader det var, det gjorde mig bara mer äcklad... 
- 1 och en halv månad, sa James och jag började andades djupt för att inte spy, såhär äcklad har jag aldrig varit i hela mitt liv. Min bästa vän och min... bror? Euu!
Jag sa inte mer utan tog min väska och sprang ned för trappan och låste in mig på toan där nere för att komma så långt borta ifrån dem som möjligt, jag tog fram min mobil och skrev in Justins nummer. Efter 3 signaler svarade han. 
- Hej, det är Justin, sa Justin. 
- H-hej, sa jag och masserade mina tinningar igen. 
- Alexis, hej, vad har hänt? frågade Justin och jag skakade på huvudet precis som om han skulle kunna se. 
- Jag fick precis veta att min bästa vän och min bror... sover tillsammans, sa jag och Justin började att gapskratta i luren vilket fick mig att skratta lite jag också. 
- Va? sa Justin och jag svarade med ett "mhm" 
- Okej... jag antar att du vill bort därifrån så fort som möjligt, sa Justin och jag skrattade och nickade. 
- Ja... 
- Jag hämtar dig om en kvart, planet lyfter ikväll men vi kan väll göra något tillsammans idag... antar jag, sa Justin och skrttade lite till, jag pustade ut och lutade mig tillbaka på toalettstolen.
- Du fattar inte hur mycket jag älskar dig, sa jag och Justin skrattade och jag hörde hur han log i luren. 
- Jag älskar dig också, gör dig i ordning och säg hejdå... sa Justin innan vi la på och jag suckade och tänkte att jag verkligen inte ville gå ut härifrån, jag vill inte ens tänka på att se dem... göra det igen...
Justin's Perspektiv
Jag satte mig i bilen och började direkt att köra till Alexis, jag skrattade fortfarande åt bilden av James och becky vara tillsammans, hon måste verkligen äcklas... 
Jag svängde in på hennes tomt och hon kom springandes ut ur huset med hennes väska och hela paketet, jag skrattade och gick snabbt ut för att hjälpa henne. 
- Tack och lov, sa hon och jag skrattade och öppnade bakluckan och la in hennes saker innan jag stängde den och vände mig om till Alexis för att krama om henne och pussa henne på kinden. 
- Hur mår du? frågade jag och log svagt mot henne, hon skrattade och gömde sitt ansikte i hennes händer. 
- Det var den äckligaste synen jag någonsin har sett, de stod där och hånglade och.... blä, sa hon och jag skrattade och smekte hennes kind. 
- Jag tänkte att vi kanske skulle kunna åka till köpcentret innan vi åker hem till mig? frågade jag henne, hon nickade och fick ett leende på hennes läppar. 
- Tack och lov för att jag har dig, sa hon och kysste mig mjukt, jag besvarade kyssen och öppnade bildörren till henne innan jag gick in på min sida och körde bort ifrån hennes hus. 
 
Alexis Pespektiv
Justin parkerade bilen utanför den största gallerian vi hade i Stratford, det fanns några affärer att handla mat i men annars var det bara kläder och skönhetssalonger. 
Jag gick ut och väntade på Justin som snabbt kom till min sida och tog min hand, jag hoppades på att det skulle vara lite folk här idag. Annars skulle dagen bli ännu värre än den redan är. 
- Vart vill du börja? frågade Justin när vi gick in genom dörrarna, jag ryckte på axlarna och pustade ut när jag såg att det bara var lite folk idag, vilket var konstigt. 
- Då väljer väl jag, sa Justin och jag tittade frågande på honom, han stod och tittade på en skoaffär precis jämte oss, jag skrattade och pussade Justin på kinden. Han tittade ned på mig med ett stort leende. 
- Kom, sa han och sprang in med min som ett plåster efter honom. 
Han gick in på högklackar avdelningen och började leta medans jag satt mig på en stol som var riktigt obekväm, hårt och äcklig. 
Jag hörde Justins skratt och misstänkte att han hade något pågång, men när han kom in med ett par neongröna högklackade skor skrattade jag och blev påmind då Jag och becky var inne i skoaffären och Justin kom in för att han försökte gömma sig och Becky började leta efter skor till honom men han hängde med mig till högklckade avdelningen istället för att vara med henne, när Becky förstod att han hade rymt till mig visade jag henne ett par äckligt gröna högklackade skor för att inte göra henne besviken. 
Justin tog av mig min ena sko och tog på min  ena klackarskorn istället, jag skrattade och ställde mig upp men såklart utan balans så jag ramlade ned på golvet. Justin tittade chockat på mig när jag låg på golvet och tittade chockat på honom. 
- Är du okej? frågade han snabbt innan han hjälpte mig upp, jag skrattade och nickade ivrigt, han skrattade och pussade min kind. 
- Min klumpiga flickvän, sa han och tog min hand, jag skrattade och nickade sakta medans jag gick till spegeln och tittade in mina skor. 
- Väldigt... intressanta, sa jag och slängde av mig dem, Justin tittade frågande på mig medans han kom fram till mig. 
- Akta, du vet inte vad de kostar, sa Justin och jag höjde ögonbrynen och la mina armar på Justins axlar och tittade honom i ögonen. 
- Hur långt tid tar det att flyga till... Utah? frågade jag tyst och Justin tittade frågande på mig, jag log svagt och skrattade medans jag slog han på armen. 
- Inte för att du får någonting då, sa jag och vände mig om, jag kände Justins armar runt min midja och kände hans andetag i min nacke. 
- Om du retas... retas jag, viskade han i mitt öra och kysste min nacke innan han sakta men säkert vände mig  om och skulle precis kyssa mig när han backade med ett flin på hans läppar, jag tittade ledsamt på honom och vände mig om och tog upp klackarskorn som jag slängde på golvet och ställde den på sin plats igen innan jag vände mig om igen och tittade på honom när han tittade på mig ifrån topp till tå och bet sig i läppen, jag log mot honom och gick närmre honom med sakta steg. 
- Är du säker på att du vill retas med mig? frågade jag tyst och stannade bara några centimeter ifrån honom och la min hand på hans bröst när jag sakta närmade mig hans läppar och kysste dem passionerat och hårt, Justin drog mitt huvud närmre hans och snart stod vi mitt i affären och kysstes som fånar utan att veta vilka som tittade på. 
- Om ni ska vara här får ni handla något, sa någon jämte oss och vi avslutade chockat kyssen och tittade på mannen som stod med höjda ögonbryn och tittade på oss, jag skrattade och tog Justins hand. 
- Vi är ledsna, sa jag och gick snabbt ut med Justin ifrån affären. 
När vi stod mitt ute bland folket stannade vi och skrattade så vi nästan ramlade ihop. 
- Det var pinsamt, sa jag och tittade på Justin som log mot mig. 
- Nejdå, vi är vanliga tonåringar som bara är lite... passionerade, sa Justin och jag skrattade och tittade runt mig, det var bara några som tittade på oss men jag kände på mig att det skulle bli värre snart. 
- Ska vi åka? frågade jag Justin och han nickade innan vi gick ut till hans bil och började köra hem till Justin...

Tack för kommentarerna men så envis som jag är nöjer jag mig inte än, jag vill ha respons, jag ger mig inte! ;)
Kapitlet blev långt och jag älskar att skriva mycket om Justin och Alexis, som jag tror att ni har förstått. Om det blir för mycket, skriv bara en kommentar så fixar jag det!
Jag vill inte börja med minst .. kommentarer igen! Snälla, kommentera!
 
2013-04-27 | 17:38:46 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Kapitel 30 klart!

Jag har skrivit klart kaptel 30 och den är faktiskt ganska lång, men jag vill ha några kommentarer innan jag lägger upp den. 
Jag jobbar med kapitlerna och det är jobbigt att inte få kommentarer om hur kapitlet är!
2013-04-26 | 18:25:57 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 29 - Snow prom...

Previous:
- Okej, du är såklart snyggast, sa hon och jag skrattade och vände mig om. 
- Vi är lika snygga idag, som alltid... men jag är riktigt törstig, kom, sa jag och gick ned för att ta lite saft för att lugna ned mina nerver...

(Lyssna medans ni läser!) 
 
När jag hörde ringklockan ifrån dörren blev jag mer nervös och jag började känna en längtan tills jag skulle få se Justin med kostym. 
Jag sprang fram till dörren och öppnade sakta den, jag möttes av en leende som jag verkligen älskade. 
- Hej, sa jag glatt och skrattade medans jag pussade Justin på kinden och kramade om honom mjukt. 
- Vad vacker du är, sa Justin och tittade mig i ögonen medans han tog fram en vit ros för att sätta på min handled, jag log och tittade bak på becky som avensjukt tittade på oss. Jag tyckte jag såg mamma stå och smygtitta ifrån hallen in till deras sovrum, jag skrattade lite innan jag tittade tillbaka på Justin. 
- Du är stilig du också, sa jag och släppte in Justin för att slippa kylan utanför. 
- Är du nervös? frågade jag Justin och han skrattade och tittade generat ned i golvet. 
- Vad är det? frågade jag Justin och han tittade upp på mig med ett stort leende på hans läppar, jag tittade bakom mig och såg Becky pussas och krama ut i igenstans. 
- Men... becky, vad håller du på med? frågade jag henne och hon ställde sig och tittade på mig med en oskyldig blick. 
- Inget... sa hon tyst och gick bak till toaletten, jag skrattade och tittade på Justin igen och la min hand på hans kind. 
- Tack för du är med idag, sa jag och Justin kysste mig mjukt med hans varma läppar, han kramade om mig och vilade sina händer på min midja. 
- Tack för att du kommer hänga med på touren, sa Justin och jag log svagt mot honom innan jag tittade på klockan och tillbaka till honom igen. 
- Balen börjar om 20 minuter, vi kanske ska skynda oss? sa jag till Justin som skrattade och gick till dörren för att öppna den för mig. 
- Becky, vi åker utan dig nu! skrek jag innan jag hörde snabba steg ifrån trappan och snart stod hon nere vid oss och log stort.... Vad gjorde hon där uppe? 
Jag hann inte tänka på det mer innan jag kände en arm runt min höft som ledde mig ut ur huset, jag kunde inte hjälpa att småle medans jag tittade upp på Justin som fokuserat tittade på bilen som stod på parkeringen. 
- Varför är du så spänd? frågade jag honom medans jag min hand på hans bröst, han tittade ned på mig och skakade på huvudet och log stort. 
- Inget, jag är bara lite orolig över idag, sa han och jag tittade medlidande mot honom och tog hans hand som låg på min höft och smekte den sakta. 
- Jag lovar att det kommer bli en rolig kväll, sa jag precis innan det hördes några klick ifrån en kamera och jag suckade men höll min så jag inte såg ledsen ut, jag hoppas inte Justin hörde det. 
 
Justin parkerade bilen på baksidan av skolan och gick ut innan han öppnade min dörr och tog min hand medans han hjälpte mig upp ur bilstolen och vi tyst och sakta gick in genom bakdörren in till skolan, snart var vi utanför gympasalen och stod längst fram i kön... eller det är ingen kö för balen inte har börjat än och väntade på att dörren skulle öppnas. 
Bara nu märkte jag att becky knappt har pratat alls när vi körde hit utan har bara SMSat och skrattat lite då och då, det var något pågång, men vad vet jag inte... inte än. 
Jag skulle precis säga till becky vad det var när Justin suckade djupt, jag tittade oroligt på honom och han såg på mig med en ledsen min. 
- Justin, ta det lugnt, det kommer bli okej, sa jag och smekte hans kind, Det såg ut som om Justin skakade bort sin orolighet när han skakade på huvudet för han började le och tittade mig i ögonen innan våra läppar möttes i en väldigt passionerad kyss som varade ända tills vi hörde någon harkla sig bakom oss. 
- Jag tänkte bara säga att dörren har öppnats, sa Becky och stod där och väntade otåligt men ända nyfiket och hon såg riktigt glad ut. 
Jag och Justin skrattade innan vi log mot fotografen som såg ut att vara glad han också. 
- Välkommen, vill ni ta foto? frågade han och jag och Justin tittade på varandra och sen tillbaka på honom och nickade ivrigt, Becky lådsades att se ledsen ut men skrattade när hon såg oss göra våra konstiga miner framför kameran, jag skrattade också och kysste Justin hårt som också kom med på foto, fotografen skrattade åt oss också som alla andra runt oss.
(Stanna andra låten och sätt på denna!)
Plötsligt började många tonåringar strömma in genom dörren och hög musik började spela i högtalarna, jag och Justin funderade om vi skulle gå och dansa för att passa in men då... ja... då känner alla igen oss, snart ska ljusen släckas och istapparna i taket ska börja lysa ett svagt ljus, jag och många andra hade gjort denna dansen speciell för alla par som vill ha en romantisk och underhållande kväll, vid ingången till hallen hade jag gjort en väg med stora snöhögar runt om och lampor som lös ett svagt ljus, det snöade också hela tiden ifrån taket. 
- Jag orkar inte längre, Alexis, skulle du vilja dansa? frågade Justin och jag skrattade och nickade medans jag tog Justins hand och följde med honom ut på dansgolvet och började dansa en tryckare till den lugna musiken. Jag la mitt huvud på hans axel och kände doften av hans parfym och njöt av detta ögonblicket. 
Snart hörde vi viskningar runt oss men det ända som vi brydde oss om var vad att vi skulle njuta av denna kvällen och göra det bästa av det, även om det inte är så lätt.
Becky's Perspektiv
 Jag satt på på en vit stol vid ett litet runt bord, jag tog upp min mobil och tittade om jag hade fått ett SMS men det ända som jag såg på skärmen var en påminnelse över att jag måste hem klockan 11 för att jag ska gå upp tidigt imorgon och hänga med Alexis till flygplatsen för att säga hejdå till henne. 
Jag kände att mobilen började att vibirera och jag sken upp i ett leende.
"Jag är ledsen över att jag inte kunde komma till snöbalen med dig, men du vet vad alla skulle tycka"
Jag tittade ledsamt på telefonen och skrev in ett snabbt "Jag vet..." innan jag ställde mig upp och gick till baren för att beställa en alkoholfri drink, inte för att det finns drinkar med alkohol i här på skolan...
- Becky, skrek Alexis från dansgolvet och jag tittade snabbt på henne, hon pekade på en kille som stod och tittade ned i sin mobil, det tog en stund för mig att känna igen honom men tillslut såg jag dragen... det var Lucas!
Alexis snygga granne, jag skrattade lite lätt innan jag gick fram till honom och mötte hans blick. 
- Hej, Lucas! sa jag och Lucas skrattade och log stort mot mig. 
- Hej, det var längesedan, Becky va? frågade han och jag nickade och skrattade, han skrattade också medans han tittade runt sig på alla par som dansade runt och kysste varandra i det svaga ljuset. 
När jag precis skulle säga till honom hur han mådde gick han bara iväg och jag blev lämnad ensam... igen, jag suckade och satte mig på samma stol igen och tog fram min mobil... igen...
Alexis Perspektiv
Efter att Dj:n hade slutat spela lugna låtar gick jag och Justin och gömde oss inne på toaletterna, jag satte mig på handfatet och tittade på Justin som ställde sig tätt intill mig och log svagt. 
- Vi är ju helt ensamma här, sa han och jag skrattade och kysste honom passionerat, Justin besvarade kyssen och tryckte mitt huvud närmre hans, jag började plötsligt skratta i allt och kyssen avslutades. 
- Vad är det? frågade Justin, jag skakade på huvudet och log svagt mot honom. 
- Har du någonsin tänkt på att det är filmkameror på toaletterna? frågade jag Justin och han tittade runt sig och tillbaka på mig med en frågande min. 
- Nej, vem skulle vilja titta på elever som går på toan? frågade Justin och vi båda började att skratta medans vi undersökte taket noga, jag är säker på att jag har sett filmkameror... eller i alla fall hört att någon elektrisk sak har rört på sig... 
- Nja... jag tror inte att det är någon filmkamera här inne, sa Justin och jag tittade på honom och skakade på mitt huvud medans jag drog honom närmre mig och kramade om honom. 
- Denna balen suger, sa jag tyst och Justin skrattade och skakade på huvudet. 
- Min flickvän skulle aldrig göra en bal som suger, sa Justin och jag log tacksamt mot honom.
 
- Jo, när jag inte har några idéer och när jag bara tänker på att jag sak hänga med dig på din tour, sa jag och bet mig i läppen, Justin log svagt och smekte min kind medans hans ögon mötte mina. 
- En sak vet jag säkert att vi ska göra, vi ska dela säng, sa Justin och jag skrattade och slog till honom på armen, han började också att skratta. Jag hoppade ned på handfatet och tittade upp på Justin. 
 
- Jag vill inte vara kvar här längre, kan vi inte bara åka hem och mysa..., sa jag och Justin pussade min kind. 
- Gärna, viskade han i mitt öra så jag fick en rysning ifrån ryggraden, jag skrattade och vände mig om medans jag tog Justins hand. 
Jag ska bara hitta Becky först också...

 Det blev ett långt kapitel, kanske inte det bästa skrivet men jag håller på att hitta känslan som jag alltid har haft innan. I alla fall så hoppas jag att den blev bra ändå. 
Jag tror att jag börjar skriva på kapitel 30 idag!
Glöm inte att kommentera!
 
2013-04-24 | 17:37:31 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 28 - Preparing for Prom...

Previous:
Sakta knäppte Justin upp min klänning och jag drog sakta av den, Justin la sakta ned mig på soffan och drog av  sig sin kvaj medans jag snabbt knäppte upp hans skjorta och kysste hans nacke, snart kysste Justin mig ifrån min mage upp till min nacke och mötte min mun med en otroligt passionerad kyss...
Jag öppnade sakta ögonen och tittade upp i taket, jag hörde ett klingande ljud ifrån rummet brevid och jag satte mig upp och tog snabbt filten runt mig. 
Jag började sakta gå in till rummet brevid och förstod snart att det var Justin som lagade frukost, jag pustade ut och satte mig ned på soffan igen för att sätta på mig min klänning som jag hade på mig igår. 
- Nu är du vaken, hörde jag Justin säga medans han kom in med frukosten på en bricka, jag gäspade och satte mig ordentligt i soffan. 
-.Nästan, sa jag och tittade upp på Justin som satte ned brickan på bordet och satte sig jämte mig.
- Jag hoppas att det blir gott, men det måste verkligen fyllas på med saker i kylskåpet, det fanns knappt något alls, sa Justin och jag skrattade och tittade på pannkakorna som låg på 2 tallrikar. 
- Dem ser goda ut i alla fall, sa jag och tittade på Justin som tittade på mig, han skrattade innan han började äta ifrån sina pannkakor och jag ifrån mina. 
Plötsligt kom jag på att mamma, pappa och James inte visste vart jag var, jag började snabbt leta efter min mobil men jag lyckades inte att hitta den så jag tittade på Justin som tittade frågande på mig. 
- Vet du var min mobil är? frågade jag honom, han skrattade.
- I köket, men ta det lugnt, jag har ringt James, sa Justin och jag log tacksamt mot honom innan jag lugnade ned mig och började äta igen. 
 
Efter timmars av mys och vilande så var vi tvungna att åka tillbaka till våra hem, Justin hade någon interjvu att göra och jag hade mycket att förbereda inför skolbalen som skulle vara om 2 dagar. 
- Jag har något att berätta för dig, sa Justin och jag tittade frågande på honom med ett leende på mina läppar.
- Okej... sa jag och väntade på att Justin skulle säga något, det ända som jag hörde var nervositet i hans röst, vad hade han nu gjort? 
Jag skrattade lite åt min egna tanke när Justin tittade upp på mig och log med hans vita vackra leende. 
- Skulle du vilja hänga med mig på min tour? Jag vet att du har skola, men touren börjar ju igen på jullovet som varar i 2 veckor? frågade Justin och jag skrattade chockat men nickade och kramade om Justin. 
- Det skulle jag gärna vilja göra men jag har också en fråga... detta kommer låta dumt och väldigt väldigt konstigt men... åh... skulle du vilja gå på snöbalen med mig? Snälla, innan du frågar, jag vet att du har fans överallt... men snälla? frågade jag Justin och han tittade tveksamt på mig men sken snabbt upp i ett leende igen. 
- Såklart skulle jag vilja göra det, men jag måste tyvärr ha vakter med mig... om det är okej, frågade Justin och jag skrattade med nickade, såklart att det var okej. Jag blev bara chockad över att han sa ja och över att jag ska med på hans tour... detta är helt otroligt...
"Detta kommer låta dumt och väldigt väldigt konstigt men... åh..."
2 dagar senare
Jag satt i mitt rum på golvet och tittade i spegeln, jag är riktigt nervös... imorgon ska jag åka till första stoppet på touren... Utah, det kommer bli helt sjukt att åka runt överallt och titta på samma konsert hela tiden, men det kommer också vara otroligt roligt att möta Justin vackra ansikte varje morgon och veta att man kommer vara med honom i flera dagar till. Inte vara orolig över att man behövde lämna honom när man skulle till skolan eller hem för att ens mamma och pappa inte ville att jag skulle vara ute mer. 
Jag tog bort handduken ifrån mitt hår och borstade igenom det innan jag började föna det för att fixa det till dansen, Justin skulle hämta mig klockan 6 och dansen började klockan halv 7. Så vi skulle hinna fixa allt med vakterna och sånt innan vi behövde gå in, jag är riktigt orolig över om det verkligen kommer gå bra men jag hoppas det. 
När mitt hår var torrt så lockade jag det men några lätta lockar som gjorde att jag fick mer volym i det och sedan så tog jag på lite smink för att göra mig extra fin. Tillsist tog jag ut klänningen som jag skulle ha, den var hekt vit men hade ett grönt band i midjan med en stor blomma på, jag hittade den klänningen med Becky och mamma när vi var i stan igår. 
Plötsligt knackade det på dörren och Becky kom sakta ingåendes i mitt rum och satte sig på sängen.
- Hur känns det? frågade hon och jag skrattade och nickade sakta. 
- Det känns oroligt men mest fantastiskt, att jag från första början träffade Justin känns helt omöjligt... men det var det inte och detta är sant, det är bara väldigt svårt att förstå det, sa jag medans jag tog på mig klänningen och drog upp dragkedjan på ryggen, vilket var svårt men tillsist funkade det att få upp den, jag gillar inte när dragkedjorna är på ryggen... i alla fall inte på klänningar. 
- Jag kan fatta det, har du hört från Justin någonting? frågade Becky och jag nickade och gjorde i ordning det sista. 
- Jag fattar inte att han kommer att gå med dig på balen ikväll, det är helt otroligt, sa hon och jag skrattade och gick till min garderob för att välja ut skor till klänninngen. 
Som tur va så köpte jag förra sommaren ett par klackarskor som passar perfekt till klänningen, överfoten är nästan öppen men har ränder i grönt och lite blått. De passar perfekt. 
Jag tog på mig klackarskorna och tittade mig i spegeln medans Bcky log och tittade ned på sig själv och upp igen.
- Okej, du är såklart snyggast, sa hon och jag skrattade och vände mig om. 
- Vi är lika snygga idag, som alltid... men jag är riktigt törstig, kom, sa jag och gick ned för att ta lite saft för att lugna ned mina nerver...

Kapitel 28 är uppe, det tog lite tid men äntligen! Det känns som om jag har tappar äsare men jag hoppas att ni kollar in sidan för att läsa detta och alla andra kapitler som kommer komma upp, jag ska försöka öka mitt tempo... Jag lovar!
 
Och ett ämne om inte alls har och göra med novellen, visst var Justins konsert bra? Jag skrek ihäl mig ju! Vad tyckte ni(ni som var där)?
Glöm inte att kommentera!
2013-04-17 | 19:30:48 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

När nästa kommer.

Jag har fått många kommentarer om när nästa kapitel kommer. 
 
Om jag ska vara ärlig har jag inte haft någon skrivlust alls på flera veckor och har velat skriva men inte kunnat, jag ska försöka bli klar med ett denna veckan. Snälla, ha tålamod!