2014-02-15 | 18:10:13 | Kategori: Meant To Be

Chapter 9 - I want her

Previously:
- Hejdå, sa jag snabbt och mötte deras blickar, mamma log mot mig och gjorde en snabb gest att jag skulle komma till henne, jag gick sakta fram till hennes stol och blev mjukt omfamnad av henne, jag skrattade och besvarade kramen. 
- Ha det så kul, sa hon sedan och jag nickade mot henne innan jag sprang ut genom ytterdörren, det ska jag ha.
- Säg inte att du gillar honom! Nästan skrek Maya ut i affären, vi hade precis varit och provat kläder och då var Maya tvungen att ta upp det som hände på festen.  
- Va? Vem? viskade jag till henne, hon spärrade upp ögonen och tittade runt sig om någon hade hört henne. 
- Justin... eller Ryan. Båda! viskade hon till mig, jag tittade chockat på henne och gav ifrån mig ett litet skratt
- Va? Gillar dem? Nej! Viskade jag tillbaka, hon himlade med ögonen mot mig och vände sig om för att hänga tillbaka tröjan som hon hade provat.
- Men de gillar dig, sa hon igen och tittade på mig med en oroad blick, jag skakade på huvudet åt vad hon hade sagt och vände mig om för att gå ut ur affären, Maya kom snabbt efter mig och tittade runt efter andra klädaffärer. 
- Eftersom båda två helt klart vill hjälpa dig så känns det som om de har några känslor där inne, och det vore konstigt eftersom både Justin Bieber och Ryan Butler är skolans värsta badboys, sa Maya och tittade på mig, jag mötte hennes blick med trötta ögon. 
- Lägg av! Jag kan inte förklara det som hände på festen, men det är definitivt inte med att de gillar mig, sa jag och försökte övertala Maya om att jag faktiskt inte brydde mig om vad de tyckte om mig, men med en pirrning i magen kunde jag själv känna att det inte var sant. 
- Forever 21 eller H&M? frågade hon sedan, jag rynkade ögonbrynen och skakade på huvudet. 
- Nej, jag känner för fika, sa jag och vände mig om till Starbucks, Maya skrattade och följde efter min blick, det var inte alls lång kö i kassan, och Starbucks har det godaste isteet. 
Jag drog med Maya in till Starbucks och ställde mig i kön, med bara en titt på menyn visste jag vad jag skulle ha, vilket var min favorit. Iste Mango. 
- Vad vill du ha? frågade jag Maya, hon bet sig i läppen och tittade på menyn i några sekunder innan hon mötte min blick med ett leende. 
- Cappuccino, sa hon och tog fram sin plånbok, jag gjorde samma sak och snart stod jag i kassan och betalade för mitt iste. 
 
Justin's Perspektiv
Min blick gick från en sovande kille på soffan till Ryan som spelade FIFA jämte honom, jag kände igen killen från skolan men blev lite äcklad av honom, han hade en spinkig vit kropp och dreglade inte så lite på soffan. Konstigt att Ryan inte har väckt honom än. 
- Vem är killen? Frågade jag spydigt till Ryan som tittade på mig och ned på honom. Han ryckte på axlarna och slog till killen på ryggen så han med ett ryck vaknade till och tittade runt sig. 
- Gå hem, sa Ryan och nickade mot dörren, killen fick en chockad min och ställde sig snabbt upp, vilket han egentligen inte borde gjort för nu tömde han sitt innehåll på golvet mitt framför Ryan som fick en irriterad min. Jag gav ifrån mig ett högt skratt åt båda av dem och visade dörren åt den spinkiga killen, men en äcklad min gick han sakta ut genom den och nu var det jag, Ryan och städerskorna kvar. 
- Vad hände med Jennifer igår? frågade jag och försökte gömma hur irriterad jag egentligen var på honom, han svarade inte mig utan fortsatte att spela, jag höjde på ögonbrynen och gav honom ett flin. Han gillade henne. 
- När började du gilla pluggisar? sa jag och fick Ryans uppmärksamhet, han pausade spelet och tittade på mig med chockade ögon. 
- Sedan pluggisar ser ut så, dessutom, hur hon dansade igår visar att hon inte bara är en pluggis, sa han och visade en av städerskorna att städa upp spyan framför honom, han gjorde en äcklig min och ställde sig upp, sedan började han gå mot köket, jag satte armarna i kors och följde snabbt efter honom.
- Jag kommer få henne, sa han sedan och jag himlade på ögonen åt honom. 
- Hon har väl redan sagt nej en gång till dig, tror du inte att hon gör om det? Jag tittade på när Ryan tog fram ett glas och hällde upp cola innan han tog en stor klunk, han skakade på huvudet och log mot mig. 
- Tjejer gillar när man räddar dem, jag hjälpte henne igår och hon kommer säga ja nästa gång, han såg så övertygad ut att jag höll på att börja gapskratta åt honom. 
- Hon kommer inse att du bara vill ha henne för sex, sa jag med ett flin och såg hur Ryan började bli irriterad på mig. 
- Jag vill inte ha henne för sex, hon är... gullig, sa han och tog en till klunk, jag höjde ännu en gång på ögonbrynen och nickade mot honom. 
- Och sexig, lade han till, jag tittade ned på det smutsiga golvet och upp på honom igen, med ett flin försökte jag gömma hur gärna jag skulle vilja att han backade undan från henne. 
- Säg till när du fått henne att säga ja, sa jag och vände mig om för att gå ut ur hans hus, jag log nöjt åt mig själv och min kommentar. Han kommer aldrig att få henne, inte när jag håller koll på henne. 
 
Nästa dag i Jennifer's Perspektiv
Med en ryckning öppnade jag ögonen och tittade upp i taket, jag kunde svagt höra hur väckarklockan ringde inne hos Julie och snart började min också att låta. Jag stängde av den och satte mig sakta upp, solen sken svagt i en liten öppning av gardinerna vilket gjorde så jag kisade för att vänja mig vid ljuset. 
- Är du va.. Ja, det var du, sa mamma som hade öppnat min dörr, hon gav mig ett leende och var påväg att säga någonting till mig när Julie kom ut genom hennes dörr, mamma tittade på henne och tillbaka på mig. 
- Jag kommer hem sent ikväll, vi har mycket att göra på jobbet, men det finns värmemat i kylen, så ni slipper laga mat ikväll, sa hon och gav Julie en snabb blick, jag nickade mot henne och ställde mig upp för att öppna gardinerna. Sedan gick jag till min garderob och letade upp något att ha på mig. Jag tog fram ett par ljusa jeans och en vit t-shirt tillsammans med en marinblå tunn jacka, sedan la jag också fram lite smycken som skulle passa till. Jag lockade till mitt hår och satte på lite smink innan jag satte på kläderna och tog mina saker innan jag sprang ned till nerdervåningen. Jag hällde upp lite yoghurt och flingor till mig och satte mig sedan ned och började lugnt äta min frukost, efter bara några minuter kom Julie ned och tog en frukt för att äta till frukost, jag tittade på henne med höjda ögonbryn och sedan ned på äpplet som hon hade tagit från fruktskålen. 
- En frukt? sa jag och hon ryckte på axlarna och satte sig ned mittemot mig, jag skakade på huvudet åt henne. 
- Jag är inte sugen på frukost, okej? svarade hon och tog en tugga av det gröna äpplet, jag tittade på henne och suckade en tyst suck. 
- Det är i alla fall bättre än inget! lade hon till, jag skrattade åt henne och fick en oskyldig min. 
- Okej! Jag bara undrade, sa jag och log mot henne, hon besvarade mitt leende och tog fram sin mobil för att antagligen läsa på meddelandet hon hade fått medans jag fortsatte att äta på min frukost.

 Nu har ni börjat få lite ur Justin's Perspektiv också, vad tycker ni om det? 
3 Kommentarer för mer!
2014-02-13 | 17:57:00 | Kategori: Meant To Be

Chapter 8 - At Ryan's Party

Previously:
Jag har aldrig blivit full, även om jag har festat mycket så vet jag mina gränser och jag skulle aldrig kunna komma hem mitt i natten och vara onykter. Speciellt inte när ens mamma var uppe halva natten för att skriva klart ett projekt, men även om jag inte drack mig förvirrad så hade jag kul på fester. Det är en riktig fest för mig. 
- Här! Skek Maya och gav oss varsin öl som hon hade hämtat medan jag befann mig i mina tankar, jag tog emot den med ett leende och tittade på Julie som var lika chockad som jag av det enorma rummet vi stod i. Även om det var massvis av tonåringar som dansade runt och hade kul kunde man se hur rummet såg ut, jag hade aldrig trott att jag skulle få se ett sådant hus som detta. Det var massor av spotlights som visade den beiga färgen på väggarna, den vita soffan var täckt med plast så man antagligen inte skulle spilla på den och runt utrymmet där alla dansade stod det bord där det var fullt av både öl och starkare drycker, men även om det såg bra ut skulle det säkert se ännu bättre ut när man stod här i lugn och ro utan musik eller människor som skymde ens syn. Hela rummet såg väldigt lyxigt ut och man såg nästan prislapparna hänga från alla dyra saker, hur vågade han ha en fest härinne?
Brody och Maya hade gått ut på dansgolvet och började dansa mitt framför ögonen på mig, jag log mot dem och tittade på Julie som har sin uppmärksamhet på människor som pratade med varandra med hög ton, mina ögon fastnade på alla som dansade. Jag såg en kille som dansade för fullt och råkade slå till alla runtomkring sig, men det verkade inte bry honom eller de som blev slagna. Jag skrattade åt dem och fortsatte titta, mina ögon fastnade återigen på en kille. Men denna gången blev jag lite nervös, Ryan stod och pratade med hans vänner med ena handen i fickan och i den andra höll han i en öl, jag fick ett leende på läpparna och försökte tränga bort den lyckliga känslan inom mig. Det var inte bra att börja tycka om en kille som är en av skolans värsta badboys, dessutom jobbar jag med Justin Bieber skolans andra ännu värre badboy på SO:n, kan det bli värre? 
 
 
(Lyssna medans ni läser, Talk Dirty - Jason Derulo)
Efter att jag hade stått och glott i mer än en kvart bestämde jag mig för att gå ut på dansgolvet och hitta någon att dansa med, nästan precis när jag började dansa började en annan kille som jag inte alls kände igen dansa med mig och våra röelser passade perfekt till varandras och till musiken, jag mötte knappt hans ögon eftersom vi bara dansade för fullt. Jag kände hur glädjen spreds i min kropp av att dansa på detta viset igen, tätt intill varandra och väldigt sexigt, han tog tag om mina höfter och jag rörde dem till musiken med snabb fart. Jag gick ännu mer tätt ihop med honom och glömde nästan bort att jag inte alls kände honom, jag vände mig om och skrattade åt att känna känslan av detta igen. Återigen rörde jag på höfterna och kände hans händer hårt fast på min midja, jag bet mig i läppen och började hoppa lite lätt med händerna i luften. Precis som många andra gjorde runt mig. Killen stannade mig och kramade om mig bakifrån med ett hårt tätt grepp, jag stelnade till och kände hans mun vid mitt öra. 
- Jag känner inte igen dig, sa han och jag försökte vara lugn. 
- Du måste vara ny, sa han igen och tryckte mig in till sig, hans händer började smeka min mage och jag stelnade till ännu mer, jag försökte komma ur hans grepp men det var omöjligt med hur han höll mig. 
- Ta det lugnt, hans röst var hård och jag nästan rös när jag hörde den. Hans händer hade flyttats längre och längre upp och jag försökte återigen krångla mig ur. 
- Ey! Lämna henne ifred! hörde jag en bekant röst skrika jämte mig, jag kände mitt hjärta pumpa hårdare och kände hur jag fick lätt panik, det var fullt av folk och det var otroligt trångt, ingen verkade märka oss. 
Jag kände hur greppet snart lossnade och en stor pustning for genom min kropp, jag vände mig snabbt om och försökte se vem det var som hade hjälpt mig. Jag tittade runt mig och såg hur Ryan hade börjat bråka med en kille, jag log mot honom och vände mig om för att gå från alla dansande tonåringar när jag gick in i en muskulös kille som stod alldeles bakom mig. Jag tittade upp på honom och såg Justins ansikte, det kändes som om mitt hjärta hoppade flera meter ut från mitt bröst. Han hade skrämt mig. 
- Är du okej? frågade han, jag tittade upp på honom och sedan runt mig för att se om han pratade med mig eller någon annan. 
- Eh, ja-a, sa jag och gav honom ett leende eftersom jag jag just precis märkte att han faktiskt undrade om jag var okej, jag anade hans muskler under den korta t-shirten vilket gjorde mig lite nervös. Varför ska jag bli såhär? 
Justin gav mig en blick och tittade sedan på Ryan och den andra killen som bråkade, han började gå till dem och lämnade mig lite förvirrad i folkmassan. Hade han just frågat mig om jag var okej?
Justin's Perspektiv
Ännu en till av tjejerna kom fram till mig och gav mig ett firtligt leende, jag besvarade det och bet mig i läppen medans jag tittade på hennes sexiga kropp som började röras till musiken. Hon drog med mig ut på dansgolvet och började dansa tätt intill mig, jag kände mig lite uttråkad eftersom jag hade gjort detta med minst 10 tjejer redan. Jag kände för något annat. 
När jag precis skulle gå ifrån henne såg jag Jennifer stå och dansa med en kille, jag himlade med ögonen på killen som hade händerna runt hennes mage, det där är inte dans. Plötsligt såg jag hur hon försöklte krångla sig ur hans grepp som bara blev hårdare och hårdare, hans händer kom längre upp ju mer hon kämpade emot. Jag kände hur mitt hjärta började pumpa av irritation, jävla idiot till kille. När jag precis skulle gå till dem och hjälpa Jennifer såg jag hur Ryan redan var där och hjälpte till, även då gick jag fram och ställde mig bakom Jennifer och tittade på henne. Varför bryr jag mig ens om henne? 
Jag kunde se hur hennes kropp slappnade av när greppet hade lossnat, min blick gled från hennes huvud till hennes kropp. Jag hade aldrig sett hennes kropp såhär innan, det såg inte dumt ut. 
Hon vände sig plötsligt om och hoppade till, jag mötte hennes ögon och såg hur pupillerna var stora av att jag hade skrämt henne. 
- Är du okej? kom det ut ur min mun, hon tittade bakom sig precis som om hon undrade om jag pratade med henne. 
- Eh, ja-a, sa hon och log ett vitt leende, jag nickade mot henne och tittade upp på Ryan och den anda killen, jag blev återigen irriterad på killen som hade försökt sig på Jennifer. Utan att säga ett till ord till Jennifer började jag gå mot dem, med bara några sekunder hade jag flyttat på alla i min väg och stod jämte Ryan som tittade på mig, sedan tittade jag på killen som hade en road min. Asshole. 
(Sluta lyssna på musiken)
 
Nästa dag i Jennifer's Perspektiv
Jag stod framför spegeln och funderade på vad jag skulle sätta på mig, jag och Maya skulle åka till stan och shoppa lite idag eftersom vi ville umgås lite utan Brody. Dessutom kunde jag inte ungå från att tänka på gårdagen, hur både Justin och Ryan hade "hjälpt mig" på något sätt. Justin hade frågat om jag var okej, vilket gjorde mig lite chockad men på något sätt var det ganska skönt, att han faktiskt inte tyckte att jag var en dum bitch utan att han ville se om jag inte hade blivit skadad eller något. Det är vad jag tror och känner att han undrade. 
- Vem var det nu igen, Justin eller Ryan som tog bort den äckliga killen? frågade Julie som låg i min säng och tittade upp i taket, jag tittade bak på henne och tillbaka på spegeln där jag började fundera på kläderna igen. 
- Ryan, Justin undrade om jag var okej, sa jag och ångrade direkt att jag hade berättat för henne om vad som hade hänt, hon skulle prata om det i flera dagar. Jag suckade och nickade åt mina kläder, det var bara en dag i stan. inte något speciellt. Jag satte mig ned vid mitt sminkbord och lade på ett tunt lager av smink, sedan fixade jag till mitt hår lite snabbt innan jag tog mina grejer och joggade snabbt ned för trappan, Julie kom snabbt efter mig och satte sig ned jämte mamma vid köksbordet. Mamma satt lugnt och läste ett magazin när vi kom ned, hennes hår var slappt uppsatt i en knut och hon hade sina läsglasögon medans hon bläddrade lite då och då i tidningen. 
- Jag åker in till stan med Maya, det borde inte ta så långt tid, jag är hemma igen i eftermiddag, sa jag och tittade på mamma, hon mötte min blick med ett leende och nickade mot mig. 
- Okej, hur gick det på festen igår? frågade hon, jag tittade direkt på Julie som fick ett flin på läpparna, men en tyst suck log jag mot mamma och låtsades som om inget hände. 
- Bra, vi hade kul, sa jag och gick och satte på mina vita converse och min vita skinnjacka, sedan sprang jag tillbaka till köket och tittade på mamma och Julie som nu pratade om något om ett skolarbete som Julie höll på med. 
- Hejdå, sa jag snabbt och mötte deras blickar, mamma log mot mig och gjorde en snabb gest att jag skulle komma till henne, jag gick sakta fram till hennes stol och blev mjukt omfamnad av henne, jag skrattade och besvarade kramen. 
- Ha det så kul, sa hon sedan och jag nickade mot henne innan jag sprang ut genom ytterdörren, det ska jag ha

Jag hoppas ni tyckte om det, det börjar hända någonting mellan Ryan, Justin och Jennifer, men vad tror ni händer nu?
3 Kommentarer för mer!
 
 
 
 
2014-02-11 | 18:22:43 | Kategori: Meant To Be

Chapter 7 - The First Stratford Party

Previously:
- Kanske om jag lär känna dig mer, jag har ju bara träffat dig två gånger, sa jag medans jag sken upp som en sol, det kändes riktigt bra att tacka nej till honom, inte bara för att han är Justins bästa vän utan för att jag kände på mig att han ville kämpa för mig. Så varför inte spela med?
 
 - Jag hörde att en kille i skolan ska ha en fest ikväll, sa Maya och tittade på mig och Brody med höjda ögonbryn, jag skrattade åt henne men jag kände mig nyfiken över hur festerna var här i Stratford, det kändes inte alls som om de skulle vara som de i New York.
- Vem? sade jag utan att tänka mig för, Maya log mot mig och tittade ned på sanden och upp igen med en oskyldig min. 
- Egentligen vill jag inte gå till hans fester men varför inte bara prova en gång, dessutom så är jag uttråkad och det var jätte längesedan jag gick på en sådan fest som han brukar göra, sa hon och pausade för att ta ett andetag. 
- Vem? frågade jag igen och Maya skrattade. 
- Ryan Butler, sa hon och log mot mig, jag kände hur hela jag hoppade till när jag hörde det bekanta namnet, Maya tog upp sin mobil och tittade på klockan. 
- Vad sägs som att vi möts 18.00 hos mig, hans hus är bara något kvarter bort? Eller känner du för att vara hemma en till kväll? frågade Maya och höjde ena ögonbrynet, jag skrattade och skakade på huvudet. 
- Visst, men om det händer något så är det helt klart ditt fel, kom ihåg det... Jag är inte hemma varje kväll, sa jag och rynkade pannan åt vad hon hade sagt till mig, hon himlade med ögonen och nickade mot mig medan hon mimade ett"okej", jag skrattade åt henne och tittade på Brody som såg frånvarande ut. 
- Är det okej med dig? Frågade jag och han ryckte till, han tittade på mig med chockade ögon. Jag log mot honom. 
- Hänger du med till Ryan Butlers fest ikväll? Vi möts hos Maya klockan 18.00? Sa jag och såg att han hade förstått, Brody nickade mot både mig och Maya.
- Okej. 
 
Jag satt på sängen och försökte hitta något att sätta på mig till festen, för bara en halvtimme sedan hade vi gått hem från stranden och det var klockan 17.00 och nu var den halv 6, jag har bara en halvtimme att hitta kläder, fixa håret och få på lite smink. Även om det egentligen inte är så speciellt, eftersom det bara är Ryan, Justin och många andra väldigt dömande killar som kommer vara där. Nejdå, jag kan ha pyjamas...
- Jen, kan du kör... Sa mamma men avbröt sig när hon såg att jag satt och tittade rakt in i min fulla garderob, jag kunde höra ett svagt skratt och snart satt hon jämte mig med blicken riktad mot samma håll som mig. Garderoben. 
- Jag tänkte fråga om du ville köra till stan och handla lite, eftersom vi nästan har tomt men nu när jag ser att du inte kommer vara hemma ikväll så ändrar jag mig, vart är du påväg, och vem är killen? Frågade mamma och mötte min blick, jag höjde ögonbrynen och gav ifrån mig en tyst suck.
- Jen, jag har också varit tonåring och känner igen när man har svårt att välja eftersom man vill vara speciellt fin, för en pojke, sa hon och jag skrattade åt henne.
- Det finns ingen "pojke" och jag ska på en fest som en kille i skolan håller i, svarade jag och tittade tillbaka in i min garderob, i ögonvrån kunde jag se hur mamma log mot mig och ställde sig upp. 
- Jag tror inte att Julie ska göra något ikväll, eftersom jag ska till kontoret kanske du kan ta med din lillasyster, dessutom får ni inte komma hem försent, sa hon och höjde ögonbrynen åt mig, jag skrattade åt min mamma när hon försökte låta allvarlig men om man ska vara ärlig så kommer vi säkert komma hem före henne, jag nickade sedan mot henne.
- Jag kan fråga henne, sa jag och ställde mig upp medan jag fortfarande hade blicken på kläderna som hängde framför mig, jag såg plötsligt en vit tunn sommarjacka som jag inte använt på länge, jämte hängde ett marinblått linne, jag gick närmre kläderna och lade dem på sängen. Med en snabb rörelse satt jag på huk och rotade runt bland mina shorts och hittade ett par som passade perfekt till, efter att jag lagt allt på sängen gick jag till Julies dörr och knackade försiktigt på, jag kunde höra ett svagt "ja" och sedan stod jag inne i hennes rum och försökte få med henne till Ryans fest. 
- Du kanske inte vill men jag, Maya och Brody ska på en fest och om du vill slippa vara ensam hela kvällen tänkte jag att du kanske ville hänga med, frågade jag och såg på Julies frågande min, hon fick ett litet leende på läpparna och nickade. 
- Om en halvtimme ska vi mötas utanför Mayas hus, sa jag och fick en "okej" nickning av Julie, för att slippa en lite pinsam tystnad gick jag tillbaka in på mitt rum och rynkade ögonbrynen av hur jag var mot min syster, jag borde vara med "storasyster" aktig, men eftersom hon bara är ett år yngre än mig så känns det lite konstigt. 
 
Efter att jag plattat mitt hår, fixat smink och satt på mig kläderna väntade jag på Julie nere vid dörren, jag hade ropat på henne i 10 minuter och även nu fick jag lite panik, när det var 5 minuter kvar, det är alltid bäst att vara tidig. 
Plötsligt hördes det steg i trappan och jag pustade ut, vi hann i tid ändå, Julie kom fram till mig och hade ett glatt ansiktsuttryck. Jag log tacksamt mot henne eftersom hon inte tog för långt tid på sig. 
- Är du klar? Frågade jag och Julie nickade och steg ut ur dörren, jag låste och sedan gick vi till grannhuset. Maya och Brody stod redan och väntade på oss och jag fick en pirrig känsla i magen, jag älskade att gå på fester, speciellt i New York. Där festade jag varannan helg, jag verkligen älskade det och detta kommer vara min första fest här i Stratford. Jag hoppas att den blir lyckad. 
Det tog ungefär 10 minuter att gå till Ryan, men när vi kom fram blev jag nästan lite chockad över hur stort hans hus var, nästan dubbelt så stort som vårat. 
- Åh, ja, detta kallas fest, sa Maya och log mot oss medans musiken dånade i våra öron. Bara nu kunde jag höra den dunkande musiken som hördes över hela kvarteret, i fönsterna kunde man se folk som njöt av livet medans de dansade för fullt med sprit i händerna, jag hade fel när jag trodde att Stratford festar skulle vara annorlunda. De känns ganska lika New Yorks när jag ser det från rätt perspektiv.
Medans vi började röra oss in mot festen fick jag syn på en bekant kille i ögonvrån, han steg ut ur bilen med några tjejer och jag kände igen allihop, gänget som följer efter honom vart han än går. Jag blev lite irriterad när jag såg honom trycka in tjejerna tätt intill sig och lägga armarna runt deras axlar, han är en bättre person. Det känns fel att han är en Playboy, någonstans därinne måste han ha några känslor. Jag tittade förbi Justin till några som sprang ut från huset med spritflaskor i händerna. De tittade på varandra och började sedan gapskratta. Jag himlade med ögonen åt dem och gick in i huset med alla andra. 
Skratt, prat, rop och musik fyllde mina öron. Jag kunde nästan känna hur alla hade kul härinne, det kanske var på grund av alla ölburkar som stod på nästan varenda bord som jag såg men det kändes ändå kul att stå här utan att ens ha tagit en öl, och ha roligt.  Jag har aldrig blivit full, även om jag har festat mycket så vet jag mina gränser och jag skulle aldrig kunna komma hem mitt i natten och vara onykter. Speciellt inte när ens mamma var uppe halva natten för att skriva klart ett projekt, men även om jag inte drack mig förvirrad så hade jag kul på fester. Det är en riktig fest för mig. 

 Detta blev inte så långt eftersom jag ville sluta innan någonting speciellt kommer hända, dessutom så har jag gjort så gott jag kunnat de här senaste dagarna för att få fram det så snabbt som möjligt. Men enligt min åsikt tycker jag inte att det är så himla dåligt, det enda som är lite trist är at jag lätt förlorar inspirationen. men jag ska förbättra mig, jag ska börja skriva på nästa direkt. Så jag hoppas att det kapitlet snart kommer ut också!
3 Kommentarer för mer!
 
 
2014-02-10 | 16:06:15 | Kategori: Meant To Be

Snart!!

Jag är snart klar! Bara några meningar kvar och sedan är jag klar, jag är så himla ledsen över att ni har fått vänta i veckor för kapitlet, men snart är det uppe och jag hoppas att jag inte har förlorat för många följare på grund av pausen. Jag vill verkligen be ursäkt över väntan!
2014-02-01 | 12:57:53 | Kategori: Meant To Be

ledsen över försenad

Jag vet att kapitelt inte har kommit ut än men anledningen till det är att jag har mycket att göra med skolan och min fritid, jag gör så gott jag kan men just nu har jag också lite problem med att skriva, det passar inte in, även om jag försöker så tar det tid just denna perioden, jag är ledsen över det. Men jag kan inte göra mer än att försöka skriva så gott jag kan, vilket jag försöker att göra.