2013-08-29 | 21:27:53 | Kategori:

Jag fortsätter!

Även om jag inte lägger upp kapitel betyder det inte att jag hat slutat att försöka att skriva, jag jobbar med kapitlet. Jag är ledsen att det tar tid, men ibland behöver jag tid för att komma på något bra!
Tack för era tips, det gör mig göra att ni kommenterar även på grund av den dåliga uppdateringen. Fortsätt ha tålamod! Jag försöker!

2013-08-17 | 21:37:36 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Kapitel 55.

Jag tror inte att kapitlet kommer komma upp idag, om jag ska vara ärlig så har jag ingen inspiration! Jag försöker verkligen att skriva men allt jag skriver blir bara dåligt. Jag vill inte sluta skriva så ni ska få vänta, om ni har några idéer! Snälla! Hjälp mig att få inspiration så kapitlerna blir bättre och mer intressanta!
2013-08-15 | 16:23:18 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 54 - On my way.

Previous: 
Alexis tittade tillbaka upp på taket och blundade för att få bort tårarna med hon kunde inte gömma sina känslor, man såg på henne att hon jobbade för att vara okej, för att inte bryta ihop. 
- Jag är ledsen, viskade jag till henne, hon skakade på huvudet och tittade på mig. 
- Varför förstörde jag något som jag vill ha så mycket?
 
 
Justin's Perspektiv 
- Justin, skönt att ha dig tillbaka, den första konserten kommer vara den 5:e Januari, det är alltså 1 vecka kvar och du kommer få träna in allt igen, koregrafin, sången och allt som har och göra med konserten, sa Scooter och visade mig en lapp med alla tour datumen, jag nickade sakta och tittade ut genom flygplansfönstret, Scooter la sin hand på min axel och tittade ledsamt på mig. 
- Jag är ledsen över det som hände med Alexis, sa Scooter, jag tittade på honom och suckade djupt, det kändes som mitt huvud var överfullt med alla mina tankar, om touren och Alexis... jag kunde se hennes röda och blöta ögon om och om igen, hon såg så ledsen och svag ut nät jag lämnade henne vid sjön. Ensam och besviken.
- Passa på och sov lite, du vet hur tröttsamt det kan vara att börja jobba igen efter semestern, avbröt Scooter mig ifrån mina tankar, han gav mig en orolig blick innan gick ifrån mig. Jag lutade mitt huvud tillbaka och blundade för att försöka glömma bort alla känslorna inom mig, men det ända jag kunde göra var att försöka tänka så lite på Alexis som möjligt. Ändå dök hon upp i mitt huvud, hennes smilgropar när hon ler och hennes vackra ögon som man knappt kan dra blicken ifrån, hela henne gjorde så min puls ökade. 
Jag suckade och öppnade ögonen och tittade upp i taket, hur ska jag kunna fixa detta? Det har bara gått några timmar och jag kan knappt koncentrera mig på mitt jobb? Hur ska jag klara av detta? Touren tar 2 år, två år utan Alexis kommer göra så hela jag är förstörd.
 
Jag vaknade av en duns som fick mig att chockat sätta mig upp, jag tittade runt mig på alla som antingen lyssnade på musik eller pratade med varandra, när jag väl kom på vad som väckte mig, pustade ut och kände mig lättad över att det bara var flygplanet som hade nuddat marken. 
- Jag kände på mig att du skulle vakna när vi landade, hörde jag Alfredo säga jämte mig, snabbt tittade jag på min vänstra sida och såg Alfredo med ett stort leende på hans läppar, jag skrattade och skakade på huvudet,
- Det var någon vecka sedan jag flög, jag har glömt bort hur somnande det kan vara, sa jag och tog fram min mobil ur min ficka, jag fick en chock när jag såg en bild på mig och Alexis, snabbt tittade jag bort och suckade tyst för mig själv.  
- Det tog hårt på dig va? sa Alfredo plötsligt, jag tittade frågande på honom. 
- Du och Alexis? svarade Alfredo på min blick, jag tittade ned på bilden och nickade sakta. 
- Det som gör mig mest förvirrad är att hon sa att vi skulle ta en paus, jag fattar inte varför... ena stunden grät hon och andra sa hon att vi skulle gå skilda vägar, sa jag och tittade upp på honom, han nickade och tittade besvärat på min ledsna min. 
- Har du tänkt på att Alexis kanske inte heller ville att ni skulle ta en paus, men kände att efter allt som ni har varit igenom så var detta en bra chans att vara lite för sig själva och tänka, Alfredo tittade upp på Scooter som var påväg ut ur flygplanet och nickade mot honom, jag suckade och ställde mig upp. 
- Om det är så hon tycker, så önskar jag bara att hon hade sagt det och inte bara sagt till mig att vi behöver tid för oss själva, sa jag och gick ut med Alfredo från flygplanet. 
 
Jag stannade till och såg på alla paparazzis utanför flygplatsen, det brukar vara fans som skriker och trängs men denna gången var det paparazzis som skrek ut alla sorters av frågor.
Jag började sakta gå efter mitt crew ut till min bil, jag blev nästan påhoppad av alla kameror som plingade till när de tog foton och frågorna som alla ställde. "Varför har du och Alexis gjort slut?" "Vems fel är det att ni har gjort slut?" "Hur kan du åka på tour när du precis har gjort slut med din flickvän?"
Jag fick nästan panik av alla frågor som flög in och ut ur mitt huvud, allas röster gjorde mig snurrig och jag började få huvudvärk av allt ljud runtomkring. När vi väl var i bilen fick jag en lättnad över mitt huvud som gjorde att jag pustade ut och lutade mig tillbaka, Scooter pratade med chauffören och snart var bilen i rörelse. 
- De har antagligen hört om dig och Alexis, sa Scooter sedan till mig och jag tittade på honom, han suckade och tittade ut genom fönstret på världen runtomkring, jag kände plötsligt en oro över Alexis. Tänk om hon också är omringad av paparazzis? Jag vet hur Alexis hatar att vara med i tidningen, hon kommer bli arg och kanske ledsen om hon ser så många paparazzis utanför hennes hus när hon vaknar upp. Jag hoppas att de inte har kommit till henne, jag hoppas att de aldrig kommer till henne. 

Jag vet att det kanske inte var det mest intressanta kapitlet men jag funderar på vad som ska hända, som alltid. Har ni några idéer, vill jag gärna veta!
2013-08-12 | 21:30:13 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 53 - It's my fault.

Previous:
Justin släppte min hand och tittade rakt på mig, rakt på mig med sanna och ledsna ögon innan han vände sig om och lämnade mig ensam vid sjön men rinnande ögon, jag kunde känna hans ord, hans enstaka ord när han tittade mig i ögonen. "Jag kommer alltid att älska dig vid hela mitt hjärta, men om det inte räcker... känner jag inte för att kämpa för någon som slutar tro av en saknad av tillit".
 
Det kändes som timmar av ensamhet och rädsla när jag gick hem ifrån sjön, tårarna rann ned en efter en men jag orkade inte bry mig att torka bort dem, det ända som jag kunde tänka på var mina tankar som åkte runt i mitt huvud. "Varför sa jag det?" "Kommer Justin åka imorgon?" "Men jag älskar ju honom..." "Varför sa jag att vi behövde tid?" 
- Alexis? hörde jag en röst bakom mig, jag stannade upp medans jag snabbt tittade bakom mig och såg Lucas stå och nästan stirra på mig med orolig blick.
- Är du okej? Vad har hänt? frågade han och gick fram till mig, han tittade in i mina röda ögon och fick en bekymrad min, jag skakade på huvudet och la mitt ansikte i mina händer, tårarna forsade ned för mina kinder och jag kunde känna hur Lucas kramade om mig mjukt, jag ville bort ur hans famn men jag orkade inte bry mig om honom. Att känna hans värme fick mig att tänka på Justin och för en stund slutade jag att gråta och bara lyssnade på Lucas hjärtrytm. 
- Jag tar dig hem, du är iskall, sa Lucas och började gå med mig tätt intill honom, han höll om mig med ena armen och tog fram sin mobil med den andra, jag hörde bara mummel ifrån både Lucas och personen på andra sidan luren, men jag orkade inte lyssna på dem, jag tittade ut i ingenstans och såg i en sekund Justins vackra leende framför mig innan jag blundade och försökte sluta tänka på honom, jag kan inte bli som jag blev förra gången detta hände, jag kan inte bli helt förstörd, jag måste fixa detta. Jag vet att jag kan klara mig utan honom, jag levde mitt liv innan utan Justin, innan frankrike, jag kan klara det igen.  
 
Nästa Dag
Jag öppnade sakta ögonen och tittade upp i mitt tak, för någon sekund undrade jag vart jag var men sedan kom jag ihåg vad som hände igår, jag satte mig sakta upp och tittade runt mig, min blick stannade på Lucas som sov i min fotölj och snarkade som en gris, jag suckade åt honom medans jag ställde mig upp och gick till spegeln, mitt smink var över hela mitt ansikte och mitt hår såg ut som en stor och tjock hårboll, innan jag tänkte för mycket på hur jag såg ut gick jag ned för trappan och mötte James, mamma, pappa och Becky som satt i köket och åt, när de såg mig fick de stora och oroliga ögon. 
- Godmorgon, sa mamma mjukt och log ett svagt leende, jag tittade på henne och försökte tränga fram ett litet leende, men det som kom fram var ett bevis på hur trött och ledsen jag var. 
- Det är pannkakor klara på spisen, sa pappa och log mot mig innan han fortsatte att läsa i tidningen, jag tittade på pannkakorna och fick en klump i magen. Justin brukade alltid göra pannkakor.
Jag skakade bort min tanke och tog pannkakorna och satte mig jämte James som hade fullt upp med att äta, jag skakade huvudet åt honom och hörde Beckys skratt, jag tittade på henne och fick ett leende på mina läppar. 
- Lucas tog alltså hem dig, va? sa hon och jag tittade ned på min frukost och upp på henne. 
- Jag antar att han blev trött av att titta på dig hela natten, jag kunde höra hur han gäspade och nunnade, sa James och skrattade åt sig själv, jag skrattade ett tyst skratt och tog en tugga av mammas pannkakor. 
- Jag tycker det var snällt av honom att ta hem dig, han såg orolig ut när ni kom hit och du nästan sov i hans famn, sa mamma som plötsligt var delaktig i våran konversation, jag tittade på henne.
- Han hade... beskyddande ögon när han såg på dig och han släppte aldrig dig med blicken, fortsatte mamma, jag suckade och tittade ned på min mat, jag kunde höra hur mamma skakade på huvudet. 
- Jag såg kanske fel, sa hon snabbt och ställde sig upp och la sin hand på min axel vilket fick mig att titta upp på henne, hon pussade mig på pannan och log svagt mot mig.
- Stöt inte bort dem som tycker om dig, Alexis, sa hon innan hon gick ut ur köket, jag tittade på James och Becky som nästan kramade om varandra med bara deras blickar, jag skrattade tyst och tog en tugga till av pannkakorna.
 
Lucas's Perspektiv
Jag vaknade av att jag hörde prat i rummet, snabbt öppnade jag ögonen och såg Alexis sitta på sängen och prata med någon i telefonen, hon såg ledsen ut men mycket bättre än igår. Vilket fick mig att må lite bättre, jag drog min hand genom mitt hår och gäspade lite lätt medans jag fortfarande tittade på Alexis som pratade tyst, det kändes nästan som att hon pratade med sig själv. När hon såg mig mummlade hon något i luren och avslutade samtalet, hon tittade på mig med trötta ögon och jag kände på mig att dem frågade varför jag var här. 
- Du ser ut att må bättre, sa jag och log svagt mot henne, hon nickade sakta och tittade ned i sitt knä och gav ifrån sig en djup suck. 
- Tack... för att du tog hem mig igår, jag hade det lite jobbigt och jag tror inte att jag hade kunnat gå hem helt ensam, sa hon tyst och tittade upp på mig, det kändes som det hade gått några minuter innan någon av oss sa någonting igen. 
- Jag... är ledsen över vad som hände på klubben, det var dumt av mig... sa jag och kände hur skuldkänslorna kröp fram ur mig och gjorde så jag fick en klump i magen, hon nickade sakta och la sig tillbaka medans hon tittade upp i taket, jag kunde se på henne att hon hade för mycket tankar i huvudet. 
- Jag sa att vi skulle ta lite tid... sa Alexis plötsligt och bröt den pinsamma tystnaden, jag tittade frågande på henne när hon fortfarande hade blicken i taket. 

- Det var mitt fel att Justin gick därifrån, sa hon tyst och jag kunde höra hur hennes röst blev mer och mer darrig, jag ställde mig upp och gick fram till henne, hon tittade på mig med blöta ögon. 
- Hur kunde jag göra så? 
Jag satte mig ned jämte henne och såg in i hennes ledsna ögon, hon såg ut som en liten flicka som hade tappat bort sin nallebjörn och letat överallt efter den men kunde inte hitta den.
Alexis tittade tillbaka upp på taket och blundade för att få bort tårarna med hon kunde inte gömma sina känslor, man såg på henne att hon jobbade för att vara okej, för att inte bryta ihop. 
- Jag är ledsen, viskade jag till henne, hon skakade på huvudet och tittade på mig. 
- Varför förstörde jag något som jag vill ha så mycket?


2013-08-10 | 20:45:42 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 52 - Look into my eyes.

Previous:
Jag skulle precis gå upp och fixa mig för att gå hem och låta Alexis komma hem till ett tomt hus så hon kunde tänka på saken och helt enkelt bara vara ensam när jag hörde prat utanför, snabbt kikade jag ut genom fönstret och såg massor av paparazzis som stod och väntade på att någon skulle komma ut eller försöka komma in, jag suckade och satte mig på golvet precis under fönstret medans jag ringde till Scooter och bad om hjälp...
 

1 timme senare i Alexis Perspektiv
Jag öppnade dörren in till Beckys hus och stoppade in huvudet för att se om någon var där, men det ända jag kunde se var en tom hall vilket jag faktiskt blev lättad över. 
Jag gick in och tog av mig mina yttekläder när Becky kom ut ur köket som låg bara en dörr ifrån hallen och log stort mot mig, jag besvarade hennes leende med mitt och fick en hårt kram av henne. 
- Hur var dejten med James igår? frågade jag efter att hon hade slutat att krama ihjäl mig, hon log ännu större och fick nästan en drömmande blick.
- Han hade gjort det så fint, massor av levande ljus och det var så god mat! sa hon medans hon gick in till köket med mig efter henne, jag log åt min bror och hans romantiska dejter. 
- Och hur var det med dig, då? Både jag och James förstod att du inte var ensam hemma... så vi tänkte att kanske Justin var där, sa Becky och satte sig jämte James vid köksbordet, jag stelnade till och tittade åt ett annat håll. 
- Har något hänt? frågade James när han såg min min, jag suckade tyst för mig själv och satte mig mittemot honom och Becky. 
- Vi hade det jätte mysigt på kvällen, sa jag med ett svagt leende. 
- Vad hände sen? frågade Becky mig både nyfiket och oroligt, jag tittade på henne och tänkte på hennes mer vuxna beteende som James hade gett henne, hon kändes inte som en tonåring längre. Men jag antar att man blir så av att dejta James, eftersom hela han är övervuxen för att vara 20 år.
- Inget, sa jag medans jag skakade bort mina tankar och tittade på James som himlade med ögonen, jag log svagt mot båda och skakade på huvudet. 
- Inget, sa jag och tog fram min mobil, både James och Beckys blick drogs till SMS:et som jag hade fått, snabbt öppnade jag det och läste vad Justin hade skrivit. 
"Snälla låt mig förklara, jag ljög inte igår. Möt mig vid sjön om en halvtimme, jag lovar att jag inte ljög för dig, snälla kom och låt mig förklara. Jag älskar dig."
Jag läste om det några gånger innan jag tittade upp på Becky och James som hade nyfikna ögon, jag skrattade åt dem och la ned min mobil i min ficka igen. 
- Jag känner dig, det betyder att jag ser när du ljuger, James tittade på mig med hans typiska "berätta" blick som han hade gett mig de senaste åren efter att jag började dejta killar som jag aldrig kände mig trygg med.
- Jag måste gå, sa jag snabbt och ställde mig upp, jag kände deras blickar i min nacke medans jag gick ut tilll hallen och tog på mig mina ytterkläder, både James och Becky kom ut ifrån köket och tittade på mig med oroliga ögon. 
- Vart ska du? frågade Becky, jag tittade upp på henne och suckade tyst. 
- Jag antar att säga hejdå, svarade jag innan jag gick ut och började gå till sjön där Justin sa att vi skulle mötas, jag vet inte vad jag ska tro. Jag vill tro på att han säger sanningen, men om han inte gör det förstår jag varför han gjorde som han gjorde, eller jag tror att jag gör det. Det jag sa igår var sant, att jag står vid hans sida, vad han än gör. Men jag blev inte arg på grund av ett dumt SMS, jag blev besviken på Justin för att han inte berättade sanningen. 
Det tor bara några minuter till sjön, men när jag väl kom fram var Justin redan där och tittade sig runt på alla träden som omringade sjön. Jag gick till slutet av stigen och tog ett djupt andetag och hoppades på att han inte skulle se rakt igenom mig, för då skulle han se hur nervös och orolig jag var över om han skulle säga hejdå. 
Jag gick sakta fram till honom och mötte hans ögon, han fick ett svagt leende på sina läppar som gjorde att jag också log ett blygt leende. 
- Hej, nästan viskade han och klev ett steg närmre mig, jag tittade ned på marken men lika snabbt upp på Justin som tittade på mig med förväntansfulla ögon. 
- Jag ljög inte för dig, det lovar jag. Jag sa inte att jag åker imorgon för att du såg bättre ut, du såg pigg och glad ut, jag ville inte förstöra kvällen med en nyhet som jag visste att du skulle bli ledsen över, sa Justin och gick ännu närmre mig, jag tittade tveksamt på honom. 
- Vem var det som skickade SMS:et? Eftersom det inte var något... så vill jag veta vem det var, sa jag och suckade åt mig själv, hur kan jag vara så dum att inte lita på honom? 
- Jag vet inte vem det var, ett fan, någon som ville förstöra kvällen, Alexis. Jag vet inte! Justin började läta arg och jag ryckte till av hans plötsliga skrik, han backade ifrån mig och vände sig om. 
- Är det inte tillräckligt... är det inte tillräckligt att jag säger till dig att inget har hänt? Justin vände sig om och tittade på mig med ledsna ögon, jag gick fram till honom och la min hand på hans kind. 
- Snälla, Justin. Du måste första, jag vill tro på dig. Jag trodde på dig, men när det SMS:et kom så visste jag inte vad jag skulle tro, jag vet fortfarande inte vad jag ska tro, sa jag och försökte hålla mig lugn men jag kände hur allt forsade inom mig, rädsla, oro, ilska. 
- Jag litar på dig, jag älskar dig, men om detta är jag osäker på vad jag ska tro på, sa jag och tittade in i hans ögon, han tittade in i mina och det kändes som vi stod där i minuter och bara tittade in i varandras själar. 
- Alexis, jag åker imorgon. Vad vill du att vi ska göra? Bara låta det va då du aldrig kommer tro på mig mer? Vad vill du ska hända? Justin släppte mina ögon och tittade ut på sjön, jag skakade på huvudet men släppte inte min blick ifrån hans ansikte, 
- Justin...
- Nej! Vad vill du att vi ska vara? Jag lovade Scooter att ta extra många konserter nu efter jul, vi kommer inte se varandra på 2 år! skrek han och jag backade ett steg ifrån honom, han skakade på huvudet och vände sig om och gick och ställde sig närmre sjön, jag tittade ledsamt på honom. 
- Jag är ledsen, sa jag tyst och tittade ned i marken, jag kände hur Justin tittade på mig men jag brydde mig inte om att titta upp på honom, allt jag tänkte på var när jag stötte bort honom igår, hur han har klarat så mycket, han har varit där för mig genom allt... och nu när han säger till mig att inget har hänt tror jag inte på honom? 
 
Jag tittade upp på Justin som tittade på mig med blöta ögon, jag gick fram till honom och ställde mig några centimeter ifrån honom. 
- Du stöter bort mig, Alexis, du inser det bara inte själv. Du har försökt hitta fel ända sedan det som hände i Utah... och nu när du äntligen har hittat ett... tar du det som en ursäkt, sa han tyst och tittade mig i ögonen, jag skakade på huvudet och la min hand på hans kind. Innan jag hann säga något hade Justin tagit ned min hand ifrån hans kind och höll den hårt i sina händer. 
- Titta mig i ögonen och säg att det jag säger inte är sant, sa Justin och jag tittade in i hans ögon, jag öppnade munnen men stängde den lika snabbt. 
- Jag... tror vi behöver lite tid, sa jag tyst och tittade bort ifrån hans blick, jag kände tårarna rinna ned för mina kinder och såg i ögonvrån hur Justin nickade och torkade bort några tårar ifrån hans kind. Justin släppte min hand och tittade rakt på mig, rakt på mig med sanna och ledsna ögon innan han vände sig om och lämnade mig ensam vid sjön men rinnande ögon, jag kunde känna hans ord, hans enstaka ord när han tittade mig i ögonen. "Jag kommer alltid att älska dig vid hela mitt hjärta, men om det inte räcker... känner jag inte för att kämpa för någon som slutar tro av en saknad av tillit".

Vad tror ni händer med Alexis och Justin? 
2013-08-08 | 12:58:43 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 51 - You lied.

Previous:
- Jag älskar dig, sa Justin tyst till mig, jag log svagt mot honom och kramade om honom mjukt, han besvarade kramen och pussade min panna.
- Jag älskar dig med.
 
Nästa dag.
Jag tittade på Justin som var fullt upp med att sova som en stock, jag antar att han har en bra dröm denna gången. Jag gick upp ur sängen och satte upp håret i en knut innan jag gick ned till köket och skulle påbörja någon sorts frukost som antagligen skulle bli helt förstörd av mina händer som knappt kunde göra köttfärsås, jag skrattade åt min tanke medans jag började leta upp något pannkaks recept som var väldigt lätt att göra, jag har aldrig varit kocken i familjen, mamma är den som får laga mat och när det bara var jag och James, lagade James alltid maten. 
Plötsligt hörde jag något plinga till, först trodde jag att det var dörren men när jag hörde det igen lät det mer som en SMS signal, jag tittade runt omkring mig och såg Justins mobil ligga på köksbordet. Jag tog nyfiket upp den och såg att han hade fått ett SMS ifrån ett okänt nummer, om Justin får SMS ifrån någon som han inte känner brukar det vara ett fan men när jag låste upp hans mobil blev jag chockad över vad det stod. 
"Jag vet att du åker imorgon... men ring mig så kan vi prata om vad som hände"
Jag läste SMSet igen innan jag tittade upp och rakt ut i ingenstans, det var två saker som gjorde mig orolig och chockad, att han åker imorgon och vem det var som skickade det till honom. Det kan vara ett fan, men jag har en känsla som säger att det är något helt annat än en beroende belieber. 
 
 Justin's Perspektiv
Jag öppnade sakta ögonen och försökte vakna helt av att sätta mig upp i sängen och gnugga mig i ögonen, när jag tillslut insåg att Alexis inte låg i sängen ställde jag mig upp och tog på mig mina byxor och tittade mig i spegeln, mina trötta ögon hade försvunnit och jag kände en pust av lättnad forsa genom min kropp. Jag drog min hand genom mitt hår innan jag började gå ned till nedervåningen där jag antog att Alexis skulle vara, jag log av tanken att krama om henne och titta in i hennes brun-gröna ögon, men mitt leende försvann när jag såg henne sitta vid köksbordet och titta ned i min mobil, hela hennes kroppsspråk sa att hon var besviken och chockad. 
- Vad har hänt? frågade jag henne, hon tittade snabbt bak på mig och ställde sig upp.
Istället för att säga någonting gick hon fram till mig och tittade in i mina ögon, hennes blick var tom vilket gjorde mig orolig över vad som var fel. Hon gav mig min mobil och tittade ned på meddelandet som jag hade fått, istället för att fråga igen vad som hade hänt läste jag igenom SMS:et några gånger, jag suckade och tittade upp på Alexis som nu såg ledsen och frågande ut. 
- Jag vet inte vad som är värst, att du inte har sagt att du åker imorgon eller att jag har en känsla av att du ljög för mig igår, sa hon, jag tittade ned på golvet och upp på Alexis lika snabbt, jag skulle precis säga något när hon skakade på huvudet och tog sin jacka innan hon gick ut ifrån hennes hus och lämnade mig ensam kvar. 
Alexis's Perspektiv
Jag gick snabbt ut ur mitt hus och började gå, jag hade ingen aning om vart jag skulle gå. Men att gå kändes som det rätta beslutet att tänka igenom vad som precis hade hänt, var det fel att inte låta Justin förklara sig för mig? Eller gjorde jag rätt med att bara gå och låta honom tänka på saken? Varje tanke som dök upp i mitt huvud gjorde mig mer och mer förvirrad, jag orkade inte med att känna skuldkänslor medans jag hade för många frågor i mitt huvud om vad som hände med mig på klubben, allt jag ville var att ha en skön kväll med min pojkvän och glömma bort allt som har hänt, tänka på nuet, men även det blev tillslut förstört av ett dumt SMS.
Inte förränn jag stannade förstod jag vart jag var någonstans, mitt bland alla människor som pratade i telefon eller hade långa konverationer med sina vänner stod jag och tittade på det stället som jag aldrig hade tänkt gå till, klubben. Hade tiden gått så snabbt? Det tar mer än 20 minuter att komma hit när man går, jag antar att jag har så mycket att tänka på att jag försvann från medvetandet i några minuter. 
Jag kände hur min mobil började viberera i min ficka, utan att titta på skärmen klickade jag på upptaget och vände mig om för att gå tillbaka den vägen som jag tror jag kom ifrån. 
 
Justin's Perspektiv
Jag satt med huvudet i mina händer och blev mer och mer irriterad på den som skickade SMS:et till mig, jag förstår att Alexis blev ledsen, men jag vill förklara för henne att det jag sa igår var sant och att jag inte kände den som skickade SMS:et till mig, men innerst inne förstod jag också att Alexis inte vet vad hon ska tro på. 
Jag försökte ringa henne igen, men hon svarade inte denna gången heller, igår var allt så bra. Vi tittade på filmer och myste med varandra ända tills vi blev för trötta och bestämde oss för att gå och lägga oss. Om bara SMS:et aldrig hade kommit.
Jag skulle precis gå upp och fixa mig för att gå hem och låta Alexis komma hem till ett tomt hus så hon kunde tänka på saken och helt enkelt bara vara ensam när jag hörde prat utanför, snabbt kikade jag ut genom fönstret och såg massor av paparazzis som stod och väntade på att någon skulle komma ut eller försöka komma in, jag suckade och satte mig på golvet precis under fönstret medans jag ringde till Scooter och bad om hjälp...
 

 
2013-08-06 | 11:34:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 50 - Nothing happened.

Previous:
- Jag kommer om bara någon minut, sa jag och startade bilen.
- Har du något emot att prata med mig ända tills du kommer hit? Jag känner mig på ensam och jag vill verkligen prata med min pojkvän, sa hon, jag log och nickade. 
- Gärna. 
 
Alexis Perspektiv
När jag hörde Justin svänga upp på parkeringen log jag stort och sprang fram till fönstret för att kika på Justin när han klev ut ur sin bil, jag kunde inte hjälpa att skratta när jag såg hur han såg ut, när jag hade ringt måste jag ha väckt honom för han såg verkligen nyvaken ut, jag hade aldrig sett honom med såhär rufsigt hår förut, han måste ha haft en mardröm eller en riktigt dålig dröm. 
- Jag ser dig i fönstret, försök inte tjuvkika på mig, sa han och gick fram till dörren och plingade på medans jag skrattade och la på vårat samtal, snabbt öppnade jag dörren och lät honom gå in innan jag gick fram till honom och kramade om hans varma kropp. 
- Hej, sa Justin och strök mitt hår medans han besvarade min kram, jag log och tittade upp på honom. 
- Hej, viskade jag och kysste honom mjukt innan han tog min hand och tittade in i mina ögon, jag log mot honom och skrattade. 
- Jag tänkte att vi kunde ha en myskväll, med filmer och massvis av godis, sa jag och tog med honom in till vardagsrummet där det stod en stor skål med godis, Justin skrattade och nickade. 
- Det låter perfekt. 
- Men först måste du piggna till, du ser dödstrött ut, sa jag och tittade oroligt på honom, han smekte min kind och log svagt mot mig. 
- Jag mår bra, huvudsaken är att du inte känner dig ensam, sa Justin, jag tog bort hans hand från min kind och drog min hand genom hans rusfiga hår. 
- Nu när jag inte känner mig ensam längre, måste jag fixa till dig, sa jag och pussade han på kinden innan jag tog hans hand och gick upp till mitt rum, medans Justin satte sig på min säng hämtade jag en handduk åt honom. Han tittade frågande på mig. 
- Jag älskar verkligen ditt morgonrufs, men jag har aldrig sett dig såhär trött förut, därför erbjuder jag dig min dusch och... dina kläder som du har lämnat här, sa jag och visade honom sina kläder som har varit i mitt rum för länge och som behöver användas, han skrattade och tog min hand och pussade den mjukt, jag log och gav honom handduken och pekade på badrumet, han gav ifrån sig en liten suck innan han tog sina kläder och gick snabbt in till badrummet. 
 
Efter några minuters väntan kom Justin ut ifrån badrummet och såg mycket piggare ut, men såklart hade han inte tagit på sig sin tröja utan hade en bar överkropp, jag himlade med ögonen mot honom medans han log stort och tittade ned på sig och upp på mig igen. 
- Jag glömde hur du hatar dina tröjor, sa jag och följde Justin med blicken när han gick fram till mig och höjde ögonbrynen, snart fick han ett flin på sina läppar. Jag skrattade och skakade på huvudet medans Justin la sin hand på min kind och smekte den mjukt. 
- Du har rätt, jag kanske borde hata min byxor istället, sa Justin, jag skrattade åt honom och slog han löst på armen, han ryckte på axlarna och skrattade åt min reaktion. 
- Okej, denna gången tillåter jag dina magmuskler, sa jag och kysste honom mjukt, han besvarade kyssen och drog mig närmre sig vilket fick mig att le stort. 
- Jag måste prata med dig, sa plötsligt Justin allvarligt, jag tittade oroligt men också nyfiket på honom medans han satte sig på sängen och tittade upp på mig. 
- Innan idag frågade du mig varför jag ofta går på klubben i stan, sa Justin och tittade ned i hans knä, jag satte mig jämte honom och lyfte upp hans huvud så han såg mig i ögonen. 
- Jag har gjort många misstag, sa Justin tyst, jag log svagt mot honom och nickade sakta. 
- Det är okej, sa jag tillbaka till honom och jag kunde se i hans ögon hur orolig han var över hur jag skulle reagera på vad han skulle säga. 
- Nästan varje kväll när jag har varir här i Stratford så har jag, Chaz och Ryan gått till den klubben, vi har druckit för mycket och... träffat olika tjejer, sa Justin, jag nickade sakta och tittade ned i mitt knä, Justin tog min hand vilket fick mig att titta upp på honom igen.
- Jag ska inte skylla på något, för det var mitt val att gå till klubben. Men inget hände, det kan jag lova, sa Justin medans han tittade in i mina ögon, jag log svagt mot honom och smekte hans kind. 
- Jag vill visa dig något, sa jag och gick till mitt skrivbord och tog fram det senaste numret av Seventeen, Justin tittade frågande på mig när jag satte mig på sängen igen och visade honom framsidan. 
- Jag fick den i posten idag, den kom egentligen till mamma, hon tror att hon blir yngre av att läsa ungdomsmagazin... I alla fall visar den massor av bilder på dig, Chaz och Ryan på klubben. Jag litar på dig, Justin, om du bara kunde förstå att jag fattar att du har det jobbigt med din karriär, jag vill bara att du pratar med mig, sa jag och gav honom tidningen, han bläddrade igenom sidorna med alla bilder och tittade sedan upp på mig igen, jag gick fram till honom och såg honom i ögonen.
- För det är väl därför du gick till klubben från första början? På grund av allt runtomkring dig, alla paparazzis jagar dig överallt, dina fans skriker och hoppar på dig. Allt handlar om ditt liv, din karriär, du får knappt någon lugn och ro längre, allt är stress, sa jag och satte mig ned jämte honom igen, han tittade på mig med oroliga ögon medans han la sin hand på min och smekte den försiktigt. 
- Jag älskar dig, sa Justin tyst till mig, jag log svagt mot honom och kramade om honom mjukt, han besvarade kramen och pussade min panna.
- Jag älskar dig med. 

 Kanske inte det bästa kapitlet, men just nu funderar jag på vad som kan hända. Har ni några idéer om något spännande eller kul som skulle kunna hända, vill jag gärna veta. 
 
2013-08-04 | 14:07:50 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 49 - I want you here.

Previous:
- Becky, det hände någonting på den klubben, mitt huvud vill bara inte komma ihåg det, sa jag snabbt och hon lade sin hand på min axel och rynkade ögonbrynen. 
- Men... varför käner du dig obekväm... när Justin rör dig? frågade hon mig, jag skakade på huvudet och suckade. 
- Jag vet inte...
 
Justin's Perspektiv
Jag satte mig vid köksbordet och gömde mitt huvud i mina händer. 
- Justin, är allt okej med Alexis? hörde jag mamma fråga bakom mig, jag hoppade av förvåning och vände mig snabbt om med frågande min. 
- Nej... eller, jag vet inte, sa jag med orolig röst, mamma gick och satte mig jämte mig och la mjukt sin hand på min kind. 
- Jag ser på dig att det är någonting som du inte berättar för mig, sa hon tyst och jag tittade på henne med stora ögon. 
- Det känns som... att Alexis stöter bort mig, efter vad som hände blir hon stel när jag rör henne, och jag ser inte någon lättnad i hennes ögon när hon tittar på mig, det gjorde jag förut, sa jag och pausade för att ta luft innan jag fortsatte. 
- Jag är bara rädd att förlora henne, sa jag tyst, mamma suckade och kramade om mig hårt men ändå på något sätt mjukt, precis som mammor brukar krama en, hårt så man känner sig trygg men mjukt så man känner sig lättad och allt man oroar sig över försvinner för någon sekund. 
- Alexis kommer knappt ihåg någonting om det som hände igår, tänk dig i hennes situation, att inte veta ett dugg om vad som har hänt en, du skulle också vara orolig, speciellt när det hon inte kommer ihåg var i en nattklubb, sa mamma, jag tittade runt mig precis som om jag trodde att någon lyssnade innan jag tittade på mamma igen och försökte se lite gladare ut än vad jag var.
- Du har rätt, hon behöver tid, det måste jag ge henne, sa jag snabbt och mamma log svagt mot mig med sin fortfarande oroliga min.
- Du ser helt utmattad ut, gå upp och lägg dig, sa mamma, jag skrattade tyst som gjorde att mamma också såg lite gladare ut.
Alexis Perspektiv 4 timmar senare
Efter flera timmar av skvaller och filmmys så var Becky tvungen att gå hem och göra i ordning sig för James och hennes dejt, det var därför James var tvungen att gå innan. Plötsligt hörde jag min mobil ringa som gjorde att mina tankar försvann och jag kom tillbaka till verkligheten. 
- Hej, det är Alexis? Jag svarade snabbt och var själv förvånad över hur lugn och glad jag lät. 
- Det är din mamma, jag är ledsen över att säga detta men jag och pappa är tvungna att jobba hela natten. Jag har inte nått James, men jag tror att han kommer vara hemma, sa mamma och jag suckade, när jag tänkte mig själv sitta vid TVn ikväll helt ensam gjorde så jag fick rysningar, men jag ville visa mamma och pappa att jag var stark och kunde vara själv hemma. Även efter vad son har hänt måste jag kunna ta hand om mig själv. 
- Okej... när kommer ni hem imorgon? 
- Eftersom vi har myckret att göra nu vet jag inte riktigt, men j... ledsen, gumman men jag måste börja jobba igen, vi ses imorgon!, innan jag sa ordet av det så la mamma på och jag suckade igen.
- Hejdå!, mumlade jag för mig själv innan jag la ned min mobil på soffbordet igen och lutade mig tillbaka. Jag har varit ensam hemma flera gånger förut, inget kommer hända och dessutom har jag min mobil och massor av stekpannor, jag är väl förberedd. 
 
Efter den långa och varma duschen som verkligen behövde tas satte jag på mig min pjyamas och slängde mig på sängen, bara nu kände jag hur trött jag var, men också ensam och uttråkad. Jag brukade knappt adrig vara ensam hemma och mindre nu när jag och Justin... 
Jag satte mig upp och tittade ned på min mobil, Justin. Han älskar alltid när vi är ensamma hemma så vi kan ha en mys kväll med levande ljus och hemmagjord mat, jag log av tanken att krama om honom. Men jag kände på mig att någonting var hel fel med mig och Justin, efter olyckan så har jag stött bort honom ifrån mig. Egentligen ville jag inte det, jag ville ha honom vid min sida och krama om honom när jag behövde någon som mest men varje gång han rör mig får jag en rysning som jag känner igen och hatar.
Innan jag hann tänka ringde jag Justin och väntade på svar. 
Justin's Perspektiv
Jag smekte hennes kind och tittade in i hennes vackra bruna ögon, jag älskade henne, hennes otroliga leende som man skiner upp när man ser, att tänka tanken att förlora henne gjorde mig nervös och orolig.. 
- Jag älskar dig, sa Alexis och kom närmre mig, hon lade sig hand på min nacke och mötte mina ögon. 
- Jag älskar dig med, svarade jag och hon började fnittra medans jag tog bort en slinga ifrån hennes hår och log stort mot henne, Alexis flyttade sig ännu närmre mig och satte sig bara några milimeter ifrån mig, snart möttes vi i en kyss som avbröts när jag hörde snyftningar. 
- Vad gör du? Sluta! Jag öppnade ögonen och var inne i klubbrummet där jag hade hittat Alexis, en man satt jämte henne och försökte att kyssa henne medans Alexis försökte dra sig undan men mannnen var för stark. 
- Shh, allt är okej, jag vet vem du är, mannen slutade kyssa henne och hon tittade på honom med röda och vattniga ögon, jag ville springa fram till henne och ta med henne hem, men jag kunde inte röra mig. 
- Den bävern har alla söta tjejer efter sig, men det är dig han vill ha, dig han har, men han borde veta att det inte bara är han som kan få alla tjejer, han smekte hennes kind medans Alexis fortsatte att gråta och försökte dra sig undan. 
Jag öppnade ögonen och kände svetten rinna i min panna medans jag hörde min ringsignal över hela rummet, snabbt klickade jag på svara. 
- Justin? sa Alexis och gjorde så jag kom ihåg min dröm, plötsligt blev jag orolig och rädd som gjorde att jag ställde mig upp och tittade omkring mig. 
- Är allt okej? sa jag snabbt och man kunde höra hur orolig jag var över henne, jag kunde höra hur hon log på andra sidan luren och jag såg henne framför mig vilket fick mig att le. 
- Ja, eller nej, jag är helt ensam hemma och jag känner mig... ensam, har du något emot att komma hit? Jag förstår om du är trött eller något, sa Alexis och tysnade, jag skrattade och började ta på mina kläder. 
- Tack och lov, jag hoppades att du skulle säga det, även om jag var trött skulle jag inte missa att tillbringa tid med dig, är du säker på att du är okej? Vart är James och Becky?
- Du är så gullig, de är på dejt, mamma och pappa jobbar över natten och på grund av det så hoppades jag på en myskväll med min gulligaste pojkvän, sa Alexis, jag skrattade och gick ut ur mitt rum och ned till hallen för att ta på mig ytterkläder. 
- Justin... jag är ledsen över innan idag, jag stelnade till... men bara för att ja..
- Nej, det var mitt fel, att röra dig precis efter vad som hände på klubben var dumt gjort, sa jag och gick ut till min bil, Alexis suckade på anda sidan luren och jag rynkade ögonrbynen åt hur orolig hon lät. 
- Jag kommer om bara någon minut, sa jag och startade bilen.
- Har du något emot att prata med mig ända tills du kommer hit? Jag känner mig på ensam och jag vill verkligen prata med min pojkvän, sa hon, jag log och nickade. 
- Gärna. 

 
2013-08-04 | 09:19:01 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Idag!

Jag har skrivit klart kapitel 49 och nu är det bara bilderna kvar, jag är ledsen över den lilla bloggpausen som blev men nu är jag tillbaka och redo att skriva så mina fingrar ryker! Idag kommer kapitel 49 upp och jag har också tänkt att börja skriva på kapitel 50!