2012-07-28 | 21:50:06 | Kategori: You Are My BoyFriend (avlsutad)

Chapter 52 - I'm pregnant you're idiot...

Previous:
- Den är bara till dig, sa Justin och visade mig halsbandet, på stod det "believe in happy endings". Jag ställde mig upp när jag kände hur jag fick en spark i magen. Jag tittade chockat ned på den och hörde hur Justin ställde sig upp och tittade också på magen. 
- Vad händer? frågade Justin och jag skrattade. 
- Bebisen sparkade, sa jag och tittade chockat på Justin, han skrattade...
- Får jag? frågade han och tittade på min mage, jag tittade på han och sen ned på min mage. Det var inte bara mitt barn. 
Jag nickade och Justin log svagt mot mig och kände på magen, när han rörde mig kände jag hur varm jag blev inombords. Först vad hans min chockad och han log inte längre men efter ett tag så tittade han på mig och log. Han skrattade igen och tittade ned i marken. 
- Jag kan inte fatta att jag ska bli pappa, sa Justin och jag tittade på han och ned i marken jag också. 
- Förlåt, sa Justin och satte sig ned på bänken. Jag satte mig jämte han och suckade, det var inte Justins fel att jag kände mig obekväm med orden pappa och mamma. Vi är bara tonåringar som ska få barn..
- Det är inte du Justin, det är jag som är obekväm i allt som händer just nu. Jag menar... jag har en stor mage och snart kommer rykterna att jag är gravid.. om dom inte redan har kommit, sa jag och tittade ned på mina händer, jag kände Justins blick på min kind. 
- Vad som än händer är jag här, även om jag inte håller dig i handen elller kysser dig, sa Justin och smekte min kind. Jag såg hur hans hand låg fri och jag kunde inte hejda mig själv. Plötsligt höll jag Justin i handen och jag märkte att jag hade saknat det. Jag tittade sen upp på Justin som log svagt mot mig...
*
- Vad hände igår? hörde jag Sarah säga, jag öppnade mina ögon och tittade tröttsamt på henne. 
- Vad menar du? frågade jag och satte mig sakta upp, hennes leende försvann och hon hoppade upp i sängen och satte sig jämte mig. 
- Jag menar det mellan dig och Justin, är ni tillsammans igen? sa hon och jag suckade och la mig ned med kudden över mitt huvud, hon tog bort den och tittade på mig med sina blågröna ögon. 
- Inget hände okej? sa jag och ställde mig upp och gick till garderoben.
- Okej han följde dig hem och stannade utanför dörren tills du hade gått in och till och med lite efter, sa Sarah och gick fram till mig. 
- Kan jag få lite privatliv i mitt sovrum? sa jag och hon suckade  och gick ut ur rummet, jag suckade också och satte mig i sängen och tänkte på vad som hände igår. 
Justin hade varit riktigt snäll mot mig, han ville inte lämna mig ensam efter att jag hade börjat hålla han i handen. Jag ville såklart hålla han i handen men... 
När jag kom på vad jag tänkte på så skakade jag av mig mina tankar och gick till garderoben igen, jag ville förlåta han men.. innerst inne så kände jag att jag inte ville bli sårad igen. 
Jag tog fram ett långt linne och en rödvit jacka, jag satte sen upp håret i en tofs och sen tittade jag mig i spegeln. 

När jag kom ned så satt alla vid bordet och åt frukost, jag kände hur det började att pirra i min mage. Jag skrattade för mig själv och satte mig vid bordet. 
- Okej, jag måste säga att du börjar bli stor, sa Liam och log svagt mot mig, jag suckade och tittade surt på han. 
- Jag vet, mina kläderpassar snart inte! sa jag och tog 2 pannkakor ifrån den stora högen som var på bordet. Mamma log mot mig och tog en bit av sin pannkaka. 
- Jag vet hur det är, sa hon och jag kände att jag blev äcklad av att hon visste hur det var, jag skrattade åt mig själv och tittade på mamma. 
- Säg inte så, sa jag och började att äta mina pannkakor. 

Att äta upp pannkakorna gick snabbt snart var hela tallriken tom och jag var också riktigt mätt. 
- Okej, jag är inte så glad över att du äter ihjäl dig men okej, sa Sarah och jag skrattade och slog till henne, hon tittade en oskyldig min på mig och skulle precis säga något när det plingade på dörren. Jag tittade surt på henne innan jag började gå till dörren för att se vem det var. 
Där ute stod Justin och Ryan och log mot mig, jag tittade chockat på båda men började snart att le och skrattade tyst. 
- Ska vi stå här ute hela dagen eller? det är inte sommar längre! sa Ryan och jag skrattade och öppnade dörren helt så dom kunde komma in. 
Jag tittade på Justin som log stort mot mig, jag kände på mig att han inte hade berättat om att jag var gravid till Ryan än. 
- Så, jag hörde att ni inte är tillsammans längre, sa Ryan och jag nickade och tittade ned på golvet. Justin gjorde samma sak och Ryan skrattade. 
- Det är okej, jag blir inte ledsen, sa han och log mot oss, jag skrattade och slog han på armen. Han skrattade och smällde till mig med och det gjorde ont. 
- Aj, sa jag och tog mig för armen. 
- Ta det lugnt, Bro, sa Justin och jag tittade chockat på han men log svagt åt hur beskyddande han var åt mig. Ryan tittade frågande på han men brydde sig inte mer om det. Justin tittade på mig och gav mig en kopp med starbucks chocklad, jag log tacksamt mot han.
Ryan tittade plötsligt på min mage och sen upp på mig. 
- Jag säger inte att du är tjock men vad har hänt? sa han och jag tittade chockat på han och sen på Justin som tittade argt på Ryan. Ryan tittade frågande på Justin. 
- Jag är gravid din idiot, sa jag och gick till trappan och satte mig ned, jag hörde inte ett enda ljus från Justin eller Ryan. 
- Bro.. är det sant? hörde jag Ryan säga och Justin sa inget...

 Kapitlet kom ganska tidigt idag, hoppas att ni tyckte om det! :D
7 Kommentarer för mer!
Postat av: Miranda

Snälla snälla dom måste bli sams nu ! Jag dör annars!

2012-07-28 @ 22:49:55
Postat av: Karin

OMG!! BRAAA!!!

2012-07-29 @ 00:58:06
Postat av: linda

meraa

2012-07-29 @ 11:13:19
Postat av: Arlinda

fan va bra! Älskar De,mer!!

2012-07-29 @ 11:13:57
Postat av: Alberina

meeeer!!!:)))

2012-07-29 @ 11:14:16
Postat av: Nora

mer mer mer mer!

2012-07-29 @ 11:14:35
Postat av: Arta

älskar deeeeen!!:)

2012-07-29 @ 11:15:09

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: