2013-03-27 | 17:59:00 | Kategori: You Are My Destiny (avslutad)

Chapter 27 - Slow Dancing...

Previous:
Jag längtar riktigt mycket efter sommaren när man kan ha ballerinaskor eller något mer lättare på kroppen så man slipper känna sig så tung med alla jackor och tunga tröjor. Det är mycket lättare på sommaren. 
Jag tog också på mig min vita jacka och vände mig om och kramade om mamma lite snabbt innan jag gick ut och mötte Justin...
När jag kom ut tittade Justin på mig med stora ögon, jag skrattade lite tyst åt hans min medans jag snurrade runt.
- Så, vad tycker du? frågade jag och Justin skakade på huvudet och gick upp på trappen och tog min hand.
- Du är så vacker, sa Justin och jag tittade generat ned på marken, han skrattade och kysste min hand. Jag tittade upp på honom och log svagt.
- Klänningen är otrolig, sa jag och han drog mig intill sig och kysste mig mjukt. 
- Den är otrolig bara för att du har den på dig, viskade han i mitt öra och pussade mig på kinden, jag skrattade och kramade om honom mjukt. Jag kände hans värme som gjorde så hela jag blev varm inombords. 
- Så, du har kostym... sa jag och tittade uppifrån och ned på Justin, han skrattade och nickade. 
- När min flickvän är så snygg som hon är kan man ju inte gå brevid henne med vanliga kläder, sa Justin och ställde sig brevid mig och krokade sin arm som killarna gör på alla filmer då de ska gå på dans med sin flickvän. 
Jag skrattade och krokade min arm med hans medans vi gick fram till bilen och Justin öppnade bildörren för mig, han är en riktig gentleman.
 
(Lyssna medans ni läser!)
Jag klev ut ur bilen och tittade runt mig, jag skrattade och tittade bak på Justin som stängde min dörr. 
- Har du gjort allt detta? frågade jag honom, han nickade sakta och gick fram till mig och log, jag skrattade och tog hans mjuka hand. 
- Det är otroligt, sa jag och tittade på alla träden som var fyllda med ljus, det kändes som om man var i en dröm. Allt som lös och gjorde den mörka natten till en ljus och romantiskt natt istället, det var helt fantastiskt. 
- Ska vi stå här ute hela kvällen? frågade Justin och började gå, jag hängde snabbt efter medans jag tittade chockat runt mig. Detta var verkligen fantastiskt. 
Justin öppnade dörren in till den lilla stugan som var mitt i allt ljus, jag gick nyfiket in i stugan och möttes av den känslan som man får när man har varit ute för länge och man fryser nästan ihjäl och så dricker man av den varma chockladen. En känsla av mys och lättnad, jag skrattade och hoppade nästan runt för att krama om Justin. Han besvarade kramen och pussade min kind. 
- Vad tycker du? frågade han och jag skrattade och nickade, jag var så himla glad över att jag hade en sådan fantastisk pojkvän som Justin, han fattar exakt vad jag tycker om och han kan göra mig glad öven om han inte vet att han gör mig det. 
- Det är otroligt, det känns som en dröm, sa jag och tog av mig mina klackarskor och mötte det varma trägolvet med mina kalla fötter. 
Justin tog av mig min jacka och hängde upp den, jag började gå runt i stugan och kom in till vardagsrummet, det fanns 2 stora fönster så man kunde se ut på de vita bergen. Det var riktigt mysigt. 
Plötsligt kände jag ett par armar runt om mig, jag log svagt och vände mig om. 
- Stugan är så mysig, sa jag och Justin skrattade medans vi sakta började dansa till den lugnande musiken som svagt spelades i högtalarna.
- Det är det som är poängen, sa han och jag skrattade medans jag vilade mitt huvud på hans axel, han började sakta sjunga med musiken och jag njöd av denna stunden, jag känner att denna kvällen kommer bli mer speciell än vad jag någonsin har varit med om.
Vi slutade att dansa och Justin tog min hand och ledde mig till soffan innan han hämtade en bricka och ställde den på bordet. 
- Jag ville göra det extra speciellt så... sa Justin och tog bort locket ifrån brickan, på brickan var det spagetti och köttbullar. Jag skrattade och tittade upp på honom, han ryckte på axlarna och jag log svagt. 
- Lady och Lufsen, sa jag och han skrattade och log med sitt underbraa leende, han gav mig en gaffel och en kniv och vi började äta ifrån samma tallrik. 
Det dåliga med spagetti är att man alltid får mat utanför som ramlar ned på golvet och i knäet, vilket inte är så roligt på en dejt. Jag skrattade åt Justin som hade svårt med att få in spagettin i munnen, men jag hade minst lika svårt att få det som Justin hade.
 
När vi hade ätit klart låg vi i soffan och myste, Justin satt upp med mitt huvud i sitt knä, vi tittade in i varandras ögon när Justin plötsligt plockade upp ett till paket... fast denna gången ifrån hans ficka. 
- kvällen är inte över än, sa han och gav mig det lilla paketet, jag satte mig chockat upp och tittade nyfiket på Justin som satt och tittade på mig medans han log stort. 
Jag började sakta att öppna paketet och öppnade smyckeslådan, jag såg ett hjärta med massor av fina mönster på och våra namn med "Je t'aime", jag tittade chockat upp på Justin som tittade oroligt på mig. Jag skrattade och nickade. 
- Det är vackert, sa jag och skrattade och slängde mig över till Justin och kramade om honom hårt. 
- Jag älskar dig med, viskade jag i hans öra, jag kände hur Justin slappnade av och då¨log jag ännu större. 
- Jag hoppåas att du vet hur mycket du verkligen betyder för mig nu, sa Justin oich jag nickade och skrattade igen. 
- Kan du hjälpa mig? frågade jag Justin och visade halsbandet, han nickade och jag gav honom det. Sakta drog jag bort mitt hår ifrån min rygg, Justin knäppte upp det och tog det över mitt huvud för att knäppa det, han rörde sedan min rygg med hans hand. Jag rös till och tittade bak på honom, han tittade in i mina ögon och jag tittade in i hans. 
- Tack, sa jag tyst och vände mig sakta om medans jag fortfarande tittade in i Justins hasselbruna ögon. Vi kom närmre och närmre varandra för varje sekund som gick. Plösligt möttes vi i en passionerad kyss som utveckaldes mer och mer, Justins hand vilade på min kind medans jag hade min hand på hans nacke och tryckte honom intill mig. 
Sakta knäppte Justin upp min klänning och jag drog sakta av den, Justin la sakta ned mig på soffan och drog av  sig sin kvaj medans jag snabbt knäppte upp hans skjorta och kysste hans nacke, snart kysste Justin mig ifrån min mage upp till min nacke och mötte min mun med en otroligt passionerad kyss...

 Så, kapitel 27 är äntligen uppe. 
Jag ska försöka börja skriva på kapitel 28 idag men nästa vecka är ju påsklov så då kan jag skriva ännu mer. 
Kommentera, bättre kan ni!
 
Postat av: Arlinda

Mer mer meeeer!!

2013-03-28 @ 08:12:35
Postat av: Anonym

Mereeeeeeeeer

2013-03-28 @ 09:51:47
Postat av: Jennifer.

Ursäkta att jag tjatar. Men när är du klar med min design egentligen? :)

Svar: Jag jobbar på den, eftersom du gillar den du har nu så stressar jag inte med din design.
Ida Larsson

2013-03-31 @ 21:50:38
URL: http://drewjustinbiebernovell.blogg.se
Postat av: Julia

Hej! Gud vilken fin blogg du har! Kika gärna in på min och kolla runt lite! :)

2013-04-09 @ 18:12:51
URL: http://lyngmo.myshowroom.se
Postat av: Josefine

Meeer!!
När kommer nästa kapitel? :D
Kika gärna in min blogg ^^

2013-04-13 @ 11:54:03
URL: http://josefinepetterssonn.devote.se
Postat av: Jasmin

Älskar din blogg! När kommer nästa inlägg?

Svar: Nästa har kommit nu! :)
Ida Larsson

2013-04-15 @ 20:21:36
URL: http://www.lovelyjassi.bloggplatsen.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: